CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dah Glamour Ramailah Yang Himpit Balik,"- Wanita Mengaku Bekas Kekasih Ryan Bakery, Siap Simpan Lagi Gambar Lama

26-9-2022 05:32 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9003| Komen: 74|Original author: Saiful

Description: Sebelum ini tular di TikTok, posting seorang wanita yang mengaku dirinya sebagai bekas teman wanita Ryan Bakery.
Sebelum ini tular di TikTok, posting seorang wanita yang mengaku dirinya sebagai bekas teman wanita Ryan Bakery.

Dalam rakaman tersebut, wanita tersebut menunjukkan gambar lama Ryan dan bertanya adakah lelaki itu masih mengingatinya.


Difahamkan wanita tersebut dah memadam rakaman tersebut namun telah dimuat naik semula oleh pengguna lain.

Foto: IG

"Terdesak sangat ke sis nak famous? Respect la sikit dia tu tunang orang, pelik eh perempuan sekarang,"tulisnya di kapsyen.



Di ruangan komen ramai yang mengecam wanita berkenaan yang dilihat sebagai tak menghormati status Ryan yang kini sudah menjadi tunang orang.

Malah ramai yang mempersoalkan tindakan wanita tersebut yang masih menyimpan gambar bekas kekasih.



Ryan juga sempat memberikan komen, "Tah, tak kenal," tulisnya.

Biasalah orang bila dah glamour mulalah ramai yang menghimpit, tak gitu? -CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chekacheku 26-9-2022 06:04 PM
Maluuuuuuu
Quote schabella 26-9-2022 06:15 PM
Lawa lagi tunang yg skang ni.. Tak malu punya ex. Duk diam2 x boleh ke?
Quote asfaz 26-9-2022 06:19 PM
malu la weiiii . .. Ryan pun siap Komen tu kata tak kenal. akak pergi cari laki lain la
Quote ezacbee 26-9-2022 06:23 PM
Pompuan jenis camni bahaya ooo... Kulit tebal. Pedulik hapa ko dah ada tunang ke tak.. Janji orang tau ko ex aku.. Mental la ko dikk
Quote KucingBiru 26-9-2022 06:29 PM
Dah kenapa still simpan gambar ex.. move on je laaaa
Quote kemala.sigh 26-9-2022 07:22 PM
Eeee. Apo lah tak malu ke orang tu dah bertunang sibuk dok canang hang ex girlfriend dia. Dah tunang tu lagi lawa dari ex girlfriend.
Quote beatgirlX 26-9-2022 09:51 PM
Dek..ko ke yg minta putus?
Mesti kesal kann skggg
Quote awanearisu 26-9-2022 09:55 PM
Malunya dik. Gambar nak simpan tunjuk pada siapa? Bakal suami?
Quote Madel 26-9-2022 10:01 PM
Idok le glamour mana pun, skrg pun dah mula sendu balik..hype kejap aje
lgi2 bila kekawan dia pun dah mula buat konten masing2
Nak himpit balik pun tak ada untung apa
Kalau setarap mcm KAming tu iya la
educated, kilang pun nak masuk 2 ha, duit kepok2 dlm bank
gituu
Quote missyL 26-9-2022 10:02 PM
Buat malu je laa hahahaha
Klo lah x femes ko pn malu agknye nk ngaku ex
Quote MadameOnion 26-9-2022 10:21 PM
Jijik bethol dah jadi bini org tapi masih berperangai penyondol..sundal taktau malu..baik berhenti jadi manusia la..better ko jadi babi
Quote nakkomenjugak 27-9-2022 03:59 AM
acikkkk
nama pun bekas kan
sooooo??
move onnnnnnnnnnnn
Quote matjerk 27-9-2022 06:17 AM
Kenapa ya Ryan ni femes?

Klu aku komen mcm ni kt fb.. aku akan dpt byk react marah.. dan explaination "Ryan mengimbas zaman dulu.. ko no mesti bbnu"

Erkkkkkk????
Quote pocongkiutss 27-9-2022 07:16 AM
asfaz replied at 26-9-2022 06:19 PM
malu la weiiii . .. Ryan pun siap Komen tu kata tak kenal.  akak pergi cari laki l ...

Serius la..padan mukaaa
Quote lasagna 27-9-2022 08:26 AM
hhahahahaa.. i looike ryan pya reply.. "ntah.. tak kenal"
Quote bulalof 27-9-2022 08:29 AM
ni semua sebab jantan tu berduit.
Quote laksmanabentan 27-9-2022 08:40 AM
siapa mamat nih? kenapa aku tak pernah tengok apa2 rancangan dia..
dia mmg bakery ker atau pelawak???
hahahhahaa...
Quote KamikuP 27-9-2022 08:55 AM
Sian kan pompuan ni tatau malu.. sedih.. patut apak viral  yg bakar brg2 kpop anak pompuan tu bakar jugak gambar ryan yg ada kat pompuan ni.. ekekekek
Quote mizruncing 27-9-2022 08:58 AM
uishh bahaya pompuan gini

Lihat semua komen(74)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 08:40 PM GMT+8 , Processed in 0.560244 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top