CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Khairul Aming Dituduh Terkenal Disebabkan Ikut Freemason Dan Adalah Berhala Ciptaan Taghut

27-9-2022 07:00 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 6133| Komen: 49

Description: Sejak menjadi usahawan berjaya, Content Creator terkenal, KhairulAming atau nama sebenarnya Khairul Amin Kamarulzaman sering menjadi bulan di media sosial malah tak kurang juga yang dengki dengan keja ...




Sejak menjadi usahawan berjaya, Content Creator terkenal, KhairulAming atau nama sebenarnya Khairul Amin Kamarulzaman sering menjadi bualan di media sosial malah tak kurang juga yang dengki dengan kejayaannya.

Terbaru, seorang individu telah membuat tuduhan melampau mengenai kejayaan Khairul Aming yang dikaitkan dengan Freemanson dan berhala.

Kecoh di Twitter apabila akaun Insan Kamil@khalids meminta orang ramai menjauhi Khairul Aming yang dikatakan adalah satu berhala ciptaan Taghut yang disembah ramai.



Tidak dapat dipastikan pula kenapa individu terbabit tergamak menuduh Khairul Aming sedemikian rupa namun rata-rata warganet tidak bersetuju dan mengecam individu tersebut atas tuduhan yang tak masuk akal. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 27-9-2022 12:25 AM
Bukan ke sampai merepek2 kait sekali dgn mat kilau?

Quote green~tea 27-9-2022 12:36 AM
Ape ke bodoh tuduh merepek melulu.. hahahahahaha
Quote tripleid 27-9-2022 12:45 AM
Edited by tripleid at 27-9-2022 09:03 AM

Insan Kamil blaja wat fitnah drpd lobai hadi bawang leteww..lagikan chief lobai parti isle sendiri pun gigih tabur fitnah sana sini, siap fitnah Anwar yahudi freemason sampai skrg x mintak maaf

[youtube]ggTwJcFXaWY[/youtube]
Quote she 27-9-2022 01:41 AM
Ooo dia cakap KA tu lah berhala nye ye
Kira fans dia ni menyembah KA
Euwwwwwww
Kot yer nak samakan dia dengan berhala pun
Carilah yang helok rupa paras sikitttt
Quote evlinne 27-9-2022 02:12 AM
Laa BTS dgn blackpink tu lagi ketara berhala yg kpop industry berjaya hasilkan
Takar kerol aming ni heols cuma idola anak muda yg ada cite2 nak jdi usahawan jugak
Xde lah sampai tahap tido nak kena tatap cium peluk gambar kerol ni
Quote sharlenetexas 27-9-2022 02:21 AM
evlinne replied at 27-9-2022 02:12 AM
Laa BTS dgn blackpink tu lagi ketara berhala yg kpop industry berjaya hasilkan
Takar kerol aming ni ...

Takde sape nak buat buku skrap kot.


Quote jejaka_hensem 27-9-2022 04:10 AM
she replied at 27-9-2022 01:41 AM
Ooo dia cakap KA tu lah berhala nye ye
Kira fans dia ni menyembah KA
Euwwwwwww

Kan sis!
Quote dua_chzy 27-9-2022 04:28 AM
Siti Nurhaliza lagik lama jadik berhala dek.
Quote LautBiru52 27-9-2022 05:27 AM
Bercakap yg bukan2
Quote makadek 27-9-2022 05:38 AM
Ebit lg berhala besar
Quote Perawankota 27-9-2022 05:50 AM
Ntah Apa2 lah dok kaitkan dgn berhala.. Anyway, tinggi jugak si KA ni kan
Quote Suchi 27-9-2022 05:58 AM
Ada sapa2 sembah aming ke kat umah? Tak penah nampak plak sticker dia kat belakang keta? Patung2 dia pun takde dijual kat kedai.
Quote matjerk 27-9-2022 06:34 AM
Mawi AF3 pun pernah menjadi berhala dek....?
Quote TuntungReturn 27-9-2022 06:57 AM
produk khairul aming meletup seebab kt pasaran x bnyk produk mcm dia buat.so dia fokus marketing betul2. berjaya la.
Quote liyamariska 27-9-2022 07:01 AM
makin lama makin ramai manusia bermasalah mental...
Quote kakikuDibibirmu 27-9-2022 07:12 AM
matjerk replied at 27-9-2022 06:34 AM
Mawi AF3 pun pernah menjadi berhala dek....?

dino Apple tersenyum sinis

MV5BZDJiZWY5ZjAtZjEwNi00NzliLWE3ZTAtZDdiMDgxMmY3Y2QwXkEyXkFqcGdeQXVyODk1MjAxNzQ@.jpg
Quote Simunggu 27-9-2022 07:27 AM
saya tidak geng mana mana pun hidup senang gembira tapi tidak kaya hanya cukup cukup makan..
Quote ayukpingu 27-9-2022 08:25 AM
sembah berhala apa nya...

orang kagum dengan kejayaan beliau dan dijadikan contoh. tu aje.

takde nya pergi depan si KA ni sambil berlutut dan menonggeng jadah nya
Quote kemaruk 27-9-2022 08:38 AM
macam biasalah

dengki bila melayu maju

mula lah tuduh rasuah la, kabel la, tongkat la

kali ni pelik sikit, freemason

apa2 jela

Lihat semua komen(49)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 09:03 PM GMT+8 , Processed in 0.205483 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top