CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

[Mengviral Makan] Burger Aiskrim @ Big Mike Cafe

4-11-2015 04:00 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 13227| Komen: 15

Description: Kena pergi cuba makan di Big Mike Cafe hujung minggu ini
Oleh Izzah Abbasy

Eh, roti burger berwarna-warni macam pernah tengok saja. Betul tak? Tapi, dekat mana ya?

Tapi yang ini, tengah-tengah dia bukan daging burger, tapi aiskrim. Ada kelainan lah di situ. Biasanya, roti biasa sahaja yang akan digunakan untuk makan dengan aiskrim. Tapi di Big Mike Cafe ini aiskrim dihidangkan dengan roti burger. Dah macam makan burger tau!

Kena pergi cuba makan di Big Mike Cafe hujung minggu ini. Tengah-tengah 'kebabommm' ni kena pergi kan? Barang tengah panas beb. Jom, serbu.

Macam-macam ada bukan setakat burger aiskrim sahaja tau. Pasta, spageti, chicken chop chop pun ada dan macam-macamlah lagi

Yang penting, Big Mike Cafe memperkenalkan air minuman mereka yang wajib diminum. Kopi macam Starbuck tu, pasti sedaplah kan?

Sebelum terlupa, berikut adalah alamat dan nombor telefon empunya cafe. Dekat sahaja kan?


Big Mike Cafe
A01-01, Menara Rajawali, Jalan SS 15/8, Subang Jaya.
018 2946017














Sumber info : Rizal Hakimm


24

Bagus
35

Marah
9

Terkejut
13

Sedih
23

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (116 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nizamXF 4-11-2015 05:32 PM
aku tertarik dengan awek yg makan tu. iklan aaikk
Quote izabellemylia 4-11-2015 05:45 PM
rum latte....
Quote CrowneGlory 4-11-2015 06:08 PM
Sejujurnya x selera aku tgk..bun2 coloring ni
Quote imransulaiman 4-11-2015 06:29 PM
Bagi orang lain mungkin menarik...tapi tak bagi aku... :zz:
Quote encikWawad 4-11-2015 08:18 PM
Botol air dia tu cam bekas vodka jahhh - haruskah pilih bekas yang bakal di viral hencap oleh ommah?
Quote Aiira 6-11-2015 08:33 AM
Tak minat bun atau apa-apa makanan or air yang original ditukar menjadi berwarna-warni.

Rum latte?
Kejap lagi ada pak ostad cari boleh bagi tazkirah pasal rum latte dan selebihnya.
Quote zoe1511 6-11-2015 09:30 AM
dah serupa burger spongebob
Quote uori 6-11-2015 04:36 PM
zoe1511 replied at 6-11-2015 09:30 AM
dah serupa burger spongebob

kan kan kannnnnnnn!!  
Quote intan_smsb 6-11-2015 05:17 PM
mcm penah nmpk org makan beger ni kt food gasm sbtu lps
Quote hasniey 6-11-2015 07:29 PM
ala ni mcm mkn aiskrim roti eh, i xsuke....
tp nmpk cntik
Quote HannahMontana 6-11-2015 09:33 PM
roti ko bakar lepas tu ko  masak telur + butter


angkat ko letak garam dan ko baham


mencungap kenyang

xperlu membazir , lepas makan jadi tahi jua.
Quote Madel 8-11-2015 07:11 PM
Aku tetap pilih flavor asli dna semula jadi
Makanan2 yg berkoloring bagai ni mmg tak masuk dgn selera aku..geli lagi ada
Mengarut sgr roti canai pun nak berkaler2.., roti jalan pun berkaler2 bagai
Wekkkk!!
Quote Jagendas 11-11-2015 12:46 PM
ala mcm aiskrim roti gak
dulu2 mase kecik, ade org jual aiskrim letak kat roti.
Quote setokinpurple 11-11-2015 04:43 PM
mcm mkn playdoh
Quote Kak-Leen 19-11-2015 09:19 PM
X tahu kenapa tp bila tgk roti berbagai warna ni Jadi x lalu pula...

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-6-2022 01:02 PM GMT+8 , Processed in 0.074155 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top