CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Neelofa' Dan 'Fazura' Berlaga-Lagi Pipi, Nabil Ahmad Kata, "Kirim Salam Fattah Amin"

7-12-2022 11:20 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16417| Komen: 71|Original author: Saiful

Description: Baru-baru ini di MeleTop, meriah dengan kehadiran kembar-kembar artis.
Baru-baru ini di MeleTop, meriah dengan kehadiran kembar-kembar artis.

Ada kembar Fazura yang dikenali sebagai Elle Fara, kembar Neelofa iaitu Hawa Rizwana dan kembar Erra Fazira dikenali sebagai Mek Dinda.


Foto: tiktok

Namun apa yang menjadi perhatian apabila kembar Fazura dan Neelofa bergambar laga pipi bersama.

Nabil Ahmad siap cakap, "kirim salam Fattah Amin"



Motif nak cakap begitu? 

Di ruangan komen ramai yang memuji kecantikan semua kembar-kembar tersebut.

Macam biasa ramai juga yang tak sabar nak tengok Fazura dan Neelofa sebenar bermesra seperti itu. Nantikan bila tiba masanya. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lightheaded67 7-12-2022 11:25 AM
Edited by lightheaded67 at 7-12-2022 11:27 AM

fuyo. jap

tenor (3).gif
Quote acepark 7-12-2022 11:27 AM
seiras ada la jugak
Quote Orix 7-12-2022 11:29 AM
yg baju merah tu bukan ratu kan ?
Quote akuHavocczz 7-12-2022 11:32 AM
not a fan of lofa / fazura / fattah. tapi perlu ke haji ni capub camtu. haji ni dah patut stop jadi host meletop. dan boleh di transfer pergi astro oasis
Quote ujio 7-12-2022 11:33 AM
Orix replied at 7-12-2022 03:29 AM
yg baju merah tu bukan ratu kan ?

Bukan. Tu mek dinda influencer mekap2...cousin muabellaz...
Quote Kancilkering 7-12-2022 11:39 AM
ujio replied at 7-12-2022 11:33 AM
Bukan. Tu mek dinda influencer mekap2...cousin muabellaz...

kembar faz versi no 7 yg paling x cun
Quote insyi81 7-12-2022 11:41 AM
kembar pun boleh jadi berita
Quote prince_marhaen 7-12-2022 11:53 AM
GELI NYAAA.....semua feeling-feeling retis...walhal datang dari ceruk mana ntah main2 tiktok terus dapat masuk TV....sekali masuk TV takde filter-----haussssssssss ye wajah sangkak masing-masing, tak sama langsung..... yihhhh!!!
Quote shiraloveyou 7-12-2022 11:58 AM
Celah mana yg sama tu?iols pun tak dapat agak mana satu muka mcm lopa dgn faz...muka pun standard muka bdk bbnu masakini je perasan mcm lopa dgn faz
Quote BoongaKertas 7-12-2022 12:06 PM
ada lah gak iras muka kaka faz tu tp tulah, lama2 meols rasa dia mcm over sikit. lol.
Quote dolladolla 7-12-2022 12:11 PM
Cuba cuci muka masing2 aku nak tengok, silap2 acik kedai acheh lagi muka retis kot.
Quote Cokoro 7-12-2022 12:17 PM
Edited by Cokoro at 26-12-2022 08:46 AM

Hmmmm
Quote chocobozhere 7-12-2022 12:19 PM
Si hawa ni aku tak nampak pun muka cam lopak..
Quote cikatilia 7-12-2022 12:57 PM
kembar celah mana nya hat lopak tu
Quote makadek 7-12-2022 01:00 PM
Hawa tu ade la rupa pazura ilek
Quote afie_m 7-12-2022 01:13 PM
celah mana sama, melainkan cara meka up ja kot...
Quote laksmanabentan 7-12-2022 01:19 PM
akuHavocczz replied at 7-12-2022 11:32 AM
not a fan of lofa / fazura / fattah. tapi perlu ke haji ni capub camtu. haji ni dah patut stop jadi  ...

bayaran lebatt uoolssss...
Quote Mulotkoyak 7-12-2022 01:45 PM
Apoooo??? Celah pukeyyyyrate mane same nye...
Quote virgo19 7-12-2022 01:46 PM
Kembar lopa tu sah2 la mmg pengacara kt situ, cantik pun cantik.. Yg kembar fazura tu konpiden sungguh ya, dah la muka keras je, tak lawa pun. Kalau pun org ckp muka ada iras, perlu ke ko nak tonjolkan diri sebegitu rupa. Lain la kalau muka ko lagi lawa dari fazura takpe la jugak. Kalau aku jadi dia aku malu..

Lihat semua komen(71)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 04:39 AM GMT+8 , Processed in 0.113432 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top