CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Rizky Billar Bercinta Dengan Transgender? Ini Reaksi Isa Zega

3-10-2022 11:41 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1352| Komen: 5

Description: Gara-gara terlibat dalam keganasan dalam rumah tangga, kisah silam Rizky Billar mula menjadi bualan netizen dan liputan media.
Gara-gara terlibat dalam keganasan dalam rumah tangga, kisah silam Rizky Billar mula menjadi bualan netizen dan liputan media.

Terbaharu, Rizky didakwa pernah menjalinkan hubungan istimewa bersama seorang transgender dikenali sebagai Isa Zega.



IG Zega/Lesti

Memetik laporan Intip Seleb, Isa Zega atau lebih mesra dengan panggilan 'mami' dipercayai menjalankan hubungan istimewa dengan suami kepada Lestri Kejora suatu ketika dahulu.

Difahamkan, mereka menjalinkan hubungan istimewa sebelum Rizky memulakan kerjaya sebagai seorang pelakon.

Lebih memanaskan keadaan apabila Isa Zega turut memuat naik foto yang memaparkan dia dan Rizky berpeluk mesra bersama rakan-rakan mereka.

"Yang tanya mami ada hubungan apa sama Billar? Ini dijawapan mami, mami sama Billar teman lama, jauh sebelum dia terkenal," katanya.

Perkara itu dikongsikan Isa Zega menerusi Instagram miliknya.



Sebelum ini, Lesti membuat laporan polis yang mendakwa suaminya telah melakukan keganasan rumah tangga sehingga menyebabkan dia mengalami kecederaan selepas Rizky kantoi curang.

Lesti dan Rizky telah bernikah pada Ogos 2021 dan mereka mempunyai seorang anak lelaki bernama Muhammad Leslar Al Fatih Billar yang kini berusia setahun.


Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote DayangKirana 3-10-2022 12:40 PM
Rizky Billar? Isa Zega? Lestri Kejora??

Hendon mane ni Pah Bedahhh oiiii???
tak cukup2 ke retis pprt kat M'sia ni, kisah hendon sejuk beku ni pon nak bikin semak kat porum ni jugekk??
Quote laksmanabentan 3-10-2022 01:04 PM
tu ler pasal... pesal tiba2 nak masuk gossip tanah seberang nih... adddoii... masuk gossip international ler sana....
Quote sayurmayur88 3-10-2022 01:51 PM
ni gosip artis indon knp nak semak kat sini oi
Quote prince_marhaen 3-10-2022 02:38 PM
artis yindon dah mendonia kat forum sampai 3-4 thread ye......kepammmmm dah macam tabloid yindon.
Quote dekmieDandy 3-10-2022 03:37 PM
yang aku tahu, tadi ada orang kantoikan dia gigolo / escort / money boy

client dia tak kisah laki ke perempuan ke mahupun waria

Lihat semua komen(5)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:14 PM GMT+8 , Processed in 0.074474 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top