CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

The Assistant Lakonan Hairul Azreen Kini Di Carta Pertama Netflix Tewaskan "Filem Erotik"

26-8-2022 07:30 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 9227| Komen: 126

Description: Filem aksi thriller Malaysia 2022, The Assistant lakonan Hairul Azreen kini berada di carta pertama di Netflix mengatasi filem The Next 365 Days yang merupakan filem erotik Poland dan mendapat tontona ...




Filem aksi thriller Malaysia 2022, The Assistant lakonan Hairul Azreen kini berada di carta pertama di Netflix mengatasi filem The Next 365 Days yang merupakan filem erotik Poland yang mendapat tontonan paling tinggi di Malaysia sebelum ini.

Selain Hairul yang memegang watak sebagai Feroz, The Assistant yang turut menampilkan Iedil Dzuhrie Alaudin, Henley Hii dan Farali Khan mula ditayangkan di pawagam pada Mei lalu dan kemudian disiarkan di Netflix minggu lalu.




Filem ini mengisahkan tentang tentang Zafik yang diperangkap rakannya sendiri dan dipenjarakan kemudian membalas dendam terhadap pembunuh isteri dan anaknya selepas keluar dari penjara. 


Kos pembikinan filem The Assistant arahan Adrian Teh dianggarkan menelan belanja sebanyak RM6 juta dan berjaya mengutip RM1 juta dalam empat hari tayangannya pada Mei lalu. 


Dalam perkembangan lain, suami kepada pelakon dan usahawan, Hanis Zalikha ini bakal muncul dalam filem terbaru Adrian Teh, berjudul Bakara yang kini sedang menjalani penggambaran. - CARI




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote DeLuna85 26-8-2022 02:50 AM
Tahniah la
Quote Perawankota 26-8-2022 03:29 AM
Sapa dah tengok?
Quote mohabbatein 26-8-2022 03:37 AM
boleh tahan jugak cerita seks paling top ditonton kat malaysia. huhu
ada siapa tahu tak cara nak buat password untuk netflix..risau budak2 buka cerita tak sepatutnya  
Quote VitchyPinkVitch 26-8-2022 03:52 AM
Entah la… tak tau la nak kata aku tak suka sbb mmg cite tu tak best ke, atau pelakon dia x best ke, atau skrip dia kelaut dalam.

Yg movie poland ni pun sama ku ingatkan best la sbb haritu no.1, tengok2 sedeh jua. jalan cerita & plot twist tu terlalu cliche. Tipah tertipu.

Tapi tu lah, pendapat masing2
Quote anony-mous 26-8-2022 04:12 AM
Ya ampun awat kekrul syok sendiri??? Dkt fb bertalu2 kutukan n kritikan the assistant ni dpt. senang ckp, mana2 movie kalau ada kekrul ni mmg flop la. No 1 mgkin sbb org bukak 15 minit nk tgk menarik ke x, lepas tu tukar cerita lain. Dah la nk tiru fight club. Plot twist tp cliche. Then last tetiba ada bini kau bapak cringe
Quote Acikgomen 26-8-2022 05:20 AM
mohabbatein replied at 26-8-2022 03:37 AM
boleh tahan jugak cerita seks paling top ditonton kat malaysia. huhu
ada siapa tahu tak cara nak bua ...

Bukak la ACC khas utk kids view. Kan boleh buat setting
Quote Acikgomen 26-8-2022 05:25 AM
VitchyPinkVitch replied at 26-8-2022 03:52 AM
Entah la… tak tau la nak kata aku tak suka sbb mmg cite tu tak best ke, atau pelakon dia x best ke, ...

The assistant tu acik letak dlm list awai2 sbb nak tgk lakonan lead actor tu je. Tapi sbb hanya lead actor je yg performed, yg watak ongjahat semua tuh very the kekayuan lontar dialog, takleh la nak hadam. Suku je acik tgk penyudahnye
Kekrul as usual imej tanpa sora je yg ok, elok jantan tuh bukak mulut je, terus tak match dah. Potong stim betoi
Lontaran dialog ko mcm bdk2 af belatih nak kuarkan emosi dgn poziah nawi je kekrul oiiiiiii
Quote LautBiru52 26-8-2022 05:30 AM
Tak tengok lagi. Muka kekrul tak cukup jantan utk watak sebegini
Quote mendeluk 26-8-2022 05:55 AM
Cerita ini serious tak best. Plus kekrul tak sesuai pegang watak macam ini. Muka tak cukup jantan pegang watak ganas.
Quote miracle_forever 26-8-2022 06:24 AM
Acikgomen replied at 26-8-2022 05:25 AM
The assistant tu acik letak dlm list awai2 sbb nak tgk lakonan lead actor tu je. Tapi sbb hanya le ...


so pondan suara dia and kayu jati kan si kerol ni.
penah tgk sekali dia dalam drama semanis honey dgn alif satar tu… mmg turn off giller. dia patut jadi stuntman je
Quote boojaat 26-8-2022 06:43 AM
Mana dtg duit adrian ni eh.. buat filem juta2 asyik flop xdpt balik modal.. tp byk buat film
Quote Suchi 26-8-2022 07:24 AM
Acikgomen replied at 26-8-2022 05:20 AM
Bukak la ACC khas utk kids view. Kan boleh buat setting

Tp anak bleh je tekan acc kita tu kan kecuali acc kita tu ada password dia takleh nk teruskan.
Iols pun tak buat password tp penah g umah kazen dia tumpang tgk guna acc netflix kawan dia so mmg ada password bila nk tgk.

Apapun iols benci kalau ada cuba2 tgk netflix guna acc iols rasa mcm org langgar privasi kita lagi rengsa g tgk plak cite2 yg tgh tgk tu adoii dahla iols jenis tgk sikit2 je 1-3 episod.
Pastu layan yg lain plak hahahha
Quote Suchi 26-8-2022 07:28 AM
mohabbatein replied at 26-8-2022 03:37 AM
boleh tahan jugak cerita seks paling top ditonton kat malaysia. huhu
ada siapa tahu tak cara nak bua ...

Yg top tu hat 365 days tu ker aik ada lagi ye cite tu dulu penah gak kuar kan?
Quote makton 26-8-2022 07:30 AM
aku dah tgk cite ni. jln cerita terlalu cliche. boleh predict sgt la.
and hairul ni masih kat takuk tu. muka tak cukup ganas, masih kayu.
tak nampak saiko, tp lebih nampak rempit.
sorry la hairul, kau mmg kena byk prektis lagi bab lakonan.
bab gaduh2 tu nampak ok la. maybe kau ssuai jd extra utk stuntman je
Quote Acikgomen 26-8-2022 07:50 AM
Suchi replied at 26-8-2022 07:24 AM
Tp anak bleh je tekan acc kita tu kan kecuali acc kita tu ada password dia takleh nk teruskan.
Iol ...

Haah buat je pw. Acik acc Netflix pun asing2 dgn shuben
Netflix acik kat TV dlm bilik je, so org lain takleh tgk. TV kat hall Netflix for kids kahkahkah
Sanak sedara dtg ko tgk je lah Netflix citer bdk2, takde maknanye ko boleh tekan citer 16sx. Komplen lah cemana pun, acik buat bodo je
Quote BoongaKertas 26-8-2022 07:58 AM
VitchyPinkVitch replied at 25-8-2022 07:52 PM
Entah la… tak tau la nak kata aku tak suka sbb mmg cite tu tak best ke, atau pelakon dia x best ke, ...

meols dh tgk citer poland tu. dah mcm soft porn. takde plot pun, dok ngeseks jer kejenya. baik tgk 50shades, at least chemistry hero-heroin tu nampak so loving.
Quote mohabbatein 26-8-2022 08:01 AM
Yeke..nanti i tengol balik
Quote mohabbatein 26-8-2022 08:06 AM
Suchi replied at 26-8-2022 07:28 AM
Yg top tu hat 365 days tu ker aik ada lagi ye cite tu dulu penah gak kuar kan?

Ni hat baru..The Next 365 days.sambungan hat dulu kot.tapi mmg tak tengok habis pun asyik main je..5 minet sekali main.duhh..patutlah ramai tengok
Quote Cokoro 26-8-2022 08:08 AM
boojaat replied at 26-8-2022 06:43 AM
Mana dtg duit adrian ni eh.. buat filem juta2 asyik flop xdpt balik modal.. tp byk buat film

Cuci duit kut

Lihat semua komen(126)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 07:19 AM GMT+8 , Processed in 0.085702 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top