CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Bukan Tayang Bont*t, Semua Nak Dijadikan Seggs Symbol" - Janna Nick

21-9-2022 06:28 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4412| Komen: 54|Original author: LilRose

Description: Selepas bahagian belakang terdedah, Janna Nick sekali lagi menjadi buah mulut apabila didakwa sengaja menayang punggung.
Kredit foto: IG/TikTok


Selepas bahagian belakang terdedah, Janna Nick sekali lagi menjadi buah mulut apabila didakwa sengaja menayang punggung.


Kredit foto: IG/TikTok

Dalam satu video tular di TikTok, pelakon dan pengarah itu hadir ke majlis tayangan filem Juang bergaun peach. Bagaimanapun, bentuk tubuh yang terlihat dari belakang ketika duduk membuat netizen meninggalkan komen negatif.


Selain mengecam, ada juga beberapa komen nakal berbaur lucah.


Kredit foto: RotiKaya

Sedar dirinya dihujani komen negatif, Janna tampil menjelaskan video tular yang dirakam secara spontan oleh peminat itu.



"Video yang viral tu, video dari peminat yang hadir ke acara tersebut. Peminat tu seorang perempuan dan dia bawa anak. Saya toleh ke belakang untuk melambai dan mengajak anak peminat tersebut untuk bergambar dengan saya. Bukan tayang bontot.

"Dah dari belakang memang la nampak punggung. Takkan nampak hidung pulak. Kamu gatal, gatal, gatal.

"Habis tu nak kena buat apa ni? Kasihan jadi perempuan semua benda nak dijadikan seggs symbol. Kalau dah kambing pun kena rogol. Kalau memang jenis gatal... tengok buah epal pun dia bernafsu," ujarnya kepada mStar



Janna dalam masa sama meluahkan rasa kesal terhadap blogger yang memanipulasi pembaca berdasarkan pada sekeping foto semata-mata.

"Kadang-kadang tak faham dengan penulisan sesetengah blogger. Kalau ya pun headline kejar clickbait pastikanlah sumber tu sahih dan tak manipulasi pemikiran pembaca.

"Jangan sampaikan benda yang salah. Orang kita pula sejenis baca tajuk," ujarnya lagi.

Ramai jadi gatal lepas tengok gambar Janna. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 21-9-2022 06:33 PM
Gempal kau bukan jenis sexy janna..
Xyah nak perasan jd sex symbol..
Quote dejure 21-9-2022 07:06 PM
Mcm badak madagascar
Quote sofea86 21-9-2022 07:54 PM
Dia ni dah kahwin ke?
Quote dudaberhias 21-9-2022 08:03 PM
tu pun ada yang nak sexualize.. padahal sekadar nampak belakang je... berderet acik2 gundu yang pakai ketat metat gittuhh... kalau belakang tu lawa ala2 model tu iols paham gak... ni macam nangka pun ko selera nak sexualize... silap2 nangka dekat kebun belakang rumah pun berlubang di kerjakan jejan2 garit nih...
Quote moonela 21-9-2022 08:37 PM
Ori ke tu?? Ke inject jugop ? Hok komen tu baserr bodoww belakerr
Quote ninja9 21-9-2022 09:55 PM
cantiknya jana
Quote doubleharmonic 21-9-2022 10:54 PM
ko hengat dah seggsy habeh la pakai baju pesen langsir burok gitu?
Quote LadyCarefree 21-9-2022 11:12 PM
ninja9: cantiknya jana


In real life dia cantik dari dalam gambar.
Quote surih07 21-9-2022 11:20 PM
Hadap la komen kalau dh lanje giteww
Quote kaedahnya 21-9-2022 11:34 PM
janna nick macam nak cakap ye body aku lawa seksi berdenyut salah aku ke hah? hah?
Quote BillieEilish 22-9-2022 12:04 AM
Mende dh post nak buat apa lgi enjoy je la nahhh
Quote anony-mous 22-9-2022 01:00 AM
Kenapa bdn mcm dipam naik 10kg?? Terserlah dkt peha bontot n muka
Quote awenda507 22-9-2022 01:21 AM
Pemurah btl janna ni sllu je belanja tertonggek2
Quote bemyself 22-9-2022 07:58 AM
awat hang pakai baju ropol2mcm langsir dah kaedahnye janna oiiii
Quote lasagna 22-9-2022 08:18 AM
ahhh kau, baju pun dah mengundang.. dah tau gitu ber-pada2 laa memilih busana.
Quote RinIna 22-9-2022 09:12 AM
Dah kau memang kerap sangat menayang bontot kau tu.. kalau ada perasaan malu ko x kan bergambar tonggek2 camtulah..
Quote jijilaaa 22-9-2022 09:18 AM
dia ni makin sakit kan...sok2 kena tinggal dgn bf mesti lagi lain mcm perangai dia
Quote epullipan 22-9-2022 09:21 AM
perasan diri tu jadi simbol se* ke???? body ko berisi belah belakang tu ko saja tayang kan...org normal la tgk benda free camtu komen gatal..org tak normal je tgk epal bernafsu
Quote moonela 22-9-2022 09:32 AM
LadyCarefree replied at 21-9-2022 11:12 PM
In real life dia cantik dari dalam gambar.

dia kurus ke berisi in person?
memang montot besauu ka dia?

Lihat semua komen(54)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 12:52 AM GMT+8 , Processed in 0.093584 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top