CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Amber Heard Ditawarkan RM35 Juta Oleh Agensi Untuk Berlakon "Filem Dewasa"

11-8-2022 12:56 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 2120| Komen: 13

Description: Aktres ternama Hollywood, Amber Heard, yang kalah kes saman fitnah terhadap bekas suaminya, Johnny Depp, kini masih berhutang dan dikehendaki membayar ganti rugi sebanyak RM45 juta.




Aktres ternama Hollywood, Amber Heard, yang kalah kes saman fitnah terhadap bekas suaminya, Johnny Depp, kini masih berhutang dan dikehendaki membayar ganti rugi sebanyak RM45 juta. 

Terdahulu, Amber disahkan bersalah selepas membuat fitnah mengenai dakwaan dia didera oleh bekas suaminya, Johnny Depp.

Sehingga kini masih tidak jelas bagaimana Amber mahu membayar saman berkenaan.





Menerusi laporan The Reporter sepertimana dipetik dari Screen Geek, Amber kini menerima satu peluang besar untuk dia membayar saman berjuta-juta dolar itu selepas dia ditawarkan bayaran lumayan untuk berlakon dalam filem "dewasa".  

Agensi hiburan dewasa yang dikenali sebagai Zen Models telah menawarkan tawaran berjuta-juta dolar kepada Heard untuk membintangi filem 'dewasa' mereka yang akan datang. 

Agensi itu menawarkan bayaran $8 juta (RM35 juta) jika Amber Heard menerima tawaran itu, sekali gus dapat membayar saman bekas suaminya. Tawaran yang mengejutkan itu dinyatakan dalam suarat yang diberi kepada peguam Amber Heard, Elaine Bredehoft. 

Seperti yang dinyatakan dalam surat: 

"Zen Models adalah sebuah agensi model dewasa dan syarikat produksi. Kami telah berhubung dengan sekumpulan syarikat penerbitan filem dewasa yang berminat untuk menawarkan kontrak kepada Cik Heard untuk membuat persembahan dalam penerbitan video hiburan dewasa."

Dalam satu video yang diterbitkan juga memaparkan Presiden Zen Models, Veronica Madarian dan model Amber Moore berkata,

"Zen Models ditubuh untuk memperkasakan lelaki dan wanita dalam industri hiburan dewasa. Kami telah memutuskan untuk menawarkan penyelesaian kepada Amber Heard yang mungkin boleh menyelesaikan masalahnya," kata Mandarian. 

Sementara itu, Amber Moore menjelaskan, mereka percaya industri hiburan dewasa telah diberi persepsi yang negatif dan dia selanjutnya membincangkan bagaimana ia telah diperbaharui dan disusun semula agar kandungannya lebih selamat untuk lelaki dan wanita. 

Kedua-dua mereka berpendapat, peluang yang diberikan itu akan dapat membantu Amber Heard yang dianggap sebagai 'wanita muda yang naif'. 

"Tawaran ini adalah untuk membantu Amber membayar hutangnya dengan anggapan bahawa dia mungkin tidak berjaya dalam rayuannya dan mengambil sedikit masa untuk menangani media yang telah merampas ketenangan hidupnya," kata Amber Moore. 



Walau bagaimanapun, sehingga kini masih belum ada sebarang berita sama ada Amber yang pernah membintangi filem aksi Aquaman itu telah menerima atau menolak tawaran "lumayan" tersebut disaat keadaan dirinya kini yang berada dalam situasi terdesak. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 11-8-2022 01:18 AM
Jadi pornstar ajelah.
Kalo tak pun jd gadis kapal layar mcm meghan.


Quote JunkMail 11-8-2022 01:24 AM
Baik kau kawen dgn pak arab hari tu je. At least jadi bini walau bernombor
Quote wnwa05 11-8-2022 01:53 AM
sharlenetexas replied at 11-8-2022 01:18 AM
Jadi pornstar ajelah.
Kalo tak pun jd gadis kapal layar mcm meghan.



nanti dia berak..haru
Quote rocksteady 11-8-2022 01:58 AM
lawa dia ni tapi kenapa lah jadi macam ni..
kalau jadi berlakon jangan lupa share mana nak tengok
Quote watatakut 11-8-2022 01:59 AM
filem dewasa jadahnya.. habis tu sebelum ni dia berlakon filem kanak2 ke
tinggal cakap filem blue kan senang
Quote watatakut 11-8-2022 02:00 AM



bintang filem dewasa dah lah jenis suka tala depan belakang


Quote zarulnazmi 11-8-2022 03:13 AM
harap takde adegan ekstrem mcm berak atas katil dsb
Quote Mopiko 11-8-2022 07:59 AM
Agensi pun ambil kesempatan atas kesempitan hidup orang..tapi dia memang cantiklah..tak kan tak ada taikun2 nak buat bini..janda bergotah ni
Quote AbukRokok 11-8-2022 09:06 AM
fuck you amber literally
Quote cikatilia 11-8-2022 09:34 AM
boleh jadi tubegirl.. sure sheis rela
Quote hayati_hassan 11-8-2022 05:04 PM
watatakut replied at 11-8-2022 02:00 AM
bintang filem dewasa dah lah jenis suka tala depan belakang

kena sgtlah dgn nature AH dia kan bisex

Quote KamikuP 12-8-2022 03:28 PM
Kalau dia masuk Hentai bole berak atas katil atau kat mulut pelako porno  Jepun ituitu
Quote alesandra 12-8-2022 05:22 PM
padan muka.level porno je ko layak.baik ko bayar saman tu.abam joni  kat netflix skrg ni tauuwww

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 02:06 PM GMT+8 , Processed in 0.082086 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top