CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bekas Suami Lufya Omar Nak Kahwin Lagi, "Anak Pernah Jumpa Dan Suka Girlfriend Saya"

24-9-2022 03:52 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5523| Komen: 28

Description: Bekas suami Lufya iaitu Dr Che Muhammad Hafiz Che Baharum, 32, mengakui sedang mengenali hati budi seorang wanita namun belum bersedia untuk mendedahkan identiti wanita itu.
Bekas suami Lufya iaitu Dr Che Muhammad Hafiz Che Baharum, 32, mengakui sedang mengenali hati budi seorang wanita namun belum bersedia untuk mendedahkan identiti wanita itu.


Malah, Che Hafiz menjelaskan turut mempunyai hasrat untuk membawa hubungan mereka ke fasa seterusnya. Tambah Che Hafiz, anak perempuannya iaitu Laana Haura, 5, juga menyenangi teman wanitanya.

Foto: IG

"Benar, saya sedang berkenalan dan mengenali hati budi seseorang. Jika dipermudahkan, semestinya saya berhasrat untuk membawa hubungan itu ke peringkat seterusnya.

"Malah, anak saya juga pernah berjumpa dan menyenangi teman wanita saya. Rasanya tiada masalah daripada aspek itu kerana semuanya baik-baik saja.


"Cuma buat masa ini, lebih baik perihal itu tidak dikongsikan kepada umum lagi. Apabila tiba masanya nanti, pasti saya akan berkongsi perihal itu," katanya.



Terdahulu, Che Hafiz dan Lufya mendirikan rumah tangga pada 26 November 2016. Pasangan itu sah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Subang Bestari, Petaling Jaya, pada 17 Jun 2020.

Mengulas mengenai namanya dipetik selepas pendedahan Lufya mengenai cubaan menculik anak perempuannya ketika berada di taman permainan di Kota Damansara sekitar Jun lalu, Che Hafiz memilih untuk tidak melatah.




Katanya, dia masih berfikiran waras dan tidak sanggup menggunakan kekerasan semata-mata mahu berjumpa anak. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kucing_gebu 24-9-2022 03:59 PM
Kira drama hari tu xmampu mencairkan hati bekas suami la ye..
Quote lattehazelnut 24-9-2022 04:41 PM
Masa dgn lufya dulu nampak dia mcm muka psyco sikit..
Sekarang nmpak happy.. tahniah lah n good luck utk gf baru tu..
Quote JunkMail 24-9-2022 04:46 PM
Celah burit mana retis nya beliau ni?
Quote suka2 24-9-2022 04:52 PM
Laana haura ni dah mcm rupa zander anak harith iskander jer...
Quote krustykrab 24-9-2022 05:12 PM
Retis ke doktor ni?
Quote hyie 24-9-2022 05:48 PM
macam mana nak dapat muka glowing macam heshe? selain air wudhu' dan filter ig
Quote babycc 24-9-2022 07:07 PM
Patut la Lufya tetiba buat bariatic surgery walaupon x gemok mana..
Quote adeqbun 24-9-2022 07:13 PM
Haa jgn la ade kes dh kawen nnt ex janda lg perangai saiko pelik2 harapnya..smoga bakal wife Dr kuaddd
Quote aina_shaira 24-9-2022 07:34 PM
lufya ni saiko ke? mamat ni muda banyakkan dari lufya kan

peliklah macam mana la mamat doc ni boleh berkenan dengan lufya yek
Quote nakkomenjugak 24-9-2022 08:21 PM
muka heol macam shahrin razali pun ada
ted bundy pun ada
Quote che-cikL 24-9-2022 08:23 PM
Bekas suami kepada bekas retis pun nak bukak thread sini ke?
Quote eyansss 24-9-2022 10:49 PM
aina_shaira replied at 24-9-2022 07:34 PM
lufya ni saiko ke? mamat ni muda banyakkan dari lufya kan

peliklah macam mana la mamat doc ni boleh ...

makpak masing2 kenenkan katanya...  lepas ni ntah drama apa la lufya akan buat...
Quote helicornia 24-9-2022 11:29 PM
Tkde yg meroyan ke nanti..
Quote MistrezHermanaz 24-9-2022 11:43 PM
aina_shaira replied at 24-9-2022 07:34 PM
lufya ni saiko ke? mamat ni muda banyakkan dari lufya kan

peliklah macam mana la mamat doc ni boleh ...

Iols rasa lufya tu biasa2 je x padan dgn doc ni..
Quote slyfynx 24-9-2022 11:47 PM
Eh, retis ke makhluk inneh?
Quote anony-mous 25-9-2022 12:15 AM
aina_shaira replied at 24-9-2022 07:34 PM
lufya ni saiko ke? mamat ni muda banyakkan dari lufya kan

peliklah macam mana la mamat doc ni boleh ...

I pon pelik masa depa kahwin sbb laki ni hensem n doc plak tu. Lufya biasa2 jah. Perangai lak psiko
Quote cheezel 25-9-2022 12:59 AM
Eh la igt kan kelempuk. Straight rupanya. Bagus2
Quote kotakominami 25-9-2022 02:17 PM
Huhu..nanti kan drama dari belah sane..location dia mesti dekat spital...plot dia tercekik ubat kurus
Quote friedfishsoup 25-9-2022 02:23 PM
Move ke bod personaliti media sebab DR ni bukan artis, thank you @CARI-MRO

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 01:07 AM GMT+8 , Processed in 0.093681 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top