CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Melekat Berpelukan Dengan Lelaki Kacak, Zarina Anjoulie Bakal Kahwin Lagi?

28-11-2022 05:22 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11852| Komen: 106

Description: Minggu lalu, tular beberapa foto memaparkan Zarina Anjoulie berpelukan dengan seorang lelaki.Lelaki berkenaan memuat naik gambar berkenaan menerusi hantaran di Twitter menyebabkan orang ramai membuat ...
Minggu lalu, tular beberapa foto memaparkan Zarina Anjoulie berpelukan dengan seorang lelaki.

Lelaki berkenaan memuat naik gambar berkenaan menerusi hantaran di Twitter menyebabkan orang ramai membuat spekulasi sama ada dirinya kekasih Zarina.



Twitter

Lebih panas apabila Zarina dan lelaki tersebut kelihatan sangat mesra berpelukan seperti pasangan kekasih.

Lebih mengejutkan apabila kapsyen pada hantaran tersebut menyatakan Zarina merupakan bakal isterinya.



Ternyata perkongsian tersebut mengundang persoalan di ruangan komen yang rata-ratanya terkejut dengan kenyataan tersebut.



Twitter

Tampil bersuara mengenai perkonngsian tersebut, Zarina memberitahu individu tersebut hanya sekadar kawan sahaja.




Sekadar info, Zarina pernah mendirikan rumah tangga bersama Eilyas Azhar pada 2020 tetapi mengambil keputusan untuk bercerai pada Mei tahun lalu.

Zarina juga pernah mendirikan rumah tangga dengan pemuda dari Brunei pada 2015, namun bercerai pada Disember 2016.


Sumber: Xtra





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KirazMevsimi 28-11-2022 05:43 PM
post gambar cenggini sebab duda dia baru bertunang baru baru ni ker?
Quote dudaberhias 28-11-2022 05:59 PM
sah2 la jejan tu gayah top dikkk... tengok rupa pun dah tahu... ni ibarat cikki gesek sesama cikki jah... tak bernafsu dan berair pun memasing... kalau sapu2 pakai tisu pun kering kontang silap2 berpasir jah...
Quote makneng 28-11-2022 06:00 PM
Dah kau pun post mengundang mmg la kena bahan.
Quote I.K.A888990 28-11-2022 06:04 PM
seram tgk gambar2 tu
Quote slyfynx 28-11-2022 06:05 PM
Waaa, kawan dok celah kangkang sambil peluk perut eh
Quote airmineral 28-11-2022 06:09 PM
kakp tiru ketet anju ke
Quote chandrahusin 28-11-2022 06:19 PM
Yg Forex ke hape ke tu dh takde eh
Motif aku tau
Quote Goodluckdontcry 28-11-2022 06:21 PM
Sikit2 srh org lain doakan utk diri die...bg den...mmg budus la sape2 yg suka berdoa khusus utk org yg ko xkenal pun bahkan perangai pun nan hado... kecuali ko doa die dpt hidayah ok la..tp klu srh doa kebaikan diri...lbh baiklah kome doa utk diri kome dan ibubapa Dan keluarga kome dulu...

Minah senget ni pun...kdg over sgt kelakuan die...mmm lantakla ko labu..ko dah tua bangka pun..nanti klu umur tak pjg.. netizen baik ati tlg la nanti...so rileks2 jela berlagho jimba jimbo ok???!! Harktuihhhhh

Pesan den...jgn rugikan dunia dan akhirat kome utk dunia dan akhirat org lain...kata lain, bila berdoa...pastikan berdoa dulu byk2 utk diri sndr dan ibubapa keluarga sblm nak doa khusus utk org lain...tp klu baik ati..takpe..teruskan..xde sapa larang.. kehkehkeh
Quote hasniey 28-11-2022 06:38 PM
Ni kan kawan dia yg gayah tu
Dh bpe kali kan dia pos jntan ni.jntan suka la acah2 bakal isteri la apa.pdhal bengkok
Quote captainQUE 28-11-2022 06:41 PM
Well known kot laki tu bottom siap ramai cakap Kalau dengan anju, anju top

Ala macam anju dengan sapa warga gayah Sebelum ni juga… lupa nama Tah, acah2 Bf tapi nampak naw gayah…
Quote kucing_gebu 28-11-2022 06:54 PM
Masalahnya sekarang jantan tu hensem ke
Quote edayildiz 28-11-2022 07:09 PM
geli la tgk dia ni..omg lelaki lelaki durjana ke yg tliur tgk dia...kepam giler
Quote bellaamsar 28-11-2022 07:12 PM
Mcm bengkok je laki tu
Quote AbukRokok 28-11-2022 07:25 PM
sontot dia bang
baru senyap kenyang
Quote nicolebaby 28-11-2022 07:31 PM
omg can't you be more obvious
Quote bankerpencen 28-11-2022 07:36 PM
Tengok pun tau la mamat ni tak teringin pon kat dia or any perempuan for that matter
Quote AcikBuncit 28-11-2022 07:50 PM
Birahnye cmtu ngn membe.. Ape je yg tgl kat bakal suami kalau membe pn meramas cmtu..
Quote orkidorkido 28-11-2022 07:53 PM
Takde orang heran
Orang saja nak cerca ????
Quote jambatannetizen 28-11-2022 07:57 PM
KirazMevsimi replied at 28-11-2022 05:43 PM
post gambar cenggini sebab duda dia baru bertunang baru baru ni ker?

Ig yas itu apa ek? Nak stalk. Aku rase kn anju ini sayangje kt yas tu. Tapi sape je nak simpan perempuan mcm ini

Lihat semua komen(106)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 07:14 AM GMT+8 , Processed in 0.087793 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top