CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Jom Buat!" - Syamsul Yusof Sambut Baik Hasrat Maya Karin Nak Jadi Mahsuri

16-8-2022 11:42 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7560| Komen: 147

Description: Pelakon dan pengarah Syamsul Yusof menyambut baik hasrat aktres Maya Karin untuk menterjemah watak lagenda, Mahsuri ke layar perak.
Pelakon dan pengarah Syamsul Yusof menyambut baik hasrat aktres Maya Karin untuk menterjemah watak lagenda, Mahsuri ke layar perak. 


IG Maya/Syamsul

Menerusi laman sosial Instagram, Syamsul berkongsi tangkap layar berita tersebut dengan kapsyen seolah-olah bersetuju dengan tawaran Maya. 




Sekitar minggu lalu, Maya atau nama sebenarnya Maya Karin Roelcke sudah lama mengidamkan watak ikonik tersebut. 

Malah, bintang Pontianak Harum Sundal Malam itu memetik nama Syamsul untuk mengarahkan filem tersebut selepas kejayaan filem Mat Kilau yang berjaya mengutip hampir RM100 juta. 



Sementara itu di ruangan komen, ramai rakan selebriti dan wargamaya meluahkan rasa teruja selepas melihat idea tersebut mendapat maklum balas positif. 


Sumber: Gempak

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Adrif 17-8-2022 01:03 AM
oooohh aku minat Maya Karin

yes please
Quote Carlos7 17-8-2022 04:08 AM
10 years ago maybe
Quote Perawankota 17-8-2022 04:41 AM
Klu betul2 buat, tolonglah kurang bulatkan/besar kan mata.
Nanti kang tajuk jadi 'Sumpahan dan dendam Mahsuri'
Quote stingergrumpy 17-8-2022 05:18 AM
Ashemmmmmm
Quote Nunie 17-8-2022 05:23 AM
Ok. Tp bg Maya pegang watak sebagai mak kepada Mahsuri.
Quote ReginaGeorge 17-8-2022 05:46 AM
Too old for watak mahsuri. Gigi pun nak tanggal dah..
Quote missHaidiD 17-8-2022 06:36 AM
Smlm aku reply kt ig sol aku tulis maya terlalu tua utk watak mahsuri.  
Quote Duta lover 17-8-2022 07:07 AM
Sian mahsuri kene pakai inner neck
Quote stingergrumpy 17-8-2022 07:10 AM
missHaidiD replied at 17-8-2022 06:36 AM
Smlm aku reply kt ig sol aku tulis maya terlalu tua utk watak mahsuri.

So sol pastinya ada reply kt ko...

"LU PIKIR LU SIAPA? WA DIRECTOR RM90million hokay! TAK PAYAH NAK SIBUK....!!"

kahkahkahkah...adan uker ko
Quote Rachel_Green 17-8-2022 07:38 AM
maya mungkin sesuai watak Wan Mahora..
watak mahsuri bagi kat Scha Elinnea
Quote pocongkiutss 17-8-2022 07:45 AM
Rachel_Green replied at 17-8-2022 07:38 AM
maya mungkin sesuai watak Wan Mahora..
watak mahsuri bagi kat Scha Elinnea

Scha elinnea..x bestlah
Quote pocongkiutss 17-8-2022 07:45 AM
missHaidiD replied at 17-8-2022 06:36 AM
Smlm aku reply kt ig sol aku tulis maya terlalu tua utk watak mahsuri.

Tula..x sesuai
Quote Rachel_Green 17-8-2022 07:55 AM

tapi dia jer yg lawa kat mata iolls peribadi sekarang ni..dia dgn amyra rosly..amyra pon boleh kot jadi mahsuri since filem2 samsol semua wanita berudung..
Quote rbmy 17-8-2022 08:00 AM
janganlah maya nil mahsuri mana cakap pelat.
Quote ketupatnasi 17-8-2022 08:07 AM
Ce amik zarina yg berlakon Mat Kilau tu.. tgk if script n director cukup kuat tak tarik duit drpd poket Malaysian lagi..
Tayah bergantung pada muka n nama sgt. Berani dop sol?
Quote ketupatnasi 17-8-2022 08:08 AM
Acik Maya jadik Menorahhhhh sesuai mata jerlang2
Quote manehnya 17-8-2022 08:24 AM
jd mak mahsuri leh la maya karan nowdays... x yah la idam watak anak dara bagai
Quote she 17-8-2022 08:28 AM
Alamak macam dah selari usia nya
Kalau Maya jadi Mahsuri
Mak Mahsuri kena NekTa lah ye
Baru sesuai bahasa Kodiang

Bagi orang lain aje buleh dopppp
Janna Nick ke
Dia pandai cakap Kedah baq hang
Larikkkkkkkkk
Quote tulip-rain 17-8-2022 08:33 AM
Edited by tulip-rain at 17-8-2022 08:34 AM

Perasan bagus betul dua2 orang ni.
Seorang aktres kayu dari muda sampai sekarang ni.
Seorang lagi pengarah filem perasan hebat sbb filem2 dia selalu box opis katanya

Lihat semua komen(147)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 06:44 PM GMT+8 , Processed in 0.089337 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top