CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Terkejut Masuk Rumah Lihat Wanita Telanjang Tonton Televisyen

21-9-2023 09:40 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 3461| Komen: 22

Description: Bangkok, Thailand – Seorang pemilik kediaman memberi amaran kepada penduduk daerah Ao Luek, wilayah Krabi selepas seorang wanita memecah masuk ke dalam rumahnya dan menanggalkan semua pakaian sebelum ...
Bangkok, Thailand  – Seorang pemilik kediaman memberi amaran kepada penduduk daerah Ao Luek, wilayah Krabi selepas seorang wanita memecah masuk ke dalam rumahnya dan menanggalkan  semua pakaian sebelum menonton televisyen, lapor portal berita Thaiger hari ini.


Dalam satu rakaman video, pemilik rumah yang merupakan  seorang wanita berusia 47 tahun bernama Romla Saiwaree dilihat memasuki kediamannya bersama seorang lelaki.


Mereka menemui wanita itu hanya memakai tuala sedang terbaring di atas sofa panjang sambil menonton televisyen.

Apabila melihat mereka, dia hanya kembali menonton televisyen, menyebabkan Romla terpaksa meminta pertolongan jiran-jiran untuk menghalau penceroboh itu.

Katanya, pakaian penceroboh tersebut berada di atas lantai.

Pemilik rumah itu kemudian mengusirnya. Wanita tersebut akhirnya meninggalkan kediaman berkenaan dalam keadaan marah sebelum dia membuat laporan polis.


Polis kemudian menyatakan, penceroboh bukannya penduduk setempat tetapi mengesahkan bahawa dia mengalami sakit mental. 


Sumber: Kosmo! Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ChildrenOfBodom 21-9-2023 09:45 PM
Baaa khuaa
Quote Carcosa 22-9-2023 12:42 PM
Makanan free
Quote darkness 22-9-2023 01:51 PM
Apa expectation dia sebenarnya
Quote Kitty_catz 22-9-2023 01:59 PM
tu sbb umo dah senja 47, kepam2 dah

kut yg bogel tu umo 21, tek layut cam hanis haizi duta porem cari, takdenya kecoh nak report pulis segala
Quote midori888 22-9-2023 02:03 PM
Kitty_catz replied at 22-9-2023 01:59 PM
tu sbb umo dah senja 47, kepam2 dah

kut yg bogel tu umo 21, tek layut cam hanis haizi duta porem ca ...

yg 47 tahun tu tuan umah kan? yg bogel tu taktau umur brapa...
Quote Firenzza 22-9-2023 03:44 PM
Mcm dejavu ada 1 kes sorang hakim tetiba masuk dlm umah sorang wanita memalam buta
Quote ifanonline 22-9-2023 03:47 PM
Kitty_catz replied at 22-9-2023 01:59 PM
tu sbb umo dah senja 47, kepam2 dah

kut yg bogel tu umo 21, tek layut cam hanis haizi duta porem ca ...

what is it with you and hanis haizi? u jeles dgn tetek layut dier ke?
Quote supernaturalee 22-9-2023 04:22 PM
Firenzza replied at 22-9-2023 03:44 PM
Mcm dejavu ada 1 kes sorang hakim tetiba masuk dlm umah sorang wanita memalam buta

setel dh kan
tp x igt hujung pendakwaan tu ape outcome nya


Quote supernaturalee 22-9-2023 04:25 PM
Firenzza replied at 22-9-2023 03:44 PM
Mcm dejavu ada 1 kes sorang hakim tetiba masuk dlm umah sorang wanita memalam buta

[youtube]RQ9BWndKEgs[/youtube]


Quote Jitu 22-9-2023 06:33 PM
Kitty_catz replied at 22-9-2023 01:59 PM
tu sbb umo dah senja 47, kepam2 dah

kut yg bogel tu umo 21, tek layut cam hanis haizi duta porem ca ...

dah klu report polis bkn polis percaya pun
Quote Kitty_catz 23-9-2023 11:33 AM
ifanonline replied at 22-9-2023 03:47 PM
what is it with you and hanis haizi? u jeles dgn tetek layut dier ke?

eh  dak aiihh.. tp heran awat bebenang sheols mendonia kek porom cari

meols kadang masuk jugak kut takde bebenang menarik kat CI neh.. tp tabuleh nak join in membawang.. ulang2 same ol same ol jeww... tu yg heran mebi sbb tek layut sheols tu la acik2 porem cari ni gewammm sokmo ngan sheols

aaaa gitu la teori meols ipan uiiiii
Quote Kitty_catz 23-9-2023 11:34 AM
midori888 replied at 22-9-2023 02:03 PM
yg 47 tahun tu tuan umah kan? yg bogel tu taktau umur brapa...

meols baca 2 kali pun masih tapaham hat mana yg 47 tahun tu... so assume je hat yg bugil2 tu
Quote Kitty_catz 23-9-2023 11:35 AM
Jitu replied at 22-9-2023 06:33 PM
dah klu report polis bkn polis percaya pun

pulis pun numpang sekali kut.. bugil free.. sedangkan onlyfans pun kena bayo
Quote gideoncross 27-9-2023 11:20 PM
Cuaca panas, sbb tu naked kot.
Quote ninja9 28-9-2023 06:31 AM
[youtube]DBPyYhGeB2s[/youtube]
Quote Tinot7 28-9-2023 06:49 AM
ninja9 replied at 28-9-2023 06:31 AM

Berkemban ka vugil?
Quote ninja9 28-9-2023 07:03 AM

katanya hanya ditutupi tuala

Quote kakikuDibibirmu 28-9-2023 07:46 AM
Lagi dejavu bila muntri ugama tu jadi hakim
Quote kakikuDibibirmu 28-9-2023 07:49 AM
Terkejut  tak apa, tak sengaja, dimaafkan di sisi syarak, selagi ada ter memang tak apa

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-11-2023 01:26 PM GMT+8 , Processed in 0.686867 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top