CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bekas Suami Nad Zainal Dedah Rimas Asyik Digoda Wanita, Siap Nak Bagi Hadiah "Yo I'm Not A Hoe"

2-2-2023 11:17 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6972| Komen: 61|Original author: Saiful

Description: Nad Zainal dah selamat nikah dengan Ungku Ismail 23 Januari lepas selepas berpisah dengan bekas suaminya selama tujuh tahun, Faliq Amiruddin.
Nad Zainal dah selamat nikah dengan Ungku Ismail 23 Januari lepas selepas berpisah dengan bekas suaminya selama tujuh tahun, Faliq Amiruddin.

Baru-baru ini bekas suaminya itu menjadi perhatian ramai apabila memuat naik beberapa tangkap layar di IG story, mendedahkan dia menerima mesej daripada orang yang tak dikenali.


Foto: IG

Difahamkan individu tersebut cuba untuk mendekati dirinya dengan menghantar DM untuk cuba menjadi kawannya.

Namun malangnya pelawaan itu ditolak Faliq.




Bukan itu sahaja, individu itu juga mahu memberikan Faliq hadiah dengan seikhlas hati namun tetap ditolak oleh Faliq.


Wah teguh betul iman. Apa paun semoga Fliq juga akan dapat pengganti dan bahagia macam Nad.



Sekdar info, Nad dan Muhammad Faliq telah mendirikan rumah tanggga pada 18 Disember 2015 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata.

Bagaimanapun, mereka telah membuat keputusan untuk berpisah baru-baru ini namun, asbab dan tarikh penceraian tidak dimaklumkan kepada umum. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikatilia 2-2-2023 11:24 AM
aku xpaham org yg jadikan whatsap or dm tu sebagai content...
nak nak yg mcm gini nak claim diri tu magnet perempuan ke hapa
Quote bottompro 2-2-2023 11:33 AM
muka macam ni org tgok duit je.

entah entah bottom tegar gemuk gundu menyamar jadi perempuan nk catfish duda duda muka buruk mcm ni. yg mana duda2 ghairah tu, mula la hantar gambar putik jagung. hahaha

Quote intan244 2-2-2023 11:46 AM
tu bukan ayat2x scammer ke. hantar gift konon, pastu kena bayar imigresen bagai
Quote iolss 2-2-2023 11:47 AM
lah nk jugak limelight
Quote tikusmontok 2-2-2023 11:49 AM
Ntah2 datuk seri jera beraksi lagi, abis la jeri kandar
Quote nononcrux 2-2-2023 11:51 AM
kaye ke ex laki dia ni.. tgok biasa jur
Quote Riz_one 2-2-2023 11:55 AM
nak jual jugak..hahaha
Quote enginelady 2-2-2023 11:56 AM
Dah terang2 la fake ig yg msg kau tu.. mungkin rasa ego tercalar kot ex move on dulu kikiki
Quote Burong_Hantuk 2-2-2023 11:56 AM
Nak jugakkkkkk kan???
Quote Mulotkoyak 2-2-2023 11:57 AM
Aritu nmpk ade sorg org gila ni kat bas stop, die terberak tercirit weiii. Ngn diri selebeh. Sian aku tgk. Berlumuh taik kat seluar die.
Quote Aneem 2-2-2023 11:57 AM
Ayooo baru nak puji cool
Tp bila tiba2 ada status gini, kenselllllllll
Quote kucingitam 2-2-2023 12:09 PM
hmmm...yo lah...
Quote kotakominami 2-2-2023 12:20 PM
Kenapa bila bekas bini/ laki kawin baru pasangannye harus menggelupor di socmed....
Quote Buritan 2-2-2023 12:22 PM
bottompro: muka macam ni org tgok duit je ...


Jahak gilee. Hahahaha
Quote Buritan 2-2-2023 12:23 PM
kotakominami replied at 2-2-2023 12:20 PM
Kenapa bila bekas bini/ laki kawin baru pasangannye harus menggelupor di socmed....

Nak bgtau aku pun laku jugakkk
Quote akuHavocczz 2-2-2023 12:27 PM
Bekas laki artis pun boleh keluar article ye?
Quote jiwakacau06 2-2-2023 12:28 PM
lantak dia la...ig dia...yg retis tu ex wife dia...bkn dia...nk gosip jgk ke....xda pn dia provoke sapa2
Quote jalfa 2-2-2023 12:29 PM
Org tu dm diam diam ..yo kemaruk nak tunjuk terpaling laku ke....mesti rasa bodo je kan bila ex laju laju move on dpt plak yg herlok
Quote samshik 2-2-2023 12:41 PM
Die bukan retis nokkk.. Kene peduli ke

Lihat semua komen(61)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-3-2023 04:46 AM GMT+8 , Processed in 0.091839 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top