CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ko Dah Kenapa Lofa," Neelofa Ditegur Panggil Anak Elisya Sandha 'Boy'

17-8-2022 11:51 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12227| Komen: 98|Original author: Saiful

Description: Sejak kelahiran anak pertama, Elisya Sandha kerap juga berkongsi gambar dan perkembangan anaknya di Instagram.
Sejak kelahiran anak pertama, Elisya Sandha kerap juga berkongsi gambar dan perkembangan anaknya di Instagram.

Ramai yang memuji kecomelan anaknya yang juga merupakan cucu pertama Sheila Rusly itu.


Foto: IG

Malah Neelofa juga turut meninggalkan komen,“Cheeky boy masyaAllah”.

Disebabkan itu ramai yang menegur Neelofa, Bunga Elhaq adalah perempuan dan bukannya lelaki.


Malah ada yang mengambil kesempatan bertanya Neelofa bila nak dedah wajah Bilal.



Sementara itu meninjau komen netizen yang lain, mereka mengatakan Bunga seiras dengan muka bapanya.



Malah mereka juga menyifatkan Bunga seorang yang bertuah kerana mempunyai nenek dan datuk seperti Jinggo dan Sheila.

Mungkin Neelofa tersilap, atau memang tak tahu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ezacbee 17-8-2022 11:53 AM
Bengap gak jah ni.
Quote gigahertz 17-8-2022 11:59 AM
ezacbee: Bengap gak jah ni.

dia nak anak perempuan la tu. tetiba dapat anak lelaki.
tapi member2 semua dapat anak perempuan
anak perempuan kalau mak menyembang tinggi langit sikit
anak lelaki walaupun sulung x banyak subjek
Quote jihyomelly 17-8-2022 12:03 PM
lps bersalin byk urat putus sampai xleh nak differentiate baby girl / boy even sah2 la nama cucu cyst tu Bunga
Quote greantea 17-8-2022 12:06 PM
comeynya cucu sheila rusli
Quote ketupatnasi 17-8-2022 12:08 PM
Apo Sepolllll??
Sengaja mengundang makian!!
Quote alieyrina 17-8-2022 12:08 PM
tu laa anak sendiri x mau tunjuk. habis ke anak org pun tak leh identify laki perempuan. Riben gedabak camtu boy pulak

Mesti dia kata p.a yg komen satgi
Quote eira2310 17-8-2022 12:12 PM
dah nama pun Bunga..takkan la tak tau boy or gurl..
Quote miemiecha 17-8-2022 12:15 PM
ermm aduhlah jah.. aduhlahhhh
Quote mizruncing 17-8-2022 12:16 PM
kahkah menyirap sis sheila.. tp maafkan jelah dlm hati
Quote chekacheku 17-8-2022 12:17 PM
Jah puji ank dia sdiri la..dia bkn peduli kt ank org lain..narsis to the max kan..
Quote tweetytweety 17-8-2022 12:19 PM
apo kono eh Jahlop

wayar kepala berselirat-putus lepas dapat Billy.
Quote inspektoremos21 17-8-2022 12:26 PM
Nak jugak menyelit puji2 anak elisya tapi bimbo tak tau anak elisya lelaki ke perempuan hahaha #fattzura #faztival
Quote makton 17-8-2022 12:30 PM
dia punya prinsip "i dont care about them"

asalkan dia komen utk org nampak kewujudan dia.
Quote she 17-8-2022 12:30 PM
Comel sungguh Bunga
Quote chillipepper 17-8-2022 12:42 PM
dia kan i dont care about others punya manusia
Quote kucingitam 17-8-2022 12:59 PM
dia sj nak bg topik utk korang discuss kat forum...
Quote zallama 17-8-2022 01:03 PM
asal disebut2.nmpak bodoh pon okey.selevel ngn belut letrik bodoh piang
Quote ashilalat 17-8-2022 01:05 PM
Boringnya...skala menguap tahap petala langit.
Quote bluecrystal 17-8-2022 01:05 PM
saja2 nak komen nampak dia ambil tahu..aduh aku tumpang segan

Lihat semua komen(98)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:20 PM GMT+8 , Processed in 0.069831 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top