CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Terkinja-kinja Melompat Senang Hati Depan Pejabat Agama Dapat Cerai

21-9-2022 05:14 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1573| Komen: 8

Description: Tular video seorang wanita melompat kegembiraan sebaik keluar dari pintu pejabat agama di Sumbawa Besar, Indonesia.TikTokDalam video dimuat naik di TikTok Riecheendah itu, wanita berkenaan melompat ce ...

Tular video seorang wanita melompat kegembiraan sebaik keluar dari pintu pejabat agama di Sumbawa Besar, Indonesia.



TikTok

Dalam video dimuat naik di TikTok Riecheendah itu, wanita berkenaan melompat ceria sambil  mencampakkan fail yang dipercayai berisi sijil serta dokumen yang mengesahkan perpisahan bersama pasangan.

Walaupun memakai pelitup muka, jelas terpancar riak wajahnya yang senang hati, sekali gus mencetus pertanyaan ramai.



Rata-rata netizen tertanya-tanya apakah ujian yang menimpa wanita tersebut semasa dia mendirikan rumah tangga.


Sumber: OHBulan
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Perawankota 21-9-2022 07:36 PM
Dorg pi pejabat agama tak yah bertudung eh
Quote CiliPadiSedap 21-9-2022 09:37 PM
Perawankota: Dorg pi pejabat agama tak yah bertudung eh


harudang harudang harudang , janda janda janda

Quote Adrif 22-9-2022 01:07 AM
uhhh.. kenapa cerai upload kat tiktok?
Quote mclaren 22-9-2022 08:27 AM
Perawankota: Dorg pi pejabat agama tak yah  ...


Sebab Malaya ni tuhan hanya ada kat pejabat agama dan mahkamah shariah je pada pendapat pihak berkuasa negara ni.

Padahal masing2 lah nak pakai kat mana pun  (sepatutnya kat setiap inci tanah atas bumi lah kena pakai kalau depan bukan mahram) sebab ni kewajipan tapi hak masing2 nak amalkan ke tak.

Apa kes dah orang tu memang free hair sekali nak masuk perkarangan pejabat dia pulak kena hipokrit pakai tudung. Macam lah ustaz2 dalam tu tak pernah google Kim K punya pics.
Quote sara_thrash 22-9-2022 08:29 AM
kalau tengok kat tiktok ramai je dari seberang buat content happy tjoget2 sambil pegang sijil cerai.
Quote ketambangkang 22-9-2022 02:07 PM
dia dh terseksa brp lama kite x tau..so biar la dia nak bergumbira
Quote idayusoff 22-9-2022 02:22 PM
ohh di indonnn..patut tak berhijabissss di pejabat agama
Quote Artemesiaa 23-9-2022 02:31 PM
Dah macam satu trend kini tak kira lelaki ke perempuan.  Tapai yang lelaki jangan lupa bagi nafkah anak sudah kalau dia ada anak.

Lihat semua komen(8)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 01:09 AM GMT+8 , Processed in 0.364387 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top