CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dah Post Gambar Suami, Sarah Dengan Syamsul Dah Okey Ke? "Maaf, Saya Tak Nak Jawab"

30-9-2022 04:38 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 11617| Komen: 93|Original author: LilRose

Description: Berikutan menerima banyak soalan, Puteri Sarah bagaimanapun enggan mendedahkan perkembangan kes mahkamah membabitkan orang ketiga yang didakwa mengganggu hubungan rumah tangganya.
Berikutan menerima banyak soalan, Puteri Sarah bagaimanapun enggan mendedahkan perkembangan kes mahkamah membabitkan orang ketiga yang didakwa mengganggu hubungan rumah tangganya.



Kredit foto: IG

Pelakon itu sebaliknya hanya akan berkongsi perkembangan terkini termasuklah tarikh perbicaraan.

“Perkembangan terkini Alhamdulilah semuanya berjalan dengan lancar dan saya tahu ramai yang bertanyakan mengenai kes ini.

“Tarikh perbicaraan pun sudah dapat cuma saya belum boleh dedahkan buat masa ini kena tanya pihak peguam dahulu dan sekiranya okay... saya akan umum menerusi media sosial,” kata Puteri Sarah kepada mStar.



Sarah yang kini terbabit pementasan teater juga memaklumkan dirinya kini lebih gembira apatah lagi dengan kehadiran keluarga dan keluarga sebelah mentua datang memberi sokongan pada hari pertama pementasan teater berkenaan.


Kredit foto: IG

"Happy, alhamdulillah. Bagilah dia (Syamsul Yusof) luangkan masa dengan anak-anak. 



"Sarah tak nak kacau sebab Sarah pun ada kerja sendiri," ujarnya gembira.


Kredit foto: IG

Malah, Sarah tersipu-sipu malu apabila ditanya tindakannya memuat naik gambar berdua dengan Syamsul.

Namun, dia enggan menjawab apabila ditanya mengenai status perhubungan mereka sama ada sudah okey atau sebaliknya.

"Yang itu minta maaf, Sarah tak nak jawab," katanya.


Kredit foto: IG

Doakan sajalah yang baik-baik buat Sarah dan keluarganya. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 30-9-2022 04:41 PM
Tergedik2 poyo tarik perhatian media dan netizen suruh kecam ik kecam sepol tetiber xnak citer dah ah.
Quote SherryZass 30-9-2022 04:42 PM
Malah, Sarah tersipu-sipu malu apabila ditanya tindakannya memuat naik gambar berdua dengan Syamsul.

Hallo TT, mananya gambar berdua tu. Aku mencari, tercari. Tepeklah sini
Quote pocongkiutss 30-9-2022 04:44 PM
Mana gambonye..takde pung
Quote bulalof 30-9-2022 04:45 PM
hallaahhh pompuan ni....
Quote idril 30-9-2022 04:51 PM
dia ni pesen hauk.
kalau hijabis aku suka tengok pesen dahlia syazwan sempoi n lawo je.
Quote jiwakacau06 30-9-2022 04:55 PM
biar la...laki dia...bkn laki org lain pn...tp xkn ada pnya gmbr bersama...sbb nnt ada org meroyan mcm laki dia pulak kna sondol
Quote chocobozhere 30-9-2022 04:59 PM
Mana gambarnya aku cari tak jumpa. Hahaha
Quote seri_mawr 30-9-2022 05:05 PM
syamsol pun klu nak berbini lebih..pandai2 la urus....jgn berat sebelah...
pi belajar dgn asraff muslim sana nun...
Quote casper2022 30-9-2022 05:09 PM
krn mak ayah ank2 jadi mangsa.
Quote dua_chzy 30-9-2022 05:33 PM
Happy anak2 tu dengan Samsol biol...
Quote Sachacha 30-9-2022 05:44 PM
Comey anak²nya
Quote nazriatie 30-9-2022 05:54 PM
idril replied at 30-9-2022 04:51 PM
dia ni pesen hauk.
kalau hijabis aku suka tengok pesen dahlia syazwan sempoi n lawo je.

I suka tgk nana mahazan. Live dia masak2 pun i suka walau i tak masak
Quote pocongkiutss 30-9-2022 06:29 PM
Hijab meols tertutup ke? Celah mana gmbr ngan laki dia..gambar mak bapak laki dia ada la kan
Quote idril 30-9-2022 08:31 PM
nazriatie replied at 30-9-2022 05:54 PM
I suka tgk nana mahazan. Live dia masak2 pun i suka walau i tak masak

nana tu pun hijabis yg cantik berfashion.
sarah ni dah mcm pokok christmas.
Quote Perawankota 30-9-2022 09:40 PM
Aku percaya je dia dgn suami mesti OK je sebenarnya..
Quote Cleocatra 30-9-2022 09:49 PM
nazriatie replied at 30-9-2022 05:54 PM
I suka tgk nana mahazan. Live dia masak2 pun i suka walau i tak masak

Aahh aku suka jugak tengok. Nak nak time mekap. Tapi dulu la. Sekarang sheol bingit sangat. Pastu ala2 pakar motivasi la pulak
Quote Mamajiyem 30-9-2022 09:57 PM
Semoga berbaik2 je la...demi anak2..
Quote che-cikL 30-9-2022 10:23 PM
Spend time with my childS?
What?
Quote LoveSungmin 30-9-2022 10:31 PM
handsomenya syaikhul..

Lihat semua komen(93)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 10:56 AM GMT+8 , Processed in 0.241838 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top