CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Wanita Ini Tahu Dirinya Hamil Sejam Sebelum Lahirkan Anak

13-11-2015 04:57 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 9496| Komen: 34

Description: Seorang wanita berusia 47 tahun baru sahaja mengetahui dirinya hamil satu jam sebelum melahirkan bayi terbabit....
Oleh Fyruz Hanna


Seorang wanita berusia 47 tahun baru sahaja mengetahui dirinya hamil satu jam sebelum melahirkan bayi terbabit.

Dia merasa perutnya tiba-tiba memulas ketika dalam perjalanan ke tempat kerja.


Judy Brown akhirnya terus dibawa ke hospital.


Setibanya dia di hospital, dia terkejut apabila diberitahu oleh doktor yang dia sebenarnya sakit kerana ingin melahirkan anak.

Sejam kemudian, Judy melahirkan Caroly Rose dengan berat 5.7kg.

Judy dan Jason bernikah 22 tahun lalu dan merasa cukup tua untuk hamil.

Walaupun mengakui ada merasa beberapa berubahan namun ianya dianggap hanya perubahan kerana telah meningkat usia. -CARI Infonet.
32

Bagus
26

Marah
21

Terkejut
24

Sedih
30

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (156 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zameyla 13-11-2015 05:03 PM
5.7kg????
Quote watie_na 13-11-2015 05:05 PM
biasa tgk kat asto. org yg tak tahu hamil. tau2 nak beranak je.
Quote MangkokHayon 13-11-2015 05:09 PM
Edited by MangkokHayon at 13-11-2015 05:10 PM

takut anak yg lahir tu tak sempurna. mungkin terbantut tumbesaran, tulang rapuh, penyakit2 mental cam autistik atau skizo, jantung berlubang, diebetes, obes ke...

sbb si ibu xtau yg dia mengandung, ter-abaikan diet2 penting utk jadikan budak tu sihat lps lahir. sedangkan ada beberapa perkembangan bayi yg cuma berlaku masa dlm perut ibu jer, lepas lahir terus perkembangan tu berhenti sampai lah ke mati...

contohnya jumlah hormon, saiz otak yg melibatkan kematangan, IQ, EQ, mcm2 lagi la... yg dah ditentukan masa dlm rahim je. penting beb. kalau anak cacat berpenyakit, mak bapak pun mgkin akan menderita bila anak tu dh dewasa
Quote Mary_jane 13-11-2015 05:10 PM
Seronoknya la hai terima orang baru.
Quote Artemesiaa 13-11-2015 05:13 PM
Bukan kejadian pertama ada banyak kes sebegini sebelum ni
Quote sarahmirza 13-11-2015 05:35 PM
Ada kawan pun macam ini juga. Tak pernah tahu dia pregnant. Tiba-tiba sakit perut, pergi hospital doktor bagi tahu sudah masa nak bersalin.

Quote alieyrina 13-11-2015 05:36 PM
Kira jenis senang branak la ni...sedap nama bb tu..
Quote noraidil_06 14-11-2015 12:07 AM
Such a strong lady. I lps beranak so weak
Quote red_cattleya 14-11-2015 05:32 AM
5.7 kg? sihatnya..hehe
Quote batmana 14-11-2015 02:38 PM
Cite asal, tk tulis. Yg dorg dh cuba 22 thn tuk dptkn anak. Skali tup tap jadi gini..
Mmg rezeki tuhan bagi..
Quote bianglala 14-11-2015 03:37 PM
besar babynya... memang satu kejutan.
Quote Mokcun 14-11-2015 04:42 PM
rezeki Allah nak bagi..
Quote L211 15-11-2015 03:12 AM
sebab pasangan ni agak berumur plus si ppuan tu dah umur 47 so dia pon tak menyangka dia pregnant.. bila lewat datang haid, maybe si perempuan tu fikir maybe menopause.. tp Allah nk bagi rezeki so merasa juga ada anak..
Quote PulutDereyan 15-11-2015 10:30 AM
xheran ke xmai piyet smp 9 bulan..
ker igt monopos dh
Quote MsJanuary 16-11-2015 10:46 AM
tak semua perempuan period regular tiap bulan, kwn aku setahun tak period pun ada. lagi pulak dia dah berumur mungkin ingat nak menepos or hormon tak stabil. Kun Fa Ya Kun. 22 tahun baru dapat baby, Alhamdulillah.
Quote BebeQ 16-11-2015 02:30 PM
cantik baby tu. nama pun sedap.
Quote comel91 16-11-2015 02:37 PM
senangnyaaa dapat anak... bgus la rezeki
Quote iznanaziz 16-11-2015 02:45 PM
sarahmirza replied at 13-11-2015 05:35 PM
Ada kawan pun macam ini juga. Tak pernah tahu dia pregnant. Tiba-tiba sakit perut, pergi hospital do ...

abih period camana?
period dtg mcm biasa je ke?
Quote trisnalovezul 16-11-2015 02:57 PM
waduh pasti gembira pasangan ini...seronok nya punya bayi kecil..

Lihat semua komen(34)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 05:01 AM GMT+8 , Processed in 0.081880 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top