CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jam Tangan Fazura RM3 Juta Lebih, Beg Fatima Pun Beratus Ribu Rigggit?- "Kaya Tapi Humble, Tak Pernah Menunjuk-Nunjuk Di Socmed"

20-9-2022 12:32 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 72077| Komen: 971|Original author: Saiful

Description: Fazura menjadi bualan selepas sebuah video tular di TikTok, mendakwa dia memakai jam rangan bernilai RM3 juta lebih.
Fazura menjadi bualan selepas sebuah video tular di TikTok, mendakwa dia memakai jam tangan bernilai RM3 juta lebih.

Di ruangan komen ramai yang terkejut dengan harga jam yang dimiliki isteri Fattah Amin itu.

Foto: IG

Namun dalam masa yang sama tak menghairankan kerana Fazura sememang seorang yang berduit tapi tidak pernah pun menayang kekayaannya di media sosial.

Malah dia juga dipuji sebagai seorang artis yang 'humble' dan tak pernah menunjuk-nunjuk.



Dalam video lain yang dimuat naik di akaun TikTok fazuralotsoflover, ada juga dipaparkan harga beg tangan Fazura yang kebanyakannya berjenama Hermes.



Harganya bukan calang-calang, beratus ribu ringgit.

Malah beg tangan mini yang Fatima gayakan pun berharga lebih RM165 ribu ringgit.


Sementara itu ada juga yang kata Fazura memang lahir dalam keluarga yang berada, menjadi artis dan seterusnya membuat bisnes.





Semoga Fazura sentiasa murah rezeki ya.-CARI






Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Diamondmoney 20-9-2022 12:48 PM
Harap tertutup la cite benak berangankan laki faz utk idolat  mereka

Da tertutup la jgk cite kononya faz semekin sgt dan idolat kayo raya padahal duduk kondo retak depan kedai eco
Quote Nnasda53 20-9-2022 12:54 PM
Senang sangat ko sepul cedok je video toktok buka thread.
Bergasak la nanti karatz dgn benak.
Helok2 mekjurah tak sibuk showoff kena karatz p kecoh2.
Sikit lagi ilang la wangi mekjurah sbb kan perangai karatz.
Karatz ni tak tau ke salah satu si bungkus tu di benci sebab benakian.
Quote amyainsamad 20-9-2022 12:55 PM
tu la pasal...byk btl duit dia
Quote nottyyuni 20-9-2022 01:01 PM
Nak heran nape..dah berapa kali tudung dia sold out, sekali launched 200 ribu pcs..takkan la tak kaya2 lg..blm lg bayaran dia jd duta sana sini, laki diapun bkn duduk saja2, antara artis lelaki yg tertinggi bayarannya tau dak.
Quote melinda_kerr 20-9-2022 01:05 PM
tak ada apa nk diherankan pun...die pun kuat bekerja kan...sama mcm tokti.rasanya byk perangai OKB dan batak brand ni dikalangan founder2 jer.. sikit2 unboxing padahal kau sendiri yg pilih brg2 tu. fefeling suprise pulak..
Quote kakngah80 20-9-2022 01:05 PM
nottyyuni replied at 20-9-2022 01:01 PM
Nak heran nape..dah berapa kali tudung dia sold out, sekali launched 200 ribu pcs..takkan la tak kay ...

bisnes trudolly dia lg dh 5 thn, mau tak kaya dia faz ni, income laki dia bg lg…fattah tu byk duit, thn ni tgk byk gak dia shooting drama back 2 back..bayaran bkn sikit2
Quote Masukkeluar 20-9-2022 01:12 PM
tak pelik pn kalau dia kaya..setahun sewa hotel suite ritz carlton kot..laki nya pn bru beli kereta baru, laki bini pindah rumah baru.
tp utk habis kan 4 juta beli jam tu aku rs mcm tak kot..100-200k, mungkin ya.
Quote immaryjane 20-9-2022 01:18 PM
Iols suka jah org tolong war war kn kekayaan fattzura wlupn mst kne kecam dgn acik2 fb, bdk2 half cook kaka love kaka love kt tiktok tu.
Dlu org kagum sgt retis terpaling tu pakai itu ini jalan sne sini.. mcm jakun pn ye netizens ni.
Pdhal org lagi kaya senyap2 je beli pakai, nk thu ble dia beli pun mmg tk kn tahu lah..
Teruskn usaha anda gugu
Dh hbis brag reta, tayang plak PDA diorg. Biar terbako jari peanutbutter nk scroll cari gmbr2 vid 5 tahun lepas aka cinta 2 bulan
Org nk present, benak masih stuck tahun 2017
Quote F685 20-9-2022 01:19 PM
Edited by F685 at 20-9-2022 01:20 PM

Tak hairan pun sebab sejak zaman dgn putera southern pun dah berduit & pakai barang mewah.

Yang tahu saja tahu transaksi wang berpindah akaun.

Quote tulip-rain 20-9-2022 01:20 PM
Dah ade dah rupanya thread pemujaan terbaru utk pajura
Entah ape2 entah. Bangga sangat dgn harta benda retis. Harta benda dunia. Pastu puji retis siang malam.
Karatzz sendiri yg buat pajura kena kecam
Quote epal_putih 20-9-2022 01:23 PM
Rezeki dia..
Yg pentung bamtah herrrlokk
Quote endihesh 20-9-2022 01:27 PM
immaryjane replied at 20-9-2022 01:18 PM
Iols suka jah org tolong war war kn kekayaan fattzura wlupn mst kne kecam dgn acik2 fb, bdk2 half co ...

komen2 benaks, "takleh moved on betulla dgn dorang ni.. couple yg paling i ship sgt.." moved on jelah benak oiii.. dok hadap kisah lama buat apa.. orang makin maju ke hadapan, ko dok terkenang kisah lama terperuk memori silam sampai bila tak maju2..
Quote Lampuled 20-9-2022 01:35 PM
Kaya betul ye fazz ni. Brg2 hiasan dkt badan je dh juta2..ni klau campur semua harta assets, keta semua maunye billion dollars ni.
Kalau fazz dh sekaya ni yg listed as org2 terkaya di Malaysia tu kaya mcm mn la agaknya kan.
Quote nottyyuni 20-9-2022 01:39 PM
F685 replied at 20-9-2022 01:19 PM
Tak hairan pun sebab sejak zaman dgn putera southern pun dah berduit & pakai barang mewah.

Yang tah ...

Atas alasan apa suka suki nak pindah duit..
Quote hanihan16 20-9-2022 01:43 PM
Diamondmoney replied at 20-9-2022 12:48 PM
Harap tertutup la cite benak berangankan laki faz utk idolat  mereka

Da tertutup la jgk cite konony ...

hahaha i selalu baca pasal rumah kondo depan eco ni. rasa nak tengok betul2 rupanya macam mana. ada ke gambarnya? curious i
Quote rain2169 20-9-2022 01:43 PM
kayanyaaaa faz......
Quote iluma 20-9-2022 01:44 PM
epal_putih replied at 20-9-2022 01:23 PM
Rezeki dia..
Yg pentung bamtah herrrlokk

yg penting bibird patah x pernah terbang mcm setad puyu
hahhahah
Quote mesmerize 20-9-2022 01:48 PM
ya ke.. jadi nak kena kagum n puji ke cemana ni
Quote Acikgomen 20-9-2022 01:50 PM
hanihan16 replied at 20-9-2022 01:43 PM
hahaha i selalu baca pasal rumah kondo depan eco ni. rasa nak tengok betul2 rupanya macam mana. ad ...

Nahhhhh
Screenshot_2022-08-12-21-45-05-598_com.google.android.apps.maps.jpg
IMG_20220813_003855.jpg

Lihat semua komen(971)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 09:23 PM GMT+8 , Processed in 0.247133 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top