CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Ingat Dah Tak Ada Stok Dekat Stokis' - Asyalliee Dikecam Bubar Sistem Ejen Secara Mengejut

23-9-2022 04:27 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3197| Komen: 14

Description: Heboh baru-baru ini mengenai usahawan dan pempengaruh, Asyalliee Ahmad selepas membuat pengumuman mengejut akan bubarkan sistem ejen dalam perniagaannya.
Heboh baru-baru ini mengenai usahawan dan pempengaruh, Asyalliee Ahmad selepas membuat pengumuman mengejut akan bubarkan sistem ejen dalam perniagaannya.

Susulan itu, ramai dalam kalangan netizen tidak berpuas hati dengan tindakan tersebut kerana dianggap tidak menghargai mereka yang telah lama bersama menjadi ejen keluaran tudung jenamanya, Asyalliee Scarves.


IG Asyalliee

Malah, menerusi sebuah video tular di aplikasi TikTok yang memaparkan sedutan TikTok live pempengaruh tersebut, dia turut berkata agent kepada produk penjagaan kulit turut dibubarkan.

Malah, ada netizen yang mendakwa kekayaan yang dimiliki pempengaruh ini adalah kerana sokongan stokis dan ejen yang banyak menaikkan nama produknya.




Bagaimanapun, menerusi sebuah hantaran di Instagram Story milik Asyalliee, dia tampil meminta maaf dan menjelaskan perkara sebenar yang terjadi dalam keluaran produknya dimana stok tudung dan skincare tergantung.

“Saya ingatkan, dekat ejen/stokis dah tak ada stok, rupanya masih ada.




Menerusi hantaran di Instagram Story yang lain, pempengaruh ini turut memohon maaf kepada semua pihak yang terlibat.



Sekadar info, pempengaruh ini pernah tular suatu ketika dahulu dengan nama ‘Syasya Solero’ menerusi kontennya ‘Macam Cantik Je, Macam Comel Je’.


Sumber: Xtra
1

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (5 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Perawankota 23-9-2022 07:25 PM
Ni LG satu, tiba2 kaya raya
Quote vee_zara 24-9-2022 12:45 PM
Bila bodoh tp sebab pandai make up jadi kaya mcm ni laa. Tak cerdik.
Quote Meiizu 24-9-2022 08:50 PM
Yekeeee laku sgt.
Ko sape jual tudung sampai abis..
Tudung itik pun takpenah dgr sampai abis stok.tiber cth itik ahhaha.
Tapi oklaaa kalau betul nak beli balik..jgn cam nilopakkk
Quote missyL 25-9-2022 01:04 AM
Yg korang pn same
Tokey x abes sekolah pn g ikut jadi agent die
Sah2 la kurang cerdik
Quote anony-mous 25-9-2022 03:14 AM
Betul ke dlm sebulan lebih smpai beribu helai sold? I x layan sgt tiktok so xtau
Quote surih07 25-9-2022 09:06 AM
I kenot la dia laki bini
Aura kedesaan kuat sgt even pakai brg mahal
Quote pearl.silver 25-9-2022 02:31 PM
Pernah jumpa dia kt kedai mkn viral kt ch
Muka2 xtau pun tu dia
Tp dr dressing dah nmpk bkn marhaen, dlm kedai pun semedang berspek itam
So i pikir ni mesti igpemes
Rupanya betul. Sbb i ingat muka laki dia masa kt restoran tu
Balik umh tibe2 naik post dia kt ig
Quote casper2022 26-9-2022 09:26 AM
ko je dik yg tetibe famous dlu still relevant smpi sekarang n pndai buat duit... tagline Macam cantik je... mcam comel je..
Bobo tu dh kemana dia..
Quote Fatinzameri 27-9-2022 12:50 PM
Die mcm tibe tibe sekat rezeki org..
Quote margo20 29-9-2022 02:53 PM
waww besar jgk lalat tinggalkan tahi kt dagu dia
Quote outcast 1-10-2022 03:09 PM
Eh dia  bukan br cerai ngan asben dia kee
Quote flipolivio 1-10-2022 11:43 PM
outcast replied at 1-10-2022 03:09 PM
Eh dia  bukan br cerai ngan asben dia kee

eh yeke da cerai?
Quote outcast 2-10-2022 06:47 AM
flipolivio replied at 1-10-2022 11:43 PM
eh yeke da cerai?

Nampak kt court dlm ig  aritu.. kalau ada angin2 sepoi2 kata nk divorce maknanya  btol dh tu
Quote flipolivio 4-10-2022 01:49 AM
outcast replied at 2-10-2022 06:47 AM
Nampak kt court dlm ig  aritu.. kalau ada angin2 sepoi2 kata nk divorce maknanya  btol dh tu

yg tahu elcah kwn dia yg cerai.. ke kt court tu masa dia teman elcah?

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 09:29 PM GMT+8 , Processed in 0.081500 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top