CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Sakit Hati Scha Dan Awal Jumpa Lee Min Ho! Daiyan Trisha Tak Nak Kalah, Peluk, Siap Bisik-Bisik Dengan Yugyeom

24-9-2022 04:17 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11484| Komen: 181|Original author: Saiful

Description: Nampaknya ramai makan hati bila tengok Awal Ashaari dan Scha Alyahya bersembang dan duduk sebaris dengan artis popular Korea, Lee Min Ho.
Nampaknya ramai makan hati bila tengok Awal Ashaari dan Scha Alyahya bersembang dan duduk sebaris dengan artis popular Korea, Lee Min Ho.

Rakaman tersebut tular selepas Awal memuat naiknya di Instagram.

Foto: IG

Scha siap cakap, "Hello brother, hi, awak akan berkunjung ke Kuala Lumpur?"

Lee Min Ho kemudiannya  menyambut mesra pertanyaan mereka dan mengangguk tanda memahami apa yang dikatakan oleh Scha.



Sementara itu Daiyan Trisha pun tak kalah!

Penyanyi dan pelakon itu juga sempat menemui banyak selebriti dunia termasuk Yugyeom.



Sangat mesra macam dah lama kenal, siap Yugyeom berisik di telinga Daiyan gitu.



Di ruangan komen ramai peminat Kpop bak histeria melihat betapa untungnya Daiyan bertemu dengan selebriti itu.


Difahamkan mereka semua hadir ke New York Fashion Week baru-baru ini.




Wah, tak semua dapat peluang macam Awal, Scha dan Daiyan rasa. Untunglah! -CARI







Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rosedemon 24-9-2022 05:02 PM
amboiiii kemain eh memasing
Quote KBW2 24-9-2022 05:14 PM
Tak sakit hati sbb nampak try hard
Quote Tembikaigoreng 24-9-2022 05:16 PM
Acah² kawan lama lah Kan... LOL
Quote hyie 24-9-2022 05:35 PM
next week meols akan pergi ke konser Cuckoo kat Axiata yach, bleh laga pipi dengan oppa lee minho gitteww
Quote alieyrina 24-9-2022 06:33 PM
Ee x malu la daiyan nii. Jauh skit bleh dakkk
Quote Myhappyending 24-9-2022 06:39 PM
Cane mek dayan ni tibe bleh pegi event2 cengginih walhal sendu jah, paling2 gosip bff dengan nazreem laa bff dengan aedy
Quote Masukkeluar 24-9-2022 06:47 PM
KBW2 replied at 24-9-2022 05:14 PM
Tak sakit hati sbb nampak try hard

nmpk jgk..si awal tu mcm jakun je.. mcm xprnh pegi fw. hahaha
Quote inspektoremos21 24-9-2022 07:06 PM
Hahaha gigih nya memasing haha..
Quote adeqbun 24-9-2022 07:16 PM
Kalau jah x bungkus lg mgkin die join tak .sbb biasa awal p fw mesti ade jah...
Quote cmf_premierleag 24-9-2022 07:19 PM
Tak sakit hati pun sbb akak pun tak kenal lee min ho ni..x cam pun muka dia
Kalo lalu sblh akak pun akak ingatkan cina jaga kedai henfon je dik
Quote noor2 24-9-2022 07:29 PM
cmf_premierleag replied at 24-9-2022 07:19 PM
Tak sakit hati pun sbb akak pun tak kenal lee min ho ni..x cam pun muka dia
Kalo lalu sblh akak pun  ...

Akak langsung x kenal artis kpop...
Quote scarflicious 24-9-2022 07:32 PM
Si daiyan tu menggelitis je aku tgk. Yuks.
Quote anony-mous 24-9-2022 07:42 PM
cmf_premierleag replied at 24-9-2022 07:19 PM
Tak sakit hati pun sbb akak pun tak kenal lee min ho ni..x cam pun muka dia
Kalo lalu sblh akak pun  ...

Hahaha. Nama dia biasa dgr. Tp i pon mcm kaka jgk klau heols lalu sebelah haram xkenal
Quote jejaka_hensem 24-9-2022 07:49 PM
Nampak murah sebab mcm dorang yg beria nk begambar dgn retis kpop tu
Quote wtvmjls 24-9-2022 07:50 PM
Muka yugyeom nampak bloated and mcm tgh kemam makanan..
Quote Fly_over 24-9-2022 07:50 PM
laaa rasa nk jeles jugak la ingatkan daiyan tu dgn lee dong wook.. rupanya bukan. so xpelah..
Quote jejaka_hensem 24-9-2022 07:51 PM
Cuba tengok fazura,bila bergambar dgn artis luar dia tetap nampak mahal.
Cara pembawakan diri tu penting,jgn nampak murah sgt
Quote Fly_over 24-9-2022 07:59 PM
gigih awal nak dptkan vid min ho.. dah mcm peminat biasa kt luar curi2 amek gmbr selfie..
Quote anakmak 24-9-2022 08:04 PM
Eh gu jun poyo

Lihat semua komen(181)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:37 PM GMT+8 , Processed in 0.101531 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top