Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

4 Cara Kreatif Sentuhan Jadi Bahasa Cinta Anda

21-9-2015 06:13 PM| Komen: 14

Oleh : Fyruz Hanna

1. Suapkan makanan di atas katil

Jika anda berkesempatan untuk buat sarapan pada suami ataupun isteri.Hangatkan lagi bahasa asmara anda dengan menyuapkan pasangan di atas katil.

2. Cuba ciuman 15 saat

Masih ingat lagi masa anda mula-mula bersama dengan pasangan? Di atas katil? pastinya anda sukar mengembalikan saat-saat indah tersebut. Namun, jangan putus asa dahulu. 15 Saat mungkin terasa sangat lama namun percayalah jika anda mendapat rentak, ia merupaka 15 saat pertama untuk sesuatu yang indah.

3. Duduk sebelah pasangan semasa makan malam


Selepas ini, cuba cari satu restoran yang cozy dengan pemandangan yang cantik dan nikmati makan malam anda bersama dengan duduk disebelah di antara satu sama lain. anda bukan sahaja boleh mulakan bahasa bahu-ke-bahu, inilah saat anda boleh bermanja dengan pasangan anda.

4. Beri mereka urutan belakang

Sentuhan lembut selama 15 minit mampu mengubah mood pasangan anda. lakukannya dengan lembut yang menyentuh pada poin-poin tertentu pada bagi melegakan dan menaikkan mood pasangan. -CARI Infonet.




Apa Reaksi Anda...

Bagus
9
Marah
7
Terkejut
14
Sedih
15
Lawak
7
Bosan
17
Komen: 14
Komen

Previous : Luka Kesan Cukuran, Bagaimana Atasi

Next       : Awek Garang

Komen Terbaru

Quote Bungalily19 21-9-2019 05:20 PM
Hahahaha ni lawak

Lain-lain Komen

Quote amyainsamad 24-6-2014 03:04 PM
kesian pakcik ni..........
Quote Eljie 24-6-2014 04:39 PM
hehe. patut la hepi
Quote Kiyoka 24-6-2014 11:25 PM
Amboi..dlm setahun tu sehari je la pokcik tu girang
Quote hani2103 25-6-2014 09:40 AM
tak dapet nak menolongnya....
Quote realnizam 11-11-2014 11:12 AM
Best la katenya
Quote BlueRose99 21-12-2018 03:30 PM
No wonder la kawan2 ofis cakap muka Akak tiap2 hari ceria dan berseri. Eh!
Quote mattzzx 22-12-2018 05:43 PM
hepi sangat lah pakcik tu yaaa..
Quote PulutSambal 22-12-2018 06:59 PM
Amboi pakcik seronok sgt tu mengenangkan nak dpt chance makcik bg malam tu
Quote cm_asamkumbang 24-12-2018 11:38 AM

pakcikk..pakcikk....
Quote nerdy69 24-12-2018 11:40 AM
Haha...
Quote afie_m 24-12-2018 04:30 PM
ooo..memang patutlah happy dia lain macam
Quote FoxDemon 4-1-2019 04:00 PM
hahaha lucunya
Quote -Suri- 4-9-2019 12:23 AM
Quote Bungalily19 21-9-2019 05:20 PM
Hahahaha ni lawak

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.180737s Gzip On
To Top