CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Lesen Memandu Didedah, Menggelupur Pengkid Di Tanah Suci Bila GF-GF Bersatu 'Spill The Tea'!

12-8-2022 05:15 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 17810| Komen: 132|Original author: LilRose

Description: Jika dahulu Sajat buat hal di Tanah Haram, terbaru muncul pula pengkid memakai ihram ketika menjalani ibadah umrah.Perkara ini didedahkan pengguna Twitter yang mendakwa dirinya bekas kekasih pengkid b ...
Jika dahulu Sajat buat hal di Tanah Haram, terbaru muncul pula pengkid memakai ihram ketika menjalani ibadah umrah.


Kredit foto: Twitter

Perkara ini didedahkan pengguna Twitter yang mendakwa dirinya bekas kekasih pengkid berkenaan.

Dia menegaskan tidak akan tunduk pada permintaan wanita itu untuk memadam pendedahannya itu kerana tindakan pengkid berkenaan sudah melampaui batas.


Kredit foto: Twitter


"Nak suruh aku turunkan content? Tak akan! Sebab makin besar penipuan kau merata-rata ni," tegasnya.

Dia juga mengakui pengkid itu pernah mengajaknya untuk berkahwin dan pelbagai lagi pendedahan mengenainya dibuat.



Kredit foto: Twitter

Malah, dia turut memuat naik video pengkid itu ketika berada di Tanah Haram kerana khuatir dituduh mencipta fitnah dengan menyunting gambar.




Difahamkan, Aliya bukan mangsa pertama penipuan pengkid dikenali sebagai Ayid itu.





Kredit foto: Twitter

Seorang lagi pengguna Twitter tampil memuat naik lesen memandu Ayid dan mendakwa pengkid itu mencabar Tuhan kerana mahu membuktikan kepada semua teman wanitanya bahawa dia 'jantan tulen'.






Meremang bulu roma dengan pendedahan ini! Kesian jemaah yang terbatal wuduk kerana bersentuhan dengan pengkid ni. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote eyansss 12-8-2022 03:50 PM
kata kat komen, dari 2015 dia dah start solat jumaat n solat kat masjid sebagai lelaki…
Quote supernaturalee 12-8-2022 03:56 PM
elok plk xde pape


bamjat blh tag team lh klu btl ni pengkid
Quote Beribear 12-8-2022 03:58 PM
Khunsa kot mcm arwah yasmin ahmad
Mcm2 betul yg jd skrg ni, harap semua sempat bertaubat jelah sebelum ajal
Quote ezacbee 12-8-2022 04:01 PM
Edited by ezacbee at 12-8-2022 04:04 PM

Kalau betul pompuan memang berani mati dia ni... Tapi tengok muka cam laki nerd. Khunsa ke

Quote tri-max 12-8-2022 04:01 PM
kalau letak abam jad ngan pengkid nih dalam satu sel penjara, agak2 sapa yg mengandung dulu?
abam jad ka budak baru balik umrah ni?
kan smalm abam jat rengsa mcm mana nak lekat anak dalam 'rahim' dia
Quote She-Ra 12-8-2022 04:09 PM
haaa elok la ni kawenkan dgn abam jad
Quote mesmerize 12-8-2022 04:13 PM
serious eh pompuan? nampak leher n atas bahu dia macam lelaki ja
Quote SWORKS27 12-8-2022 04:18 PM
sangka baik...maybe beliau khunsa....
Quote Nnasda53 12-8-2022 04:24 PM
Nama dalam ic katanya Nur syazwani.
Berani sangat manusia skrg ni.
Quote kumurkumur 12-8-2022 04:32 PM
Dalam masa sama, dia juga menyatakan kebimbangan tindakan pengkid berkenaan yang dikelilingi jemaah lain akan membatalkan wuduk lelaki lain akibat bersentuhan

tak batal la, kalau pegi kursus haji umrah tahu le.

Quote Lilrose 12-8-2022 05:21 PM
Jika dahulu Sajat buat hal di Tanah Haram, terbaru muncul pula pengkid memakai ihram ketika menjalani ibadah umrah.




Kredit foto: Twitter




Perkara ini didedahkan pengguna Twitter yang mendakwa dirinya bekas kekasih pengkid berkenaan.


Dia menegaskan tidak akan tunduk pada permintaan wanita itu untuk memadam pendedahannya itu kerana tindakan pengkid berkenaan sudah melampaui batas.




Kredit foto: Twitter



"Nak suruh aku turunkan content? Tak akan! Sebab makin besar penipuan kau merata-rata ni," tegasnya.


Dia juga mengakui pengkid itu pernah mengajaknya untuk berkahwin dan pelbagai lagi pendedahan mengenainya dibuat.








Kredit foto: Twitter




Malah, dia turut memuat naik video pengkid itu ketika berada di Tanah Haram kerana khuatir dituduh mencipta fitnah dengan menyunting gambar.






[carivideo]202208up_1660295538187[/carivideo]




Difahamkan, Aliya bukan mangsa pertama penipuan pengkid dikenali sebagai Ayid itu.









Kredit foto: Twitter





Seorang lagi pengguna Twitter tampil memuat naik lesen memandu Ayid dan mendakwa pengkid itu mencabar Tuhan kerana mahu membuktikan kepada semua teman wanitanya bahawa dia 'jantan tulen'.


















Meremang bulu roma dengan pendedahan ini! Kesian jemaah yang terbatal wuduk kerana bersentuhan dengan pengkid ni. - CARI
Quote che-cikL 12-8-2022 05:21 PM
Jinjang lehernya

Penkid - Fatin Afifah
1 - 0
Quote pp_gurl 12-8-2022 05:24 PM
nampak mcm ada halkum
Quote Suchi 12-8-2022 05:26 PM
Cemana nak sahkah takde gambar pun
Quote epal_putih 12-8-2022 05:26 PM
SWORKS27 replied at 12-8-2022 04:18 PM
sangka baik...maybe beliau khunsa....

Kan
Jd dia pilih lelaki
Quote lattehazelnut 12-8-2022 05:27 PM
che-cikL replied at 12-8-2022 05:21 PM
Jinjang lehernya

Penkid - Fatin Afifah

Ahahahaha
Quote che-cikL 12-8-2022 05:27 PM
Kan dah ada thread ni lebih awal. Tepek je lah post lesen bagai tu, sambung menjoyah situ, nokkksss
Quote johnantak 12-8-2022 05:32 PM
Suchi replied at 12-8-2022 05:26 PM
Cemana nak sahkah takde gambar pun

https://twitter.com/Aliyameha?re ... erp%7Ctwgr%5Eauthor

maaf tak reti nak tepek gambar dari twitter
Quote akuMNdia 12-8-2022 05:35 PM
org2 camni majlis agama bagai tu tak buat apa2 ke?
mcm sajad semua tu..
ada bukti bergambar tuuuu

Lihat semua komen(132)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 03:44 AM GMT+8 , Processed in 0.069299 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top