Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tindakan Berani Akak Bikers Selamatkan Anak Kucing

23-10-2015 03:44 PM |Dilihat:4529| Komen: 12
Oleh Fyruz Hanna

Pada awalnya, ianya hanya satu hari biasa apabila berhenti di lampu isyarat. Namun tak siapa tahu ia satu pengalaman yang mendebarkan bagi wanita ini.
Seorang perempuan yang juga menunggang motosikal berkuasa besar terpandang seekor anak kucing di tengah-tengah jalan di jalan raya yang sibuk.

Satu situasi yang mendebarkan buat anak kucing itu mahupun penunggang wanita itu kerana ia terlalu dekat dengan kenderaan yang lalu-lalang.

Jom Saksikan detik-detik tersebut:



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 12
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote nizamXF 27-10-2015 01:49 PM
faraway1 replied at 24-10-2015 07:35 AM
oh yes, berlaku jugak kat sini, 3 tahun lepas,
minah ni bentikan keta dia kat highway sebab nak bag ...

serious lahh??  

Lain-lain Komen

Quote krustykrab 23-10-2015 03:55 PM
ingatkn kat msia
Quote AbukRokok 23-10-2015 04:19 PM
berbeza dengan pengganas isis...lenyek2 anjing dengan pickup
Quote pisangcis 23-10-2015 04:40 PM
skang ni dah trend nak lupus kucing di jalanraya jalanraya...pastu sedekah kat gagak gagak
Quote non.sari 23-10-2015 09:40 PM
pisangcis replied at 23-10-2015 04:40 PM
skang ni dah trend nak lupus kucing di jalanraya jalanraya...pastu sedekah kat gagak gagak

Ya Allah. Manusia ni makin gile.
Quote saladin780 24-10-2015 02:23 AM
pisangcis replied at 23-10-2015 04:40 PM
skang ni dah trend nak lupus kucing di jalanraya jalanraya...pastu sedekah kat gagak gagak

jahatnya..memang betul ke?
Quote Sandal 24-10-2015 07:23 AM
Tolong selamatkan saya, Akak bikers yang cantik.
Meow.
Quote faraway1 24-10-2015 07:35 AM
oh yes, berlaku jugak kat sini, 3 tahun lepas,
minah ni bentikan keta dia kat highway sebab nak bagi anak itik melintas,
so dengan itu, dia telah membuat one dad dan anak pompuan dia yang tengah bermotor
meninggal sebab langgar belakang kereta pompuan tu....

sian betul...

highway kan, mana ada keta slow, plus benti tak letak emergency light pula tu..

so pompuan tu hilang lesen memandu 10 tahun dan masuk penjara beberapa bulan.
Quote Artemesiaa 25-10-2015 09:30 AM
Kat Malaysia ramai je yang buat cam dia ni
Quote DaisyD 26-10-2015 11:43 PM
dekat malaysia, main sembelih kucing
Quote bianglala 27-10-2015 01:24 AM
aiyoo.. nyaris dah nak kena langgar dengan treler tu ...

Quote nizamXF 27-10-2015 01:40 PM
pisangcis replied at 23-10-2015 04:40 PM
skang ni dah trend nak lupus kucing di jalanraya jalanraya...pastu sedekah kat gagak gagak

serious r
Quote nizamXF 27-10-2015 01:49 PM
faraway1 replied at 24-10-2015 07:35 AM
oh yes, berlaku jugak kat sini, 3 tahun lepas,
minah ni bentikan keta dia kat highway sebab nak bag ...

serious lahh??  

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109651s Gzip On
To Top