CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lagi Sekali Neelofa Belanja Wajah Bilal Sipi-Sipi, Tapi Kali Ini Nampak Lebih Jelas

22-9-2022 07:00 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 11393| Komen: 155

Description: Meskipun sering didesak dan ada kata-kata yang tidak sedap didengari kerana masih tidak mendedahkan lagi wajah putera mereka, Muhammad Bilal kepada umum namun pasangan selebiriti Haris dan Neelofa tid ...


Meskipun sering didesak dan ada kata-kata yang tidak sedap didengari kerana masih tidak mendedahkan lagi wajah putera mereka, Muhammad Bilal kepada umum namun pasangan selebiriti Haris Ismail dan Neelofa tidak lokek belanja gambar Bilal cuma masih belum menampakkan wajahnya sahaja.

Dalam perkongsian video terbaru di TikTok, Neelofa memuat naik video berdurasi 11 saat memaparkan suaminya, PU Riz sedang meriba sambil mencium pipi Bilal.


"Yang buat hati ini bahagia bila dapat luang masa bersama suami dan anak, berkumpul dengan keluarga, travel dan offcos berniaga... Love you both " tulisnya.


Walaupun masih belum lagi nampak wajah sepenuhnya tetapi jelas kelihatan pipi tembam Bilal yang comel dan gebu. 



Alahai Bilal, pasti makin ramai yang geram tengok awak ni. Bila lah agaknya dapat tengok wajah awak tu.

Nampaknya peminat masih perlu bersabar mungkin sedikit masa lagi untuk melihat wajah Bilal yang kini sudah mencecah 8 bulan. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MissYouSayang 22-9-2022 01:58 AM
firsttt yahuuuuu
Quote greantea 22-9-2022 02:06 AM
Baru jek baca fazura dpt lukisan dr permaisuri selangor.
Quote OyaTonggek 22-9-2022 02:21 AM
sebijik jebat..idoklah putih beno mcm mat saleh
Quote mohabbatein 22-9-2022 02:54 AM
greantea replied at 22-9-2022 02:06 AM
Baru jek baca fazura dpt lukisan dr permaisuri selangor.



tapi yg faz post tu baru lagi..
betapa close nya faz dengan royal family kan
Quote sakurazura 22-9-2022 03:22 AM
Video lopa tengok futsal ku sangka mamatini.
Quote anony-mous 22-9-2022 03:28 AM
Tgk ank anzalna dpt liputan, dia pon nk jugak. Compare emirhan n iras jebat ni, jauh la comel la emirhan @ baby putin tu
Quote anony-mous 22-9-2022 03:28 AM
sakurazura replied at 22-9-2022 03:22 AM
Video lopa tengok futsal ku sangka mamatini.

Mana nk tgk u?
Quote Namy1971 22-9-2022 05:27 AM
anony-mous replied at 22-9-2022 03:28 AM
Tgk ank anzalna dpt liputan, dia pon nk jugak. Compare emirhan n iras jebat ni, jauh la comel la emi ...

Haruslahh uolss..
Mana boleh anak anzel je dikata baby turkiye..
Anak jahlop ni lagi lots of mix tawww...
Quote scarflicious 22-9-2022 05:29 AM
Faz announce ank no 2 sure jah tunjuk terus muka billy
Quote MatDeghem 22-9-2022 05:50 AM
Bila Amak apak billi 14k nak bawak Billi ke Negara ereb?

Quote princessmiang 22-9-2022 06:05 AM
فونديق ادا كامي كيسه ك لهانت؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!.
Quote tembamgirl09 22-9-2022 07:27 AM
emm...mcm muka anak Nabila
Quote cintasuraya 22-9-2022 07:31 AM
Mana benak yg hari tu bising

Lgi skli mak tunjuk betis

Show off anak dia montel

Panas mungkin sebab tu tak sarung seluar

Maknya ok je ko je benak susah hati

Biliy dikata obess
Quote kaoru44 22-9-2022 07:34 AM
Confirm seiras jebat...jebat pun comel apa..tnjuk je la..
Quote dejure 22-9-2022 07:37 AM
Edited by dejure at 22-9-2022 07:41 AM
mohabbatein replied at 22-9-2022 02:54 AM
tapi yg faz post tu baru lagi..
betapa close nya faz dengan royal family kan


TPS pon rakyat biasa aje.bukan royal family pon.kalau mati Sultan skg TPS dh jd org biasa balik mcm queen aishah,azrinaz tu.apa yg royal nya..kau tgk queen aishah tu ada ddk dlm istana ke? Setakat gelaran ajelah yg dia bawa.
Quote Diamondmoney 22-9-2022 07:43 AM
dejure replied at 22-9-2022 07:37 AM
TPS pon rakyat biasa aje.bukan royal family pon.kalau mati Sultan skg TPS dh jd org biasa balik mc ...

Tu cite selepas mati. Cite skrg diaorg mmg rapat dgn sultan selangor dan tps.

Ssjkp who?????

Quote Shanne16 22-9-2022 07:43 AM
aku suka budak2 gebu nihhh
Quote Suchi 22-9-2022 07:45 AM
Dobotnya peha dia,berapa bulan dah baby dia nih ya.
Besar gini sedapla gomol, iols rasa besday dia nnt kot baru dia tayang muka tu takpun mmg takkan tayang terus la gamaknya.
Mizz Nina pun selalu post gambar anak dia tp tutup juga muka.
Quote Kancilkering 22-9-2022 07:48 AM
patah pinggang….semangat anak….pandai jaga…

Lihat semua komen(155)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 07:53 AM GMT+8 , Processed in 0.112878 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top