CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Belanja Sehari Cecah Hampir RM7000, Mas Khan Tunjuk Bukti Setengah Bulan Dah Habis RM100 Ribu Lebih

29-11-2022 06:25 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7318| Komen: 88|Original author: Saiful

Description: Mas Khan dedah dia berbelanja lebih daripada RM6 ribu dalam sehari sahaja.
Mas Khan dedah dia berbelanja lebih daripada RM6 ribu dalam sehari sahaja.

Di Intagram Mas siap tunjuk bukti memaparkan perbelanjaanya dapa separuh bulan November.



Foto: IG


“Today is 16 November.. So lebih kurang sehari RM6,625 ribu."



Sebelum ini Mas juga berjaya menarik perhatian selepas dia mengakui tak cukup solat lima waktu sehari.



Katanya dai cari pahala dengan melakukan kebaikan yang lain.





Agaknya apalah yang dibeli habis RM6 sehari tu ya? Untungnya jadi kaya tak gitu? -CARI

 

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rayna_raynes 29-11-2022 06:28 PM
Eleh benda ni boleh edit. Member aku pernah je edit kononnya belanja 40K sebulan sbb nak impress awek
Quote Goodluckdontcry 29-11-2022 06:35 PM
Mslhnya ko nk buktikan ape mamat indon?? Kehkehkeh den agak je die indon, dah nm pun mas mas..mcm indon jer..mas sana mas sini... kehkehkeh tp den meluat dgn ko dik... harktuihhhhh
Quote j3m4h 29-11-2022 06:39 PM
Ade yg ckp roadtax n insurance krete dia tu nak dekat setahun x renew.. krete xtau la sangkut2 bank ke hidok..  show off lifestyle utk magnet crowd trade heol je kot…
Quote anilanil 29-11-2022 06:48 PM
Spend la duit upah ustaz ikut ko 24jam. Buat 3 shift la. Memasing pegang rotan. Asal masuk waktu solat je, ustaz akan ajak ko solat jemaah dgn dia. Ko refuse jer, piapp...kena rotan kat bontot.


Quote ezacbee 29-11-2022 07:01 PM
rayna_raynes replied at 29-11-2022 06:28 PM
Eleh benda ni boleh edit. Member aku pernah je edit kononnya belanja 40K sebulan sbb nak impress awe ...

Betul. Benda boleh edit kan.. Kadang2 orang camni sebenarnya banyak hutang, keliling pingang.
Quote jalfa 29-11-2022 07:01 PM
Jarang laki jenis flek camni...turn off siyak
Quote dani-rox 29-11-2022 07:05 PM
Penyamun be like:






Quote kotakominami 29-11-2022 07:21 PM
dani-rox replied at 29-11-2022 07:05 PM
Penyamun be like:


Aku tak redho ko samakan abg ed dgn penyamun...die duit bekepok hokey..dia punye award bersusun buat sendal pintu tp dia tak flex cam pondan
Quote Purplehaz 29-11-2022 07:51 PM
Biasalah tu per day spend rm6k++

..happy hour ptg hang out...(minum)  rm1k-2k..ni standard
..mlm clubbing..nite club..(booking room) rm3-4k
..blk stay hotel..rm1k++
Quote jambatannetizen 29-11-2022 08:17 PM
Very uneducated and lower par punya jantan. Jrg laki2 show off barang2 branded n money.
Quote fadz84 29-11-2022 08:28 PM
Nk flex wlpun solat x cukup tetap blh kaya & rezeki masuk x putus ke?
Quote virgo19 29-11-2022 08:35 PM
Ya.. tunjuk la lagi semua harta2 kau, kau sorang je ada harta, org lain takde..
Quote Tembikaigoreng 29-11-2022 08:35 PM
Sian....beli Balenciaga 12 Komen je LOLL
Quote fadz84 29-11-2022 08:37 PM
j3m4h replied at 29-11-2022 06:39 PM
Ade yg ckp roadtax n insurance krete dia tu nak dekat setahun x renew.. krete xtau la sangkut2 bank  ...

Tetiba teringat kat video sorg bdk ni kat TikTok, kete yg kakak dia drive tgh queue nk byr tol pastu ada kete H dpn kete dorg.. tetiba kete tu mengundur n bg laluan kat dorg ni lalu dulu.. tuptup bdk ni perasan kete H tu follow rapat kete dorg (sbb xnk byr tol).. cheapskate betul pakai kete mahal tp tol pun mampu byr.. hehe.. sorry OT
Quote melinda_kerr 29-11-2022 08:51 PM
Try hard gila. Bila nk kawin dgn gf tu. Dah kaya dah tu.
Quote puccafan 29-11-2022 08:58 PM
Cancel Balenciaga. Ada buat ads tak senonoh. Child p**nography. Ewww....... pastu play victim kata taktau apa2. Dah kecoh kat socmed barat sana.
Quote orkidorkido 29-11-2022 09:01 PM
Kau buat peel macam ni, adik beradik naza pun loya kau tau tak?
Quote KucingBiru 29-11-2022 09:02 PM
Belanja 7k sehari takde benda nak impress pun. Kalau income sehari 7k baru wow.
Quote Nham22 29-11-2022 09:03 PM
Hakhakhakkktuihhh... Trader mcmnilaaa...

Lihat semua komen(88)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 11:26 AM GMT+8 , Processed in 0.089941 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top