CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dasar Penunggang Agama!"-Kantoi, Gelaran Datuk Seri Suami Heliza Helmi Palsu?

29-9-2022 10:29 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 23700| Komen: 172|Original author: Saiful

Description: Cerita kurang enak apabila suami Heliza Helmi didakwa menggunakan gelaran Datuk Seri palsu.
Cerita kurang enak apabila suami Heliza Helmi didakwa menggunakan gelaran Datuk Seri palsu.

Foto: IG


Dalam satu posting tular di facebook, seorang individu berani memuat naik status dengan menulis, 

"Suami Heliza Helmi kantoi pakai datuk scam!"




Loading FB Post...

Difahamkan datuk scam bermaksud gelaran yang dibeli dan bukan dianugerahkan dari mana-mana istana.


Di ruangan komen ramai yang terkejut dan simpati dengan Heliza yang tertipu.

Ada juga yang menjadikan pasangan tersebut bahan ketawa kerana suka tayang kemewahan dan pastinya ramai menggelar mereka sebagai penunggang agama.



Malah ada juga seorang individu mengaku bekerja di bawah suami Heliza, Mahadi mendakwa dia sudah lama mengetahui perkara tersebut.



Namun katanya gelaran sahaja palsu tapi perniagaan yang dijalankan adalah 'legal'.

Setakat ini Heliza dan Mahadi belum tampil memberikan penjelasan.

Sama-sama kita nantikan. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 29-9-2022 10:58 AM
meols lebih percaya kata2 acik porem berbanding acik2 fb what say chuolszahhh?
Quote helicornia 29-9-2022 11:00 AM
mohon porumer yg pandai utk CSI
Quote BknMaksum 29-9-2022 11:01 AM
hyie replied at 29-9-2022 10:58 AM
meols lebih percaya kata2 acik porem berbanding acik2 fb  what say chuolszahhh?

Setojuuuuuu
Quote Fly_over 29-9-2022 11:01 AM
hyie replied at 29-9-2022 10:58 AM
meols lebih percaya kata2 acik porem berbanding acik2 fb  what say chuolszahhh?

geliiiii…
Quote cattiecute 29-9-2022 11:02 AM
kan dulu ramai dah speku yang si janggut ni dato beli.
masa kak ja nak menikah tu.
btw tengok gambar rasa bau janggut kepam kelemumur.
Quote anony-mous 29-9-2022 11:05 AM
Alip dah scrut. Mmg x ada dlm web istiadat. Yg kelakornya ada pemenat heols backup dia dpt anugerah dari sultan selangor tp bg bukti gmbar arwah sultan phg
Quote lyshafull 29-9-2022 11:07 AM
Alaa yg netz pun asal liza yg acah2 alim semua dikatanye baik
Nmpk pun taw scammer
Quote ketambangkang 29-9-2022 11:08 AM
haduiiii malunya si contact lens diameter 20mm
Quote acikku 29-9-2022 11:13 AM
gelaran beli bukan benda baru pun..lama dah benda ni, biasanya for business purpose
Quote TabletSusu 29-9-2022 11:20 AM
aku geli tgk janggut dia yg panjang sgt tu. skrg smp dada.. nak bela smp perut ke pulak? x kemas betul aku tgk.
Quote jelitayu 29-9-2022 11:21 AM
aduhai...tak pasal2 je bini terkait sama.
tapi kalau segala harta benda business nya semua legal....pekesah pun...makna dia org flex reta benda tu legit la....
Quote trexxxxxi 29-9-2022 11:24 AM
Aciks2 porum tolong ler CSI
Dah lama takde gosip best ni
Quote Suchi 29-9-2022 11:28 AM
Edited by Suchi at 29-9-2022 11:33 AM

Takde ke thread himpunan geng2 scammer nih? Hat tgh kecoh umah 10 hengget pun tak jumpa thread perbincangannya.
Sbb la ni selain laki ija nih depa tgh siasat pokcik kaya yg ade helikopter tu gak.
Iols jumpa fb kawan pokcik laa duk dedahkan itu ini.
Ikutkan dlm list iols bersusun2 penonggeng yg sedang didedahkan kat fb nun.
Quote noorhairiahma 29-9-2022 11:28 AM
hyie replied at 29-9-2022 10:58 AM
meols lebih percaya kata2 acik porem berbanding acik2 fb  what say chuolszahhh?

setuju je.

dekat FB majoriti baik2, telus, ikhlas, husnuzon, sokong menorreen buta, hati suci murni, berfikiran positive, tiada syak wasangka, bagi sokongan moral yang tinggi, bla bla bla.....


Quote TerataiMelur02 29-9-2022 11:31 AM
Kadanh pelik lakinya ni kemain terpaling alim tapi suka pakai seluar ketat. Geli tengok
Quote Suchi 29-9-2022 11:31 AM
trexxxxxi replied at 29-9-2022 11:24 AM
Aciks2 porum tolong ler CSI
Dah lama takde gosip best ni

Khen bosan dgn thread pemujaan berhala yg menyemak tu takde manfaat nak amik tau aktiviti retis hari2 yg semua org leh tgk kat socmed depa gak.

Iols lebih berminat dgn pembongkaran penonggeng2 nih
Walaupun depa ni mcm berhala gak ramai yg menyembah dan slurrrrpppp
Dedah la apa saja ujung2 kata org dengki la, pitnoh la haihhh bila dah taksub mmg tertutup terus mata hati tu
Quote pembacagosip 29-9-2022 11:33 AM
noorhairiahma replied at 29-9-2022 11:28 AM
setuju je.

dekat FB majoriti baik2, telus, ikhlas, husnuzon, sokong menorreen buta, hati suci mur ...

HAAAHAAA ayat ko menorren buta
yg faham je faham
Quote sofi_sofia 29-9-2022 11:35 AM
tgk muka pun tau ... ntah tak taulah cemana pompuan nih boleh sangkut ... now hadap jerlah tahan malu seumur hidup
Quote anony-mous 29-9-2022 11:35 AM
TerataiMelur02 replied at 29-9-2022 11:31 AM
Kadanh pelik lakinya ni kemain terpaling alim tapi suka pakai seluar ketat. Geli tengok

Laki dia sesuai dgn lopa. Nmpk mcm terpaling alim tp mcm x menjadi di mata porumer

Lihat semua komen(172)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 08:48 PM GMT+8 , Processed in 0.097054 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top