CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fatin Afeefa Menangis, Dikutuk Leher Bergaris Dan Berkerak Masa Buat Live TikTok

11-8-2022 04:47 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10556| Komen: 111|Original author: Saiful

Description: Selalu dipuji cantik, kali ini lain pula jadinya bila Fatin Afeefa dikutuk ketika sedang membuat live di TikTok.
Selalu dipuji cantik, kali ini lain pula jadinya bila Fatin Afeefa dikutuk ketika sedang membuat live di TikTok.

Sampai menangis Fatin bila ada yang kata lehernya berlapis dan berkerak!


Foto: IG

Difahamkan ketika itu Fatin sedang membuat tutorial solekan.

Dapat dilihat pelakon itu nak menangis sampai berhenti membuat tutorial.



Di ruangan komen ramai yang tumpang simpati dengan Fatin.

Kata mereka leher bergaris dan nampak macam berkerak bukanlah sesuatu yang memalukan, sebaliknya ia disebabkan faktor genetik.



Hati kena kental kalau nak hadap netizen, tabah sahajalah tak gitu? -CARI




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 11-8-2022 04:53 PM
Tak penah kacau org?
Yang ko hadap laki india tu xpe pulak..
Quote pocongkiutss 11-8-2022 04:54 PM
Porumer cari ke yg komen kat tiktok tu..ayat berkerak2 ni selalu ayat porumer sini
Quote reporter_kalut 11-8-2022 04:55 PM
Tadi ketiak.. Ni leher pulak..
Quote cikpisang 11-8-2022 04:55 PM
Anak2 dia comei yaa. Leher dia mcm nora danish kan. Apa faktor leher cmtu? Penyakit ke penuaan?
Quote dudaberhias 11-8-2022 04:56 PM
alahai tisunya hati... rasain loh kata bini india yang sheols cuba caras...
orang tu lagi lah hari2 berdoa kot supaya heshe kena karma agittewww sebab india kan...
Quote makita 11-8-2022 05:02 PM
dudaberhias replied at 11-8-2022 04:56 PM
alahai tisunya hati... rasain loh kata bini india yang sheols cuba caras...
orang tu lagi lah hari2  ...

Sis Duda..encem ke pakwe yinda yg dia caras tu?
Quote QueenIsolde 11-8-2022 05:04 PM
Edited by QueenIsolde at 11-8-2022 05:05 PM

Dah biasa berfilter, org duk mengampu cantik pdhal nan hadoo..sekali dikatanya berkerak walhal tu realiti,  terus nangis gamaknya
Quote prince_marhaen 11-8-2022 05:04 PM
hahahahahahahhahaha sian kau dek...mungkin daki laki india yang menyelam kat leher kau kot pipah? atau sebab foundation kau tak sama warna dengan leher, nampak obvious ek... hihihi
Quote mamajawie 11-8-2022 05:04 PM
adan uke..ex laki dia si mat shah tu sujud syukur tengok ex bini merempan yachhh..kesian ada laki ko garit sangat gi cari laki yindia buat pe?
Quote dudaberhias 11-8-2022 05:05 PM
makita replied at 11-8-2022 05:02 PM
Sis Duda..encem ke pakwe yinda yg dia caras tu?

herlok ke tak... tak pasti...
tapi india kan... bukan yang gemuk tapi slim fit... mungkin ada la kot rhoper2 laki si eira tu...
takde la rhoper santesh... mesti la ngetaste jugak...


Quote mawarkhayalan99 11-8-2022 05:21 PM
leher bergaris tu maybe genetik kot. nampak macam menurun je dekat anak gegurl sheolsss
Quote Suchi 11-8-2022 05:23 PM
Edited by Suchi at 11-8-2022 05:27 PM
cikpisang replied at 11-8-2022 04:55 PM
Anak2 dia comei yaa. Leher dia mcm nora danish kan. Apa faktor leher cmtu? Penyakit ke penuaan?


Penuaan pun ye tp kalau sejak muda dah ada maybe disebabkan genetik sama mcm lekukan kat dagu, lesung pipit bagai tu la.
Quote pembacagosip 11-8-2022 05:23 PM
fatin mcm obses nak cantik..bahaya juga kalau mcm ni
Quote aammyy 11-8-2022 05:23 PM
Tapi cara dia pun dah boleh tau sejenis yg low self esteem. Nak sentiasa kurus, pakai filter bila upload gambar.
Quote LadyCarefree 11-8-2022 05:24 PM
QueenIsolde replied at 11-8-2022 04:04 PM
Dah biasa berfilter, org duk mengampu cantik pdhal nan hadoo..sekali dikatanya berkerak walhal tu re ...

Yang sebetulnyaaaaaaaaa
Quote Hoshhi 11-8-2022 05:27 PM
Edited by Hoshhi at 11-8-2022 05:30 PM

Deleted.....
Quote Hoshhi 11-8-2022 05:28 PM
Aku x prnh tgk muka dia tanpa mekap tebal + filter..dia ni btol2 cntik ke idakk eh
Quote prettyuglybabe 11-8-2022 05:37 PM
ajar mekap tapi 24 jam filter.. jadah..
Quote September14 11-8-2022 05:47 PM
Kt cari ni dh lma ckp psal so pkaila tudung

Lihat semua komen(111)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 01:26 PM GMT+8 , Processed in 0.103301 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top