CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aedy Ashraf Menari, Peluk Perempuan Di Kelab Malam?

21-9-2022 11:58 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 19533| Komen: 114

Description: Ketika tular di media sosial selepas sebuah rakaman video memperlihatkan seorang lelaki menari dan berpelukan dengan seorang wanita dipercayai di sebuah kelab malam, tiba-tiba nama pelakon Aedy Ashraf ...
Ketika tular di media sosial selepas sebuah rakaman video memperlihatkan seorang lelaki menari dan berpelukan dengan seorang wanita dipercayai di sebuah kelab malam, tiba-tiba nama pelakon Aedy Ashraf dikaitkan dalam insiden itu.


Ia berikutan terdapat komen di laman Twitter membabitkan nama pelakon berkenaan.

Rakaman pendek yang dimuat naik seorang pengguna Twitter dikenali sebagai Aiman Shah itu menarik perhatian netizen kerana dikatakan mirip pelakon berkenaan.




Dalam ciapannya itu, Aiman mendakwa wanita yang dipeluk oleh lelaki itu merupakan teman wanitanya yang telah berlaku curang.


Difahamkan, lelaki tersebut telah menghubungi pengguna Twitter berkenaan supaya memadam video yang dimuat naik kerana bimbang imejnya sebagai seorang selebriti terjejas.

Dalam pada itu hasil tinjauan mStar mendapati video berkenaan sudah dipadamkan pada pagi Rabu.



Sementara itu, menjengah ruangan komen rata-rata netizen meluahkan rasa terkejut dan mengaitkan nama Aedy Ashraf sebagai individu dalam rakaman berkenaan.

"Aedy Ashraf la... kalau ikut siasatan Aedy dengan kekasih lelaki yang tweet tu.

"Kekasih lelaki itu yang tweet teman wanitanya curang dekat kelab.

"Orang kata tu Aedy Ashraf! Apa yang dah jadi. Memang nampak macam dia, tapi mungkin muka seiras kot," tulis netizen. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 20-9-2022 09:10 PM
comolot ke tuh? tak berapa nampak pun... tapi selera plak ye theyolss... ala2 comolot ikan geli gittuhhh... katanya cikki tu mabuk kat twitter tu... soo heshe pun mabuk kah...

kalau heshe pun mabuk sekufu la dengan pura pura tuh...
Quote dekmieDandy 20-9-2022 09:11 PM
dudaberhias replied at 20-9-2022 09:10 PM
comolot ke tuh? tak berapa nampak pun... tapi selera plak ye theyolss... ala2 comolot ikan geli gitt ...

mabuk-mabuk saja

tapi untung dapat Aedy

buatnye tercium pakcik depan tu
Quote purplelilac 20-9-2022 09:13 PM
Tah sapa2 la comolot ngn kau tu! Dgn smoking & minum nya, x gosok gigi ko layan mulut org. Geli!!!
Quote lyshafull 20-9-2022 09:13 PM
Dua2 lalokkk dh tu ko gak nk chiki pi kelab
Hadap le nyah
Quote Suchi 20-9-2022 09:16 PM
Mmg dia ke? Iols selalu tak cam artis sgt. Rambut dia ni bkn ke kaler2 ke? Ke dah tukar
Quote dudaberhias 20-9-2022 09:16 PM
dekmieDandy replied at 20-9-2022 09:11 PM
mabuk-mabuk saja

tapi untung dapat Aedy

khennn... mujur cikki tu dapat yang lagi herlokkk dari ex-bf yang hidung macam jambu batu rnr alor pongsu tuhhh
nak je kaka tolong kepit pakai penyepit baju untuk tiruskan pelepah hidung jejan tu...
Quote dekmieDandy 20-9-2022 09:18 PM
Suchi replied at 20-9-2022 09:16 PM
Mmg dia ke? Iols selalu tak cam artis sgt. Rambut dia ni bkn ke kaler2 ke? Ke dah tukar

katanya tuan badan dah respond suruh delete

video panas-panas lagi, tengok lar esok keluar jadi bahan gossip website cikai-cikai
Quote Diamondmoney 20-9-2022 09:24 PM
Baca kt situ mamat yg reveal ni adalah kekasih kepada perempuan yg bercemolot dgn eddy. Nama myramustafa. Acc twitter telah selamat dikambus
Quote apikwaeh 20-9-2022 09:30 PM
Suchi replied at 20-9-2022 09:16 PM
Mmg dia ke? Iols selalu tak cam artis sgt. Rambut dia ni bkn ke kaler2 ke? Ke dah tukar

Heols dah berambut hitam.. Tngh shooting drama dgn kak nab utk novel sheols
Quote auntyonion 20-9-2022 09:33 PM
Bkn fans aedy tp xcm comolot pn cm cikki tu whispering kt telinga aedy je..lantok ler mengkome
Quote samshik 20-9-2022 09:34 PM
Mamat ni dr zmn skolah kn buat hal mrokok.. So la ni lps age lagi daring lorr...
Quote hyie 20-9-2022 09:44 PM
nampak macam lain jeh muka heshe...yang ni nampak tembam #donebekapaedy
Quote Kancilkering 20-9-2022 09:45 PM
ah nampak naw menipu aih….drama dia ngan nab le tuh….nak up…..haiya ingat org x leh nk baca….podah….hak tui
Quote fefeeling 20-9-2022 10:01 PM
Edited by fefeeling at 20-9-2022 10:02 PM

Yg pegi clubbing nampak retis pastu rekod apa retis tu buat ko memang dasar kampung culture shiok baru masuk kelab.. what happens in the club, stays in the club sudahh
Quote hasniey 20-9-2022 10:06 PM
Wow mukbang
Quote cikpisang 20-9-2022 10:06 PM
hyie replied at 20-9-2022 09:44 PM
nampak macam lain jeh muka heshe...yang ni nampak tembam #donebekapaedy

Mmg dia lerr. Dia dah dm org tu suruh delete haa sah la tu dia
Quote nurkasih74 20-9-2022 10:11 PM
Wow! So amazed dgn korang2 yg menormalisasikan gi kelab, mabuk, minum, maksiat etc… korang lbh kisahkan sama ada btl si retis tu atau tidak… sorry saya bkn kampung.com..
Quote Rhyno 20-9-2022 10:17 PM
maybe dia tgh shooting scene dalam drama TV terbaru kot....

done husnuzon
Quote meteorspeed 20-9-2022 10:22 PM
Yg amek video tue cuma la, zoom dulu sebelum rekod.. Acetaikk betul

Lihat semua komen(114)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 09:07 PM GMT+8 , Processed in 0.106635 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top