CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Korang Tahu Mengenai Jogger Pants?

20-11-2015 04:49 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 6364| Komen: 5

Description: Ramai yang suka gayakan jogger pants ini namun memang tak ramai yang tahu sejarah mengenai jogger pants ini....


Oleh Fyruz Hanna

Ramai yang suka gayakan jogger pants ini namun memang tak ramai yang tahu sejarah mengenai jogger pants ini.

Ramai yang menggayakan jogger pants ini kerana mengakui merasa senang dan mudah saat memakai material jenis cotton ini.

Jogger pants:


- Popular di era 90-an
- Seluar ini bukan digunakan untuk ke tempat casual namun ianya hanya digunakan untuk melakukan aktiviti dan larian.
- Oleh kerana populariti seluar ini semakin meningkat, ia dipanjangkan untuk menutup seluruh kaki. Sebelum ini panjangnya hanya 3/4 sahaja.
- Seluar ini juga boleh dipakai oleh wanita
- Jogger pants akan terlihat lebih santai dan casual. -CARI Infonet.
21

Bagus
7

Marah
11

Terkejut
8

Sedih
10

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (73 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nizamXF 20-11-2015 05:00 PM
mcm slack. org ada bwk masuk opis ni
Quote nashrudean 20-11-2015 06:26 PM
Jogger pants ni sgt la overprice....pdhal biasa je
Quote manjalara_01 22-11-2015 02:28 PM
so far x pernah nampak org perempuan pakai....
Quote nadie90 15-12-2015 05:57 PM
Nie la seluaq kegilaan budak2 laki skrg smpai adik ceq xabih2 nkkan seluaq nie (skg adik ceq dah dpt seluaq nie)...apa yg special sgt pun ceq xtau la...
Quote ammraz 10-1-2016 11:43 AM
Rasa macam tak kena je.. Sekarang tren seluar carrot.

Lihat semua komen(5)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 06:58 PM GMT+8 , Processed in 0.713963 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top