CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Beri Kejutan Hari Istimewa Tersayang Dengan Kek Deko Kreatif

3-11-2015 04:16 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 18793| Komen: 18

Description: Dekorasi dengan istimewa sudah tentu memberi kejutan buat si dia
Oleh Izzah Abbasy

Mempunyai idea yang kreatif dan mendapat pelbagai tema untuk menghasilkan kek yang berbeza sudah tentulah dihasilkan dengan kepakaran yang tinggi.

Selalunya, pelanggan atau kita sendiri jika inginkan sesuatu kelainan, mestilah membuat tempahan untuk sebiji kek ini. Contohnya, jika pada sambutan hari lahir anak, kek yang menghiasi pada hari tersebut mestilah kena dengan tema dan menggambarkan apa yang dia minati. Betul tak?

Begitu juga pada hari pertunangan atau hari bahagia iaitu hari perkahwinan. Kek yang ditempah mestilah mempunyai dekorasi yang disukai dan diidamkan.

Hadiahkan kek pada yang tersayang dan didekorasi dengan istimewa sudah tentu memberi kejutan buat si dia.

Tertarik melihat pelbagai dekorasi yang telah dihasilkan oleh The Cake House ini. Setiap hasil kreatifnya sangat mengujakan. Sayang pula nak makan.

Jom, cuci mata dengan kek yang telah terhasil dan sudahpun menjadi milik pelanggan setia.































CARI Infonet

16

Bagus
12

Marah
9

Terkejut
5

Sedih
5

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (49 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ninja boy 31-10-2015 07:46 AM
lagi
sumber fb


Quote ninja boy 31-10-2015 07:53 AM
bersambung...
Quote marion24 31-10-2015 09:08 AM
cantik...xsanggup nak makan...
Quote Artemesiaa 31-10-2015 10:13 AM
Wah cute not bad teringat The Cake Boss
Quote DaisyD 1-11-2015 05:29 PM
suka buat kek tapi bila bab decorate ni memang fail. jealousnya!
Quote CrowneGlory 2-11-2015 08:42 AM
Less is more...ngeri teringat kemanisan n amount of coloring
Quote bottombikini 2-11-2015 10:42 AM
cantik tu memang lah...tapi aku ngeri bile tingat depa uli2 tu barehand
sambil buat kek sambil borak2..segala air liur, peluh tangan, masuk ke dalam kek
Quote yayangmama 2-11-2015 12:47 PM
kreatif nya lahai....

meriah betul taman permainan smurf tu...mau x tido malam nak siap kan full accessories mcm tu
Quote purple_leo 2-11-2015 01:03 PM
cantik n cute...trus rse nk blaja masak n decorate cake....
Quote siape_aku 2-11-2015 03:10 PM
bnyk yg hodoh dari yg cantik.....n bende fondant tu tak sedap pon....kek kecik je ....hiasan lebih,,,
Quote chilly 2-11-2015 05:26 PM
Edited by chilly at 2-11-2015 05:28 PM

mase aku kawen siap order kek fondant, cantik mmg cantik lah time nak makan rasa kembang tekak teringat segala mak pak jari org uli tu. rasa rugi ya hamat. dengan manis dengan kaler mmg xberbaloi lah
Quote elmen 2-11-2015 07:17 PM
fondant ni jarang org makan.. selain faktor uli dgn tangan yg menggelikan, fondang ni manih mlecaihhhh.. x mampu nak di telan.. kecuali yg ade letak dgn marshmallow..


kal kat mlysia ni, i suke tgk hasil fondant azlita masam manis.. halus betul hasil tangan die bab baking ni..
Quote lindarafee 3-11-2015 11:36 AM
azlita masam manis buat lebih halus dan kemas
Quote cpixie 3-11-2015 11:42 AM
cantik dipandang. tapi tak lalu nak makan bila banyak warna2 hias kek
Quote amon_79 3-11-2015 02:15 PM
best...best...rs nk mkn kek jer neh...
Quote ninja boy 29-1-2016 04:15 PM
lagi                                                   



Quote yumeina 3-2-2016 02:16 PM
Ruginya order fondant cake ni...keknya kecik...fondantnya tebal....tapi mahal ya amat.....
kdg keknya tak sedap mana pon..harapkan hiasan....
Quote DaisyD 3-2-2016 02:19 PM
yumeina replied at 3-2-2016 02:16 PM
Ruginya order fondant cake ni...keknya kecik...fondantnya tebal....tapi mahal ya amat.....
kdg kekn ...

haah, kadang kek terlalu kering nak makan pun tak kena tekak

Lihat semua komen(18)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-6-2022 05:58 AM GMT+8 , Processed in 0.070358 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top