CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Kegunaan 'Colgate' Selain Untuk Gigi Tanpa Kita Sedar

4-1-2016 06:02 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 7738| Komen: 15

Description: Terdapat banyak petua yang boleh digunakan dengan Colgate ini tanpa kita sedari
Oleh Izzah Abbasy

Ubat gigi atau jenama yang paling terkenal adalah Colgate sering menjadi pilahan untuk dijadikan ubat gigi paling digemari.

Namun, tahukah kita, terdapat banyak petua yang boleh digunakan dengan Colgate ini tanpa kita sedari.

Selepas ini, bolehlah beli ubat gigi untuk dijadikan stok kegunaan pada benda lain selain membersih dan memutihkan gigi. Selamat mencuba ya! - CARI Infonet






14

Bagus
7

Marah
12

Terkejut
16

Sedih
14

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (73 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote red_cattleya 4-1-2016 06:51 PM
katanye bleh putihkan ketiak jugak
Quote tagas 4-1-2016 11:09 PM
Bleh sapu kulit akibat melecur
Quote ctsueraya 4-1-2016 11:44 PM
siapa pernah kene cagu?
iols kalau kene cagu letak colgate..pastu cagu tu macam sembuh dengan sendirinya tanpa perlu buang kuku tuh
cuba try..dengan iols berkesan
Quote shaykays 5-1-2016 12:43 AM
Boleh keringkan jerawat jugak
Quote Themilo 5-1-2016 08:19 AM
red_cattleya replied at 4-1-2016 10:51 AM
katanye bleh putihkan ketiak jugak

tak pijar kah sis?
Quote azie5zoe 5-1-2016 08:29 AM
zaman sekolah dulu..buh colgate kat bibit biar bibir nmpk merah n pinkish..sudahnya kering menggelupas..
Quote khairulazuan 5-1-2016 11:40 AM
tq atas info tu




Quote khairulazuan 5-1-2016 11:42 AM
x yah beli bnda lain klu berjerawat
Quote -electrifying- 5-1-2016 12:26 PM
nk cbe buat kt iron iols yg berkerak tu la blik ni
Quote red_cattleya 5-1-2016 03:15 PM
Themilo replied at 5-1-2016 08:19 AM
tak pijar kah sis?

tak cuba lagi kekdahnye..hihi
Quote hemorion 17-2-2016 09:50 AM

nak tambah sikit...boleh buat sebagai ubat kayap.....tepek kat tempat gatal merenyam tu banyak-banyak....sakit sangat-sangat tapi lepas tu terus baik! (ni untuk bagi gatal merenyam + sakit melecur tu baik cepat sikit)
Quote stilla 20-2-2016 04:11 PM
Kalau terkena minyak masak panas, air panas sapu colgate .
Quote TerompahMerah 23-2-2016 05:15 PM
banyak betol kegunaan die kan?
Quote chimpera 23-2-2016 10:05 PM
dulu kecik2 bila kaki i kena ekzos moto mesti abah i akan sapu colgate
good old days
Quote minahsenget 24-2-2016 09:54 AM
yg i amalkan utk kulit pecah kat tumit ..sapu je malam2,kalau bukan colgate pun letak je apa2 brand ubat gigi..i siap beli khas utk letak kat tumit. dalam 3 - 4 hari dah ok...try lah

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:16 AM GMT+8 , Processed in 0.101099 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top