CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Buat Sendiri, Pewangi Peresap Buluh

3-11-2015 04:07 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 4397| Komen: 7

Description: Bilik anda sering berbau hapak, tak segar dan hancing? Biasalah bila anak-anak masih kecil. Kadang kala tidak sempat mengemas kediaman.
Oleh Adib Za



Bilik anda sering berbau hapak, tak segar dan hancing? Biasalah bila anak-anak masih kecil. Kadang kala tidak sempat mengemas kediaman.

Namun, dengan adanya aroma yang wangi dan segar, ia membantu menyuntik mood anda sekeluarga.

Kali ini, CARI Infonet berkongsi cara untuk membuat pewangi bagi bilik atau ruang tamu anda. 

Bahan yang perlu ada ialah botol kaca, batang buluh, minyak almond atau minyak bunga matahari. Dan paling penting minyak essential pelbagai aroma seperti tangerine, serai, pudina dan sebagainya.

Untuk lebih jelas, lihat tutorial dalam video di atas. Selamat mencuba! - CARI Infonet



(Sumber foto: francoisetmoi)


22

Bagus
16

Marah
12

Terkejut
18

Sedih
13

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (106 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kurga 3-11-2015 04:26 PM
tengok gaya modal.. mcam lg senang beli kat kedai rm5 kat giant tu... ekekekeke..tp skrg da naik rm6...
Quote cikcikebom 18-8-2016 02:17 PM
tq for info
Quote FARRAZOOL 3-9-2016 12:40 AM
I loikeeee
Quote harithzakuan 18-4-2017 08:11 PM
Kalau tk kena bau dia
Quote harithzakuan 18-4-2017 08:11 PM
Masyallah
Quote harithzakuan 18-4-2017 08:11 PM
Bau akan jadi mcm bau ketiak bangla..haha
Quote AceHand 29-4-2017 02:14 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Kalau letak atas motosikal bleh tak ni...?


Jizzz... Klong! Klong!

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 08:25 PM GMT+8 , Processed in 0.083057 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top