CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Seluar Anak Perempuan Azhar Sulaiman Ketat Sangat Sampai Nampak Bentuk V Terbonjol

16-8-2022 12:51 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6952| Komen: 63|Original author: Saiful

Description: Kecoh sebelum ini bila anak Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona didakwa ada skandal dengan suami orang.
Kecoh sebelum ini bila anak Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona didakwa ada skandal dengan suami orang.

Belum reda dengan isu tersebut, Leona sekali lagi menarik perhatian selepas memuat videonya menari di TikTok.


Foto: TikTok

Dalam rakaman tersebut ramai yang mengucap melihat seluarnya yang didakwa terlalu ketat.

Sampai nampak jelas bentuk alat sulitnya dakwa mereka.



Di ruangan komen ramai dah tak tahu nak cakap apa lagi dengan perangai Leona yang makin ditegur makin menjadi.

Hanya mampu berdoa sahaja supaya diberikan hidayah.




Darah muda, berikan peluang dan teruskan nasihat, satu hari nanti mungkin akan tiba juga hidayah tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote stingergrumpy 16-8-2022 01:01 PM
Tembam....

Okbyeeeeeee

Quote bbalik 16-8-2022 01:06 PM
leper je
tu pown netijen trigger

papepown dia chomel
Quote Redmyvi 16-8-2022 01:12 PM
Leona ni comey tapi nmpk mcm jenis cpt tua..
Quote CurangLagi 16-8-2022 01:22 PM
Haha.. Entah kenapa.. Iols okay ja kalau Leona ni.. Tgk bapa dia pun okay ja..  Mungkin tua2 nanti pandaila berubah kata mami AS.  Hahaha
Quote dudaberhias 16-8-2022 01:24 PM
janji heerlokkkk dikkk... soo kita maafin jah...
yang dapat pun cina tak sunat kan... tu pun nak jeles netizen ni...
Quote KBW2 16-8-2022 01:43 PM
Acik porom: Takpelah Leona anak ongkaye tujuh ketoronan tak habes agipon Leona cung.

Still dikLeona, at least cubalah improve bab menari tuh, tergedik-gedik belanja lurah ke celah aku bukan dulik sangat dah ko memang dibesarkan gaya Barat dan liar. Yang menyakitkan mata aku ialah ko memang tak reti menari, tergedik nguit-nguit macam cacing je lebeh. Kata pompom girl kat skoloh dulu.
Quote KBW2 16-8-2022 01:43 PM
dudaberhias replied at 16-8-2022 01:24 PM
janji heerlokkkk dikkk... soo kita maafin jah...
yang dapat pun cina tak sunat kan... tu pun nak jel ...

Herlok tang mana entah Kak Duda weyh? Rupa Ah So jah
Quote cikedee 16-8-2022 01:49 PM
apa nak heran.. mmg dari dulu da abis dibagi jelajah segala apa yg ada kt badan dia pun.. da tua baru pikir nak simpan.. tu pun klau sempat tua la. skang dptkan tiket dulu, kang sold out plak
Quote MsIda 16-8-2022 01:52 PM
Alahai mcmlah dia buat dosa besar....bila dh pakai tudung nanti sekejapan jadi suci murni...hmmm
Quote sonatalady 16-8-2022 01:54 PM
dia artis ke?habis semua disumbat ke sini.
Quote AKAZ85 16-8-2022 01:55 PM
Budak lagi tapi tetek dah macam bini orang menyusukan anak
Quote AbukRokok 16-8-2022 02:17 PM
lobai wannabe mna yg boleh ternampak camel toe tu/
xray betul mata dia memerhati
Quote Lavender_Violet 16-8-2022 02:44 PM
Lantak ko lah dekkkkk
Belanja lah lagi bnyk2 ye
Quote Zaien 16-8-2022 02:50 PM
biase jek.. apo yg heboh nah?
hebat mata smpi ley xray ye tang situ hahaahhaha
Quote mesmerize 16-8-2022 03:14 PM
budak Leona ni berisi pastu menari2 nampak trashy.. contohi group Dolla dulu diorang berisi pastu netizen kutuk, now nampak dah slim2 belaka baru cantik menari.. tapi ai respect Azhar Sulaiman sangat matang dalam menyelesaikan masalah fitnah baru2 ni..
Quote MadameOnion 16-8-2022 03:22 PM
eleh..yang mengomen pun...layan juga pompuan bergelek2 goyang2 tek kat tiktok..scroll je lah laju2..tongong betul la
Quote MadameOnion 16-8-2022 03:23 PM
CurangLagi replied at 16-8-2022 01:22 PM
Haha.. Entah kenapa.. Iols okay ja kalau Leona ni.. Tgk bapa dia pun okay ja..  Mungkin tua2 nanti p ...

khennn..iols pun okay je
Quote cahaya_almas 16-8-2022 03:28 PM
Ayah dia ok je..yg lain tk perlu kot nk komen lebih2 bab tu...
Quote bungarose 16-8-2022 03:39 PM
Nampak tua

Lihat semua komen(63)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 11:38 PM GMT+8 , Processed in 0.113582 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top