Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Chef Wan Mengamuk Lagi Dengan Netizen?

8-10-2015 03:52 PM | Dilihat: 17501| Komen: 144





sumber foto : http://www.ohbulan.com/



Semua orang mengenali Chef Wan seorang selebriti popular yang lantang bersuara. 

Baru-baru ini, Chef Wan melalui laman sosial peribadinya 'membelasah' beberapa netizen yang dianggapnya bersikap PHD atau Perangai Hasad Dengki.

Yang membuat Chef Wan naik angin adalah terdapat netizen yang menyelarnya seorang selebriti yang suka menunjuk-nunjuk. 

Menurut beliau, niatnya hanya untuk berkongsi dan bercerita pengalaman terbaru nya bersama peminatnya.

Bagi dia, kalau netizen tak minat dirinya, dia tak kisah, itu hak masing-masing. 

Cuma tak perlulah menulis kata-kata yang menyakit hati. - CARI Infonet


Berita selanjutnya : ohbulan.com

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 144
Komen

Previous : Akibat Kecam PM, Konsert Soo Wincci Hadapi Masalah!

Next       : Ruhainies Pelakon Baru Dilabel Pelakon Kayu?

Komen Terbaru

Quote milo_888 22-10-2015 01:27 AM
Duta lover replied at 21-10-2015 11:42 PM
La..dr 3 minggu lepas dia dah tulis kat ig
Rasanya mcm lazer2 mesra jah
Sbb masa nk gerak g Swit ...

Ha ah.. yang itu ada ai baca jugak.. that was the first dia ngomel pasal travel arrangement tu... tapi macam blame couple tu jugak cara dia cerita tu...

Akak skodeng jugak IG yang wifey tu... nadia_donna ke apa... mmg banyak trip dorang ikut chefwan rasanya.. fiji, ozzy, shanghai segala... tapi kat switzerland tu wonder jugak dorang duduk bilik pprt ke bilik upscale mcm chefwan...

Apa pun dorang rasanya dah lali dengan kerenah chefwan... masa yang pmpn tu jatuh di ice museum ke apa ada di upload IG.. dia kata orang tengah sakit orang tua tu boleh amik video pulak... ala2 kelakar la bunyi.. orang tua tu chefwan la.. sebab chefwan pun upload jugak insiden jatuh terduduk tu...



Lain-lain Komen

Quote dondangdendang 8-10-2015 02:05 PM
betul juga tu.... kalau dah PHD tu smua benda nak pertikai
Quote sweetfasha 8-10-2015 02:07 PM
i like chef wan
Quote uori 8-10-2015 02:07 PM
go chef wan go !!


Quote epis 8-10-2015 02:08 PM
skg die kat swiss... so selalu post gmbo kat sane, ade la tu yg komen mcm2... cantiknya swiss, teringin pergi....
Quote Duta lover 8-10-2015 02:09 PM
X sure yg ni refer case apa

Tapi dia kan kat Switzerland
So adalah igers ajet2 suci
Tanya soalan bodoh
Halal ke...makanan yg dia makan

Pastu dia stress la..kene lak dia explain dia makan seafood bagai

Then masa dlm train, dia duduk sebelah ummah cina mainland
Pot pet2 bising
Dia tensen sbb nak enjoy scenery dlm train pun x senang

Hahahaha
Tapi mostly followers dia enjoy je dia share video n gambar kat Switzerland tu
Mmg cantik
Quote budakmanentah 8-10-2015 02:09 PM
aku ade baca gak yg komen2 negatif kt ig dia...lupa nama ig org yg komen tu..aku agak org yg dengki tu sedara chef wan yg dia nk saman tu sbb dia ade kata 'chef wan busuk ati sedara sndiri pon nk saman'
Quote niieza 8-10-2015 02:10 PM
ckp pun salah..x ckp pun salah..hahahah... sabo2...

ada satu lagi sikap ..

tolong pun salah..x tolong pun salah..hahaha...

jelas pun salah..x jelas pun salah...hahaha



selagi nama manusia...akan ada manusia2 yg jenis perangai or sikap mcm ni...apapun bkn sume bersikap mcm tu...
Quote hotmak 8-10-2015 02:11 PM
Haha bukan hold lidah, jari lah
Quote maxim 8-10-2015 02:11 PM
Duta lover replied at 8-10-2015 02:09 PM
X sure yg ni refer case apa

Tapi dia kan kat Switzerland

Bhahhaha lawaknya noks scene dlm train tu..aku baca pn dh bleh imagine sbb penah terkena gak dok dekat ngn spesis berckp non stop x kene tmpt
Quote ellejo 8-10-2015 02:13 PM
aku boleh bayangkan muka dia menaip2 sambil mulut terkumat kamit bila mengamuk kat social media.
Quote maxim 8-10-2015 02:13 PM
Sape ada pic2 die gi Switzerland tu tlg share sini k. Tq
Quote bottombikini 8-10-2015 02:13 PM
Duta lover replied at 8-10-2015 02:09 PM
X sure yg ni refer case apa

Tapi dia kan kat Switzerland

ummah tu di mana2 pun bising...
lagi satu kalo ummah yg gelap...asik la nak begamba, nak dok diam2 tengok scenery pun tak senang. depa sanggup suh ko blah dari tempat duduk ko semata2 dia nak amik pics dari angle ko tuh
Quote Suchi 8-10-2015 02:13 PM
terbaca che ta rupanya chef wan.
ngamuk ngn org2 komen kt ig ke?
lg satu soklan org iols perasan kt mana2 gambo kalo org pemes g travel ialah soklan
" eh halal ke tu"

huhuhuhu kt ig cik epal siap kena buh #takkanlahpergitravelnakmakanmendaharom kita yg terbaca komen org  yg suke tnya gitu lak rasa lucu ngn soklan2 gituh.. husnuzon jelah maybe yg bertanya tak biasa travel g obersi taktau mknn halal pun ade kt obersi huhuhu.
Quote naina 8-10-2015 02:14 PM
Mcm kes che ta lah
Aku rasa reporter yg sibuk tnya
So dia ceritalah sume
Quote MsCinderella 8-10-2015 02:14 PM
dah kena block dgn chefwan ni kat IG..
tak ingat kes apa...pasal post kes najib naik kereta p johor dr spore kot
mmg salah dia pung post benda yg x betul huhu

syok tgk dia travel...tambah lagi klu dia travel dgn mak dia...
Quote achik2009 8-10-2015 02:15 PM


chefwan58   Main course was pasta with tomato, clams and fresh Basil naturally semua nya Halal incase ada yg tak tahu apa Clams tu pi google dahulu.
Lagi satu sifat suka tanya 2 hotel i duduk satu mlm berapa ni these days u go to the website hotel itu dah boleh tengok all the room rates.Its all there.
Nanti lebih2 cerita pasal harga pulak ada yg try to judge me by saying " I am showing off pulak" i have seen it before several times and i have deleted and block those people.
Its terrible cakap salah tak cakap pun salah.
At times jika org tu ada depan saya la rasa nya tak tampar saja mulut dia tu sekali for being so stupid making such remark yg saya ni suka menunjuk nunjuk.
Ada yg sanggup tambah " Ala bukan u seorang travel aja tahu semua itu"
Eh nak meroyan apa hal.
Perangai PHD manusia ini tak habis2..so i blocked them semua.
This is a place where we shared our travel and daily journey.Bring a TV host this is my job.
If your eyes suddenly become green then its not my problem.
Its your problem.
All u need to do is unfriend me.
Daripada sakit jantung mampus cepat esok dan dosa asyik mengata kan orang tak sudah bail la get out of here.
People are just sometime so stupid and forget that once u put yr comments here the whole world is reading it and baik or buruk does reflect your true intention and character.
If u cant hold your lidah then dont follow.
Please get a life for yourself and learn to be happy and respectful of others instead of constantly ber buruk sangka.
Sikap kita tu kena ubah apa tah lagi perangai PHD to others.
No doubt tak berkudis comments itu but kita tak nak org lain juga terpengaruhi dgn sikap yg its ok to judge or ask things that menyakit kan hati org lain.
Dah penyakit tu ada pada diri kita biar kita mati dgn nya.
Jangan di merebak kan wabak PHD itu.
Thank god saya ni jenis boleh bersuara lantang and say that infront of yr faces.
If u are not happy its not my problem.
#chefwan  1d
Quote meeza83 8-10-2015 02:15 PM
hehehehe biasalah manusia mana nak puas hati semua benda.
dengki la tuuuuu tgk chef wan tuuu
Quote starcity 8-10-2015 02:16 PM
Kalau nak puaskan hati orang sampai masuk lubang kubur pun memang tak berkesudahan. Janji diri sendiri hepi & banyak duit
Quote achik2009 8-10-2015 02:17 PM


chefwan58   Figs,mangoes,Cantaloupe and Strawberries are delicious fruits for breakfast.
Source of great fiber too just like the Muesli.
#chefwan  17min

Lihat semua komen(144)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064087s Gzip On
To Top