CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fatima Dah Besar, Fazura Nak Tambah Anak

13-8-2022 05:50 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3682| Komen: 19|Original author: LilRose

Description: “Memang saya rindu nak ada anak lagi."
“Memang saya rindu nak ada anak lagi."

Pelakon dan usahawan, Nur Fazura Sharifuddin mengakui dia dan suaminya, Fattah Amin berhasrat menambah cahaya mata.



Kredit foto: IG

"Fatima pun sudah semakin besar, bakal berusia dua tahun dalam dua bulan lagi.

“Saya fikir, memang sekarang ini masa yang sesuai untuk tambah zuriat. Cuma, sekarang saya masih sibuk.

“Tapi, perancangan tetap ada. Mungkin selepas selesai semua kesibukan ini, saya dan Fattah sudah boleh merancang untuk menambah ahli keluarga,” katanya dipetik daripada Utusan Malaysia.



Kredit foto: IG

Tambahnya, dia tidak kisah jantina bakal anak mereka danmenyerahkan semuanya kepada kuasa Allah SWT.

“Tentang jantina, saya tak tahu. Sejujurnya, lelaki atau perempuan, saya terima.

“Memang kalau ikutkan, nak sepasang. Tapi, saya cuma mampu berdoa agar dikurniakan anak yang soleh dan solehah,” katanya lagi.


Kredit foto: IG

Sabar sikit lagi ya Fatima. Tunggu Mommy dan Daddy dah tak sibuk nanti, mintalah adik. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 13-8-2022 06:09 PM
semoga di permudahkan urusan... memang dah mampu ada anak lain kan...

hati2 mommy fatima...
nanti lembaga duduk depan kedai eco tempat acik marhaen shopping tu dapat tahu pasal ni habis di kerahnyaaa si bebird melambung sampai ke syiling tiap2 hari nak dapatkan anak jugak...

silap2 lepasni tak balik pukul 3 pagi dah orang tu... hari2 kat bilik je terkulai macam kena stroke... lembaga yang nampak dua bijik mata yang jadi carwash, mesin potong rumput, dyson cyclone vacuum dengan kipas syiling semua... dia lah yang mop.. dia lah yang cuci... dia lah yang berpusing macam helikopter... dia lah yang menyapu dan berus sana sini...
Quote cintasuraya 13-8-2022 06:12 PM
Harap mod boleh dh tutup thread

Recycle cerita buat thread

Ni ckp faz beberapa bulan lepas lh

Reporter cari tak pernah cek ke

Smua nak kejar apa?
Quote DeLuna85 13-8-2022 06:14 PM
Dapat baby boy boleh kawan dgn Bilal
Quote Masukkeluar 13-8-2022 06:17 PM
dudaberhias replied at 13-8-2022 06:09 PM
semoga di permudahkan urusan... memang dah mampu ada anak lain kan...

hati2 mommy fatima...

bodo la ko ni duda hahahahahha
Quote Nunie 13-8-2022 10:27 PM
Hahahahaha..ni lawak
Quote Acikgomen 13-8-2022 11:08 PM
dudaberhias replied at 13-8-2022 06:09 PM
semoga di permudahkan urusan... memang dah mampu ada anak lain kan...

hati2 mommy fatima...

Adakah selama ni dinding rumah deyols yg retak tu pasal jah berusaha mengulaikan cetad shoplot
Quote gideoncross 14-8-2022 09:14 AM
Aiol mmg dh lama tahu utk retis2 kat Msia, klau nak stay relevant, msti up crita psl nak branak lgi.
Quote stingergrumpy 14-8-2022 09:19 AM
Cakap aja ler telor gatal dlm badan dah makin berkurangan, kualiti dah menurun  dek usia yg dah melangkau 4 series.....apa malu ko nak sebut tang ini?

Yg penting "Saya LEBIH SUKER non identical twins dari identical twins jika dapat"

Mengkufuri nikmat big time....



Quote stingergrumpy 14-8-2022 09:22 AM
Acikgomen replied at 13-8-2022 11:08 PM
Adakah selama ni dinding rumah deyols yg retak tu pasal jah berusaha mengulaikan cetad shoplot:fun ...

Nak sanggah sikit post ko yg ini boleh? AG?
Quote Solokkk 14-8-2022 09:25 AM
Dah boleh tukar nama board gosip nih ke nama board all about Pajura & Lopah…
Quote Mulotkoyak 14-8-2022 11:06 AM
cintasuraya: Harap mod boleh dh tutup threa ...
marah ni marah… sbb baca smp dua kali kan..
Quote scarflicious 14-8-2022 12:57 PM
Acikgomen replied at 13-8-2022 11:08 PM
Adakah selama ni dinding rumah deyols yg retak tu pasal jah berusaha mengulaikan cetad shoplot:fun ...

Mungkinlah kan.  Hahhaha
Quote kikilalapooh 16-8-2022 01:37 PM
stingergrumpy replied at 14-8-2022 09:19 AM
Cakap aja ler telor gatal dlm badan dah makin berkurangan, kualiti dah menurun  dek usia yg dah mela ...

bitternya kau ni. cuba lah doakan dia dapat zuriat yang baik baik. kan lebih elok.
Quote stingergrumpy 16-8-2022 02:24 PM
kikilalapooh replied at 16-8-2022 01:37 PM
bitternya kau ni. cuba lah doakan dia dapat zuriat yang baik baik. kan lebih elok.

Semua zuriat adala apa yg dikurniakhen olehNYA buat kita kheunz? So jgn jadi pengkufur nikmat seperti sekor ini utk berlantangan sebut dia lebih suker non idwntical twins dari identical twins...kalau yg identical twins iteww datangnya dari siapa jika dia boleh dgn sombong sebut kureeeeng suker?

Harus kena carut jemaah dgn kita semua tak rasa ko?
Quote kikilalapooh 16-8-2022 02:44 PM
stingergrumpy replied at 16-8-2022 02:24 PM
Semua zuriat adala apa yg dikurniakhen olehNYA buat kita kheunz? So jgn jadi pengkufur nikmat sepe ...

setiap orang ada preference dia. ko takyah la nak sibuk sibuk kufurkan orang. doa yang baik baik je dah la utk kakafaz ni. kita semua ada preference kita sendiri, tapi Tuhan yang menentukan. rasanya faz pun tau benda mcmni.
Quote stingergrumpy 16-8-2022 02:54 PM
kikilalapooh replied at 16-8-2022 02:44 PM
setiap orang ada preference dia. ko takyah la nak sibuk sibuk kufurkan orang. doa yang baik baik j ...

Anak jiran aku yg 3 tahun yg bulus belum tumbuh pun pandai cakap....berat sangat keww utk dia menyebut bila ditanya of her preference.."TUHAN sebaik baik perancang dah lebih tahu apa yg kita perlukheun dari yg kita mahukheun....kami berserah pada kebijaksanaanNYA....."

Ko nak kena berlantangan sebut lebih suker yg ini dari yg iteww seolah mempersoalkheun perancangan TUHAN yg terbaiknya utk hamba2NYA?

Pala boot ler...dasar pengkufur nikmat
Quote stingergrumpy 16-8-2022 02:56 PM
Nama dah seelok elok nama diberi...ditransform...diolah jadi nyanmmar myanmar...konon cute ler comei...

Pala boot ler...

Kahkahkahkahkah
Quote jalfa 16-8-2022 02:58 PM
Halah halah..nak  buat anak pon bgtau nurtizen kalo ema kembong ok gak buat cerita gini...yihhhhh
Quote stingergrumpy 16-8-2022 03:06 PM
jalfa replied at 16-8-2022 02:58 PM
Halah halah..nak  buat anak pon bgtau nurtizen kalo ema kembong ok gak buat cerita gini...yihhhhh

Siap boleh bagi tahu timing of piling lagi....end of year...

Laki kejonggggg dgn pangai bini...

Wat to do...syg bini maaaaaa?

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 05:23 PM GMT+8 , Processed in 0.200418 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top