CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Nak Lipat Baju Tapi Tiada Mood?

3-11-2015 07:15 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 7513| Komen: 5

Description: Baik wanita mahupun lelaki memang bukan mudah mahu menyelesaikan masalah baju yang bertimbun ini....




Baik wanita mahupun lelaki memang bukan mudah mahu menyelesaikan masalah baju yang bertimbun ini. Nak kata tiada masa rasanya semua diberikan masa yang sama 24 jam. Jangan terkejut kerana ada yang mengupah orang lain untuk semata-mata melipat kain baju yang berlonggok.

1. Jangan bertangguh
Ketahuilah acara melipat baju adalah acara yang rutin. Jadi tanamkan dalam diri lipat baju adalah satu senaman yang baik.

2. Asingkan fabrik

Asingkan pakaian daripada jenis fabrik. Dengan pengasingan ini, ia menjadikan pakaian anda lebih mudah dan teratur.

3.Lipat sambil tengok TV
Jadikan diri anda multitasking dengan melipat baju sambil anda sedang menonton televisyen.

4. Baju Yang Tidak Dilipat di atas sofa
Lambakkan baju anda di atas sofa, dengan cara ini ia akan menyakitkan mata dan secara automatis anda akan cepat habiskan acara melipat baju. -CARI Infonet.
22

Bagus
17

Marah
33

Terkejut
30

Sedih
22

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (148 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote munchkin 5-11-2015 02:02 AM
Guna je clothes folder. Beli kat lelong. Senang and best nak lipat. Semua sama saiz
Quote JohnPuteh 5-11-2015 10:24 AM
upah org jer..
Quote piao 5-11-2015 05:02 PM
buang je bajuyang tak berlipat
Quote Elle_mujigae 6-11-2015 01:33 PM
wow kemasnya baju yang dilipat dalam gambar di atas...huhu...
kita tak lipat, semua baju kita hang je masa sidai so dah kering just ambil dan letak dalam almari...jimat masa dan baju pun tak berkedut sangat...yang small small items tu lipat la ..heee...
Quote cikcikebom 18-8-2016 02:16 PM
tq for info

Lihat semua komen(5)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 04:34 AM GMT+8 , Processed in 0.074660 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top