CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Akhirnya, Siti Saleha Dedah Wajah Kekasih Baru? Seorang Pengasas Jenama Fesyen Terkemuka

5-12-2022 09:45 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 18439| Komen: 137

Description: Pelakon Siti Saleha sebelum ini mengakui sedang berkawan rapat dengan seorang jejaka berdarah kacukan.



Pelakon Siti Saleha sebelum ini mengakui sedang berkawan rapat dengan seorang jejaka berdarah kacukan.

Terdahulu, Saleha atau nama sebenarnya Siti Saleha Mohd Baharum, 32, bagaimanapun enggan berkongsi lanjut mengenai lelaki berkenaan namun menyifatkan mereka mempunyai persamaan darah kacukan.

Dalam hantaran terbaru di Instagram miliknya, Seleha berkongsi gambar bersama seorang jejaka dengan kapsyen.

"Thank you for having us @cittabellamalaysia @elsa_dang Congratulations on 25 years!" tulisnya.


Hantaran tersebut telah menerima pelbagai reaksi netizen termasuk rakan-rakan selebriti.


@hellosaraa ; Loving the hard launch! Finally

@haelwanyfansx ; cantikkk sangattt 

@mimi3y : congrats to you too! eh! kbye 

@ainaloveseverythings : Awwww !!

@iamrsliyana : Alaa current status taken ke ni??ahaha

@awalashaari : Yeayyyyy the cat is out of the bag!

@hunnymadu : Uuuuu! happy for u sis


Wow! Sama cantik sama padan. Kalau benar inilah jejaka yang dimaksudkan sebelum ini, semoga dipercepatkan jodoh mereka.

Difahamkan, lelaki bersama Saleha adalah jejaka kelahiran United Kingdom yang bernama Joshua Fitton yang mana merupakan pengasas bagi jenama fesyen terkemuka, Atelier Fitton.

Kredit foto : Joshua Fitton


Sekadar info, Saleha yang menikah dengan Ahmad Lutfi, 36, pada 28 Julai 2017 telah bercerai 11 bulan lalu dan dia memberitahu media keputusan bercerai diambil secara baik serta menyifatkan jodoh mereka sebagai suami isteri tidak panjang. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote scrocth 5-12-2022 09:40 PM
Barulah nampak sepadan. Hahaa
Quote anilanil 5-12-2022 09:42 PM
Baru sekufu. Yg dulu tu zaman mata rabun, telinga tuli mungkin.
Quote Myhappyending 5-12-2022 09:42 PM
Gedik nya kau leha
Quote syamzana 5-12-2022 09:43 PM
ok la dari bekas dulu.
kacuk apa laki neh? kacuk mak+ayah?
Quote virgocircus 5-12-2022 09:45 PM
Macho...seswai
Quote ezacbee 5-12-2022 09:59 PM
Barulah serashi bershama..


yg dulu
Quote Sachacha 5-12-2022 10:03 PM
Nampak sepadan
Quote Incanto 5-12-2022 10:03 PM
hensem…sepadan lah dgn dia
Quote misszaitun 5-12-2022 10:09 PM
Mix apa ni.macam melayu je.ada sikit brazil ke arab?
Quote Joysparta 5-12-2022 10:09 PM
Helok sggggttttt.....nmpk sepadan gituuu
Quote Hoola 5-12-2022 10:13 PM
Edited by Hoola at 5-12-2022 10:40 PM

Shepadannn

Lariss semua ms.j huntung ahhhh
Achik hola jando je belum drebar teksi pun xsudi
Quote dudaberhias 5-12-2022 10:14 PM
Sesuai sebab sama2 rupa matang (wajah tua tapi helok gittew).

Yang sebelum ni kaka syak heshe pakai disposable beg atau terpaksa tutup lampu jah.
Quote inspektoremos21 5-12-2022 10:15 PM
Macam neymar tapi versi matang. Neymar sebenar nampak rempit
Quote strawberryfarm 5-12-2022 10:15 PM
Wah dia dgn Joshua Fitton ke. Kalau tk silap, fashion designer ni.
Quote Kak.Nah.Bosan 5-12-2022 10:19 PM
Helok jua..apa pekerjaannya...lawyer..majestric..businessman..footballer?? Kerabat?
Quote jambatannetizen 5-12-2022 10:29 PM
Myhappyending replied at 5-12-2022 09:42 PM
Gedik nya kau leha

Apa yg gedik? Aku tengok ok je dia.
Quote doubleA 5-12-2022 10:31 PM
Ok nampak sepadan. Tapi lama gak leha kawen dulu eh 4 thn?
Quote jambatannetizen 5-12-2022 10:32 PM
Ok nampak marvelous juigak. Harap2 bukan kunyit mcm kes jovian sbb knowing fashion designer bnyk kearah itu.



[ig] https://www.instagram.com/p/Bv3Tqn8lFIQ/?igshid=YWJhMjlhZTc=[/ig]
Quote KBW2 5-12-2022 10:33 PM
Lelaki ni kacuk apa? Sbb nampak muka Melayu saja.

Lihat semua komen(137)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 07:22 AM GMT+8 , Processed in 0.100509 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top