CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rita Rudaini Beralih Jadi Hos?

15-10-2015 04:50 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 16013| Komen: 90

Description: Anak kelahiran Perlis ini baru-baru ingin menjinakkan diri dalam bidang pengacaraan....
Oleh Fyruz Hanna

Pelakon yang terkenal dalam lakonan anak mami ini mungkin jarang dilihat untuk mengacarakan rancangan dan lebih banyak dilihat berlakon kerana lakonannya yang jitu.

Anak kelahiran Perlis ini baru-baru ingin menjinakkan diri dalam bidang pengacaraan.

Seperti yang dilaporkan didalam BH online, dia sedang berkira-kira untuk menerbitkan program wanita dengan kerjasama saluran ASTRO.


Program yang masih belum mendapat tajuk dan hanya menggunakan tajuk sementara 'emansipasi' ini berkait rapat dengan pengalamn hidupnya bergelar ibu tunggal.

"Program ini memang tercetus daripada pengalaman saya melalui rumah tangga. 

"Saya sendiri pernah lemah semangat, hati hancur kerana bukan senang untuk bangkit semula meneruskan kehidupan sebagai ibu tunggal. Saya sendiri terpaksa melalui prosiding mahkamah mendapatkan hak dan keadilan diri. "katanya kepada BHOnline.-CARI Infonet.

Baca selanjutnya: bharian

29

Bagus
15

Marah
23

Terkejut
23

Sedih
22

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (135 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikgojesss 15-10-2015 04:55 PM
gitu


Quote fazila17 15-10-2015 05:00 PM
Tak payah la

Nanti penuh dgn royanan :zz
Quote enchikfitz 15-10-2015 05:13 PM
Nanti kang burukkan si edelnotelo dpn kaca tv. Astro, get ready utk disaman!
Quote munchkin 15-10-2015 05:44 PM
Tazabarrrr. Cepat. Nak tengok
Quote sepitsiput 15-10-2015 05:46 PM
senarai janda2 yg bakal ditemubual (jangkaan meols)

1. Sasha Saidin
2. Erra Fazira
3. Kak Engku
4. Norlia Ghani
5. Aida Khalida
6. Wan Maimunah
7. Liza Abdullah
8. Izreen Azminda
9. Sari Yanti
10. Rossa
11. Siti Nordiana
12. Maya Matahari
13.  Maria Farida

cukup 1 season

notakaki: no way dia nk interview ND
Quote perembes 15-10-2015 05:55 PM
Edited by perembes at 16-10-2015 01:36 AM

lps rancgan ni.. kemungkinn statistik  penceraian akan meningat dua kali ganda...

giginhya nak up nama xhenti2 psl rumahtgga

dekorasi studio nti harus ada bola dan kasut bola kihkih
Quote bioessence 15-10-2015 06:15 PM
Mak janda meletop
Quote de_ikea 15-10-2015 06:18 PM
sepitsiput replied at 15-10-2015 05:46 PM
senarai janda2 yg bakal ditemubual (jangkaan meols)

1. Sasha Saidin

Kenapa shasha prozen dpt list minggu pertama kakkk cepit???
Quote toxicated 15-10-2015 06:44 PM
Hos dari fail mahkamah syariah ke..
Quote wanitajelita 15-10-2015 06:48 PM
sepitsiput replied at 15-10-2015 05:46 PM
senarai janda2 yg bakal ditemubual (jangkaan meols)

1. Sasha Saidin

kak sepit.. kenapa tak boleh interview ND?
Quote mzzenma 15-10-2015 06:49 PM
Nak juga mention yg dia melalui masalah rumah tangga etc etc etc

Kekdahnya kalau rancangan bual bicara wanita, mesti topik pasal cerai every week..lepas tu sambung gaduh kat ig

Quote pichee 15-10-2015 06:51 PM
wanitajelita replied at 15-10-2015 06:48 PM
kak sepit.. kenapa tak boleh interview ND?

ND kan bestfren si zarema...
Quote mrseller 15-10-2015 07:11 PM
Dah kuar tajuk dia "mari membuka pekung " :
Quote doubleA 15-10-2015 07:16 PM
mrseller replied at 15-10-2015 07:11 PM
Dah kuar tajuk dia "mari membuka pekung " :

tajuk rancangan temubual dia ke tu?

dasat!
Quote TravellingBear 15-10-2015 07:21 PM
Teringat keluaran awal Mingguan Wanita
Quote Innrukia 15-10-2015 07:23 PM
between cikta & rr, baguih byk cikta dr si rita
Quote sepitsiput 15-10-2015 07:42 PM
de_ikea replied at 15-10-2015 06:18 PM
Kenapa shasha prozen dpt list minggu pertama kakkk cepit???

Sbb azza elite bff rita bff juga dgn shasha...plus sasha suka menempel dlm program2 mcm ni
Quote de_ikea 15-10-2015 07:45 PM
sepitsiput replied at 15-10-2015 07:42 PM
Sbb azza elite bff rita bff juga dgn shasha...plus sasha suka menempel dlm program2 mcm ni

Haha. Iols agak jawapan chuols mungkin sbb level pengalaman international sheols. Hihihi

P/s: Iols baru menelaah gred retis nih. Tersenyum2 dlm iman
Quote melinda_kerr 15-10-2015 08:40 PM
Udah2 la oiii psl rumahtangga kau tu! Penat penattt dan bosan! Ckup2 lah meratib kt sana sini. Bukan kau sorang janda teraniaya

Lihat semua komen(90)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:33 AM GMT+8 , Processed in 0.074598 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top