CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fazura Terima Potret Keluarga Kurniaan Tuanku Sultan & Tengku Permaisuri Selangor

22-9-2022 07:15 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 64738| Komen: 1157

Description: Pasangan pelakon dan usahawan terkenal, Fazura atau nama sebenarnya Nur Fazura Sharifuddin, 38, dan suami Fattah Amin, 32, sekali lagi mendapat "hadiah" dari Istana.


Pasangan pelakon dan usahawan terkenal, Fazura atau nama sebenarnya Nur Fazura Sharifuddin, 38, dan suami Fattah Amin, 32, sekali lagi mendapat "hadiah" dari Istana.

Dalam satu hantaran di Instagramnya, Fazura memuat naik beberapa keping gambar disamping potret kurniaan dari DYMM Tuanku Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor.    


" Patik sekeluarga merafak sembah serta menjunjung kasih di atas kurniaan DYMM Tuanku Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor berupa sebuah potret kami sekeluarga yang sangat cantik".

" Patik sekeluarga berasa sangat terharu dan bersyukur di atas kurniaan yang amat bermakna ini. Kenangan ini amat bernilai buat patik sekeluarga dan akan diabadikan selamanya.

" Junjung kasih Tuanku." katanya.

Dalam hantaran terbaru, Fazura turut memuat naik video ketika dia sekeluarga sedang menuruni tangga dengan kapsyen " Maaf la.. kami turun ikut kiraan Fatima ".


Rata-rata warganet memuji keluarga bahagia ini malah tak kurang juga mendoakan semoga Fazura dan Fattah mendapat gelaran Datuk dan Datin.



Terdahulu, Fazura dan Fattah pernah diamanahkan sebagai pembawa kek untuk memberi kejutan manis pada hari majlis ulang tahun kelahiran Tengku Permaisuri Selangor Jun lalu.

Mereka juga pernah menerima beberapa barangan istimewa kiriman Permaisuri Selangor sebelum ini seperti syiling emas dan naskhah al-Quran. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jajahoney 22-9-2022 02:48 AM
bertuah sungguh.. keluarga diraja pun suka keluarga ni
siap jemput ke istana ke tu?
Quote aduh2sayang 22-9-2022 03:16 AM
Tak payah datuk datin pun dah classy ala kerabat diraja.. dari sesetengah tu yg ada gelaran tapi perangai so low class
Quote PintuKayu 22-9-2022 03:17 AM
Faz ni pakai apa pun gojesss
Quote anony-mous 22-9-2022 03:27 AM
Another level relationship dia dgn TPS. Lopa who??? Ketinggalan jauh mmg xkan mampu kejar n menang dah dgn paz. Harap ke niqab je mampu menipu lobenak
Quote jambatannetizen 22-9-2022 03:37 AM
anony-mous replied at 22-9-2022 03:27 AM
Another level relationship dia dgn TPS. Lopa who??? Ketinggalan jauh mmg xkan mampu kejar n menang d ...

TPS je pun….. Dia pun ex kerja ngan media. Takde lah terkejut sgt kalau faz rapat dgn diaa.
Quote SpyLeman 22-9-2022 04:22 AM
Hhmmm...TPS TPS je pun...Tengku permaisuri... Awak? Kata baik dgn anak jagong... Tengku Faith pun lek lek tunjuk muka anak. Awak pulak yislamik sgt, poyo acah2 tunjuk betis anak la, lengan anak sampai comot2 meja suap sendiri. Eeeuuwwww....another level sgt didikan Fatima berbanding budak berduit raya patbelas ribuuu. Ya Allah Kau jauhkanlah jodoh Fatima dgn Billie sbb mak bilie tu sgt toxic. Tak sesuai masuk di kalangan org2 yg classy
Quote missHaidiD 22-9-2022 04:29 AM
Pnye nk terpaling ank berap bln da mula makn sndiri
Quote missHaidiD 22-9-2022 04:30 AM
Tps je pun

Tergelak aku. Yelaaa..tps je pun..
Tps who nk bandingkan dgn sskjp
Nk keluar umah pulis.escort hokeh
Quote anony-mous 22-9-2022 04:30 AM
jambatannetizen replied at 22-9-2022 03:37 AM
TPS je pun….. Dia pun ex kerja ngan media. Takde lah terkejut sgt kalau faz rapat dgn diaa.

Ok la dari jah lgsg x dpt apa dgn TPK pon xlepas
Quote cikrosienona 22-9-2022 04:50 AM
apa sumbangan Fazura ni dkt rakyat Selangor sampai di'angkat' oleh TPS sampai mcm ni? just curious sbb kerap naik berita pasal dia dgn TPS tapi x perasan apa jasa dia kat Selangor.
Quote scarflicious 22-9-2022 05:12 AM
cikrosienona replied at 22-9-2022 04:50 AM
apa sumbangan Fazura ni dkt rakyat Selangor sampai di'angkat' oleh TPS sampai mcm ni? just curious s ...

Gi lah tanya TPS
Quote nurul_akmar 22-9-2022 06:06 AM
Boringnya.. x lopak mesti fazz.. tp tu yg netizen mahukan..
Quote Piramida 22-9-2022 06:29 AM
Cantik betul family ni.

Btw ai rasa ada je ramai artis yg dpt mcm2 hadiah from kerabat. Once kerabat ni suka artis2 ni, selalu je akan panggil join family dia org, utk perform ke or makan minum join gathering ke.
Quote princessmiang 22-9-2022 06:30 AM
Tengah hari ni keluar lah bulu hidung billie
Quote Piramida 22-9-2022 06:30 AM
cikrosienona replied at 22-9-2022 04:50 AM
apa sumbangan Fazura ni dkt rakyat Selangor sampai di'angkat' oleh TPS sampai mcm ni? just curious s ...

Maybe kawan baik ke? ... Or rakan kongsi business ke? .. Dia org tak de lah nak hadap bagitahu satu dunia.
Quote sukacactus 22-9-2022 06:35 AM
Mcm perlis yg hanya ada 8 org, retis pompuan kat malaysia ni cuma ada 2 saja
Quote auntyonion 22-9-2022 06:35 AM
nurul_akmar replied at 22-9-2022 06:06 AM
Boringnya.. x lopak mesti fazz.. tp tu yg netizen mahukan..

Bkn kat porom je..kat mane2 medsos pn heboh betul psl dua ni meols tgk influencers kat fb sinun pn pn ada habas MO jah bile2 artikel psl faz naik..adeh la
Quote matjerk 22-9-2022 06:49 AM
Ritu tgk live dia after konsert... tgk dia mmg x jemu... cara bercakap pun.. menyenangkan halwa telinga...
Merendah diri.... dia terima kasih kat semua2... psl konsert dia suksess... tq kat abg dia.. family dia.. mak pak mentua dia... kt kwn2.. kt media.. cuma mcm x dgr dia ucap tq kat laki dia.....?
Quote matjerk 22-9-2022 06:51 AM
aduh2sayang replied at 22-9-2022 03:16 AM
Tak payah datuk datin pun dah classy ala kerabat diraja.. dari sesetengah tu yg ada gelaran tapi per ...

Kan? Kalau dia di datin kan.. terus rasa mcm low class mcm datin2 ponder2 kosmetik.. pls laaa x pyh berdatin2..

Lihat semua komen(1157)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 09:03 AM GMT+8 , Processed in 0.283793 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top