CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

BFF Forever! Fara Mendoza, Emma Maembong, Isteri Addy Kana Clubbing Sama

2-10-2022 04:19 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 23299| Komen: 219|Original author: Saiful

Description: Jalan-jalan di TikTok, ternampak pula video Fara Mendoza sedang berseronok di kelab malam dengan BFF.
Jalan-jalan di TikTok, ternampak pula video Fara Mendoza sedang berseronok di kelab malam dengan BFF.

Foto: IG


Tak lain tak bukan, Emma Maembong dan isteri Addy Kana, Alyaa Syuhaila serta beberapa yang lain.



Di kapsyen, Fara siap guna hashtag #10 years yang menunjukkan sudah berkawan baik 10 tahun lamanya.

Menerusi rakaman, Fara kelihatan sedang menari dengan seorang lelaki manakala Emma di belakang pun 'naik' sama.



Dalam satu posting yang lain, kelihatan suami  Emma pun ada bersama.



Nasib baik ada suami sekali, kalau tak macam-macam fitnah boleh berlaku tak gitu?

Semoga persahabatan kekal ke jannah ya. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shahirakay 2-10-2022 04:43 PM
Bukan main eh dia rangkul laki si emma
Quote dudaberhias 2-10-2022 04:48 PM
patut la masuk ig emma je rasa macam masuk ig influencer minah rempit yang bergayut kat bigo tu...
rupanya circle sheols pun minah rempit dan bohsia2 yach...
Quote lattehazelnut 2-10-2022 04:54 PM
Mmg lawa tp tu lah
Quote Hoshhi 2-10-2022 04:56 PM
Emma rempit
Quote pocongkiutss 2-10-2022 04:58 PM
10 taun meaning emma ni berkawan ngan dia semenjak dia jd retislah
Quote naina 2-10-2022 05:15 PM
Cmne la orang tu nak istiqamah
Kawan2 adik beradik pun jenis cmtu
Quote cmf_premierleag 2-10-2022 05:25 PM
Kesian emma..ni la akibat x gi sekolah.
Smpi desperate sgt nk berkawan..main sauk je minah rempit bohsia scammer masuk circle
Quote Masukkeluar 2-10-2022 05:31 PM
cmf_premierleag replied at 2-10-2022 05:25 PM
Kesian emma..ni la akibat x gi sekolah.
Smpi desperate sgt nk berkawan..main sauk je minah rempit bo ...

tp yg herannya si laki dia syazli tu pilot kot. msti educated jgk..tp pi kawin dgn minah rempit cm emma ni. igtkn lps kwin ada ank brubah la dia.
rupanya sama je mcm zmn blm kwin..sekali tarik lakinya join geng rempit.
Quote pocongkiutss 2-10-2022 05:38 PM
Masukkeluar replied at 2-10-2022 05:31 PM
tp yg herannya si laki dia syazli tu pilot kot. msti educated jgk..tp pi kawin dgn minah rempit cm ...

Rasanya laki dia pun sama rempit tu..entah2 kenal kt club..sama la kan..sekufu
Quote makkaucun18 2-10-2022 06:04 PM
Masukkeluar replied at 2-10-2022 05:31 PM
tp yg herannya si laki dia syazli tu pilot kot. msti educated jgk..tp pi kawin dgn minah rempit cm ...

Emma cantik! Tp tak mau gunakan kecantikan dia polish apa yg patut. Circle dia semua jenis bohsia, minah2 rempit. Muka dia cantik gila kot. Shazli? Fam shazli bukan ada standard ke. Knapa boleh downgrade.
Quote Masukkeluar 2-10-2022 06:28 PM
makkaucun18 replied at 2-10-2022 06:04 PM
Emma cantik! Tp tak mau gunakan kecantikan dia polish apa yg patut. Circle dia semua jenis bohsia, ...

tu aku ckp..fmly syazli tu org kaya..ada kelas jgk la compare dgn fmly emma. tp tulah dh jodoh. mgkin syazli pn geng2 clubbing jgk kot tu yg tjmpa si emma kt club. hritu prnh tgk ada forumer bgthu syazli ni sosial bleh tahan..kaki prmpuan pn ye jgk.
Quote anony-mous 2-10-2022 06:34 PM
dudaberhias replied at 2-10-2022 04:48 PM
patut la masuk ig emma je rasa macam masuk ig influencer minah rempit yang bergayut kat bigo tu...
r ...

Dah kahwin dgn kerabat (klau x silap i) pon xboleh up status she. Dah jd mak org dah pon , tp hmm. Org mcm ni yg ada ank, ank cmpak mana?
Quote TerataiMelur02 2-10-2022 06:44 PM
Aik..doza berjaya kembali ke pangkuan tinyah?
Quote Masukkeluar 2-10-2022 06:54 PM
Edited by Masukkeluar at 2-10-2022 07:15 PM
anony-mous replied at 2-10-2022 06:34 PM
Dah kahwin dgn kerabat (klau x silap i) pon xboleh up status she. Dah jd mak org dah pon , tp hmm. ...


bibik kan ade..hahaha.

tp aku tgk la retis2 prmpuan ni kalau dpt laki yg tak brpa nk elok sgt (cth: sosial/gangster/kaki prmpuan/clubbing) mmg ssh nk brubah even lps ada ank pn.

tgk mcm nora danish. smpai skrg maintain huha huha ikut laki. cuba ko tgk klau retis tu kwin laki yg kurg “sosial”, lps branak pinak trus tone down mcm lisa, fasha, faz rmai lg lah. ni pdpt aku lah.
Quote makkaucun18 2-10-2022 07:01 PM
Masukkeluar replied at 2-10-2022 06:28 PM
tu aku ckp..fmly syazli tu org kaya..ada kelas jgk la compare dgn fmly emma. tp tulah dh jodoh. mg ...

Tp shazli hensem. Twin dia pun tak sehensem mcm dia. Fam shazli xde lah kayaaa, tp boleh kata kn fam ada standard. Agaknya shazli kawen dgn emma sbb cantik kot. Emma mmg cantik.tapi rempit wooi
Quote anony-mous 2-10-2022 07:03 PM
Masukkeluar replied at 2-10-2022 06:54 PM
bibik kan ade..hahaha.

tp aku tgk la retis2 prmpuan ni kalau dpt laki yg tak brpa nk elok sgt (c ...

Betul kot. Kalau dpt laki rempits, mmg menten rempits lg2 yg prempuan mmg dah sosial before kahwin. FS tu mgkin laki dia syg betul dkt dia smpai sggup berubah. Laki dia kan ada kes dadih.
Quote cmf_premierleag 2-10-2022 07:04 PM
Masukkeluar replied at 2-10-2022 05:31 PM
tp yg herannya si laki dia syazli tu pilot kot. msti educated jgk..tp pi kawin dgn minah rempit cm ...

Tu la pasal...bukan senang nk jd pilot w/pun kaya mampu masuk flying school bagai
Padahal ramai lg female pilots yg cun2 mcm ig @khayshafaisal tu..cun abih la..lg cun dr FAs lak tu
Pehtu pilih minah rempit jd bini...mmg le dh jodoh kan..tp tu la...budak x pi skolah camtu la hasilnya..circle of friends pun limited ......sauk je la bohsia mendoza & co pun jadiklaa kan
Quote DianaSaksen 2-10-2022 07:04 PM

Laki si Emma tu pun urban sosial selalu msuk club...
Jadi why bother
Quote Masukkeluar 2-10-2022 07:05 PM
makkaucun18 replied at 2-10-2022 07:01 PM
Tp shazli hensem. Twin dia pun tak sehensem mcm dia. Fam shazli xde lah kayaaa, tp boleh kata kn f ...

mana xrempit tgkla geng2 dia smua kaki clubbing. klau stkt clubbing biasa xpe lg. tp rempit punya. adik dia si caca tu lagi lah. clubbing tu mcm dh jd rutin harian. aku igtkn si sazli ni dpt la ikat si emma..skali sama naik 2 ketul ni.

Lihat semua komen(219)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 07:59 PM GMT+8 , Processed in 0.665839 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top