CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Memperingati Kematian Tunangnya Dengan Penuh Simbolik

30-10-2015 06:05 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 5019| Komen: 4

Description: Memang sangat menyentuh jiwa dan menyedihkan kisah wanita ini. Saat bahagia hari perkahwinan yang ditunggu-tunggu tidak kunjung tiba.
Oleh Adib Za

Memang sangat menyentuh jiwa dan menyedihkan kisah wanita ini. Saat bahagia hari perkahwinan yang ditunggu-tunggu tidak kunjung tiba.

Ini kerana tunangnya telah terkorban dalam satu kemalangan kereta setahun yang lalu. Laurens Reynold bagaimanapun, tetap 'menyambut' hari perkahwinannya dengan cara paling simbolik.



Memperingati setahun kematian tunangnya, Tristin Woods, wanita ini cuba berkongsi kisah sedihnya dengan semua orang melalui satu rangkaian gambar-gambar tersendiri.

Ia ibarat membiarkan pengalamannya memberi semangat kepada wanita lain agar bangun dari terus bersedih.

Apa yang dilakukan Laurens ialah, bergambar memorial dengan memakai gaun perkahwinannya.


Laurens berkata, "hari ini merupakan hari perkahwinanku. Pada tanggal 11 Oktober, saya bukan sahaja kehilangan Tristin, saya juga kehilangan kehidupan yang akan kami jalani bersama, kehilangan anak-anak yang belum dimiliki, kehilangan cucu-cucu yang tak akan pernah boleh kulihat, saya kehilangan separuh dari diri ini."

copyright by stephaniejarstad.com

Kini, dia menyambut hari peringatan kematian tunangnya dengan hati yang damai dan tiada lagi luka serta kesedihan. Laurens sudah bangun dari kesedihan. - CARI Infonet

Sumber: Vemale
2

Bagus
1

Marah
8

Terkejut
2

Sedih
16

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (34 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mommymonster82 1-11-2015 02:22 PM
Alah..sedihnya....
Btw tengok kapel ni bua me terfikir.... org malaysia harap Jgn pandang seronglah bila negro kapel ngan pompuan chubby malaysia..ingat semua negro ni sj nak aniaya pompuan gemuk kat malaysia..  tapi sebenarnya dorg memang taste dengan pompuan chubby pon..
Quote starbee 2-11-2015 12:33 PM
life must go on...
Quote Artemesiaa 2-11-2015 01:55 PM
Bagus le dah move on tak perlu le terlalu lama mengenang kenangan silam
Quote |-0-| 3-11-2015 08:52 AM
Ini macam pun ada

Lihat semua komen(4)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 12:41 AM GMT+8 , Processed in 0.066128 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top