CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Terbonjol Tet*k" - Mantap Sangat Ke Nasi Lemak Che Ta Sampai Kecam Macam Dia Tengah Bogel?

10-8-2022 11:15 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 9029| Komen: 71|Original author: LilRose

Description: Apa guna bersusah payah mendapatkan bentuk tubuh badan langsing menawan jika tidak ditayang, kan?Kredit foto: IGSebut sahaja nama Che Ta atau nama sebenarnya Rozita Che Wan, umum sudah dapat membayang ...
Apa guna bersusah payah mendapatkan bentuk tubuh badan langsing menawan jika tidak ditayang, kan?


Kredit foto: IG

Sebut sahaja nama Che Ta atau nama sebenarnya Rozita Che Wan, umum sudah dapat membayangkan busana-busana menawan yang tersarung elok pada tubuhnya.

Biarpun hampir menginjak usia 50-an, ramai peminat mengagumi dirinya yang kelihatan awet muda.



Kredit foto: IG

Lihat sahajalah penampilannya di Kedah Fashion Week 2022, baru-baru ini. Sempat juga dia 'cat walk' membuat penampilan khas di atas pentas. Fuh! Kalah anak dara.



Kredit foto: IG

Pun begitu, melihat komen-komen warganet di Facebook Nona yang berkongsi video Che Ta itu, ramai juga yang kurang senang dengan pemakaiannya tidak menutup aurat dengan sempurna.




Kredit foto: FB

Mantap sangat ke nasi lemak Che Ta sampai ramai sakit hati tengok? - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SpyLeman 10-8-2022 11:20 PM
Takde la buruk tapi tidakla cantik kebabom. Dah umur gitu kelaku mcm bbnu tu yg nmpk buruk
Quote reporter_kalut 10-8-2022 11:22 PM
Idok le beso buah nyior pun.. Kumbui jugek..
Quote cikperiukkera 10-8-2022 11:23 PM
Tudiaaaa ratu kodiang catwalk d kpg halaman gittewwww .
Quote dudaberhias 10-8-2022 11:26 PM
kopek nenek nak masuk pasca menopos dengan jubo layut pun korang gigih la nak mengecam siap jadi ustazah terjun sibuk pasal aurat si nenek ni...

masalahnya dik dekat malaysia ni memang masalah utama agama dan negara adalah manusia tak tutup aurat dengan betul ke? taktau ke ada lembaga yang hanya nampak dua bijik mata tapi kerja dok pedajal dan menganiaya orang sesama islam sesama melayu...
Quote cicicumel 10-8-2022 11:29 PM
Ya allllah bosannya aku dgn polis aurat ni... Pls laah wei....
Quote she 10-8-2022 11:38 PM
Macik tak peduli pasal catwalk dia

Dua benda nak tanya
Muka baru cucuk botox ka tegang ya amat
Jadi kembung macam ikan buntal
Lagi satu mana gambaq rumah dia
Takde tour ke
Quote che-cikL 10-8-2022 11:43 PM
Tak faham iols
Masuk duduk rapat2 dengan crowd tak pakai mask.
Masa kat runway seorang2 buat catwalk pakai mask pulak
Quote dudaberhias 10-8-2022 11:47 PM
she replied at 10-8-2022 11:38 PM
Macik tak peduli pasal catwalk dia

Dua benda nak tanya

choiii kaka tak tahu kah???

kan nenek kertu tak nak kalah ni ada bagitau lepas raya baru siap... tahun lepas masa pkp pun dia bagitahu lepas raya siap...

tapi tak di beritahu pun raya tahun bila... mungkin tahun 2090 kot buat masa ni hanya mampu photoshoot sana sini siap sewa suite hotel...

iols pun dah tak sabar nak tour istana kokdiang acik2 porum dah bertahun2 dah tunggu... dari sebelum covid lagi... alasan tahun depan pun kalau di tanya mesti jawapannya sama... lepas raya siap..
Quote rayray28 10-8-2022 11:51 PM
Baju ni mcm ala2 kylie pernah pakai ka  utk mrt gala x silap
Quote cheezel 11-8-2022 12:45 AM
Biasa je. Tak sexy pun. Korang tu yg memang sangap sampai dok pandang tetek org. Meleis kuat sangap
Quote alieyrina 11-8-2022 01:00 AM
Kat ketet ja lah hampa duk tengok. Layut dah pun.  kat mana yg tejojol tu. Mata kau yg terjojol aku pecaya lah
Quote anony-mous 11-8-2022 01:02 AM
cheezel replied at 11-8-2022 12:45 AM
Biasa je. Tak sexy pun. Korang tu yg memang sangap sampai dok pandang tetek org. Meleis kuat sangap

Yg dlm porem ni xnmpk sgt uols. Ada dkt fb a few pages share mmg terbonjol. I yg tgk pon rasa malu
Quote she 11-8-2022 08:19 AM
dudaberhias replied at 10-8-2022 11:47 PM
choiii kaka tak tahu kah???

kan nenek kertu tak nak kalah ni ada bagitau lepas raya baru siap...  ...

Wakakakaka

Berapa kali raya daaaaa
Quote lasagna 11-8-2022 08:22 AM
she replied at 10-8-2022 11:38 PM
Macik tak peduli pasal catwalk dia

Dua benda nak tanya

alaa kaka she.. ghuma bebila jer bleh tour, agaknya tgu hasil yinnai dia kan. sket lagi tayang ler tu nti.
Quote krustykrab 11-8-2022 08:25 AM
Kat celah mananya dia tak tutup aurat dgn sempurna tu? Aku tgk elok je semua bungkus...netijen ni kan asyik la duk velek sambil jaga aurat org..aurat korg tu dh jaga elok sgt ke
Quote krustykrab 11-8-2022 08:26 AM
she replied at 10-8-2022 11:38 PM
Macik tak peduli pasal catwalk dia

Dua benda nak tanya

Iols rasa filter betlebihan tu, sb nmpk licin sgt dah tu sekali pandang tak de rupa cikta kertu asli
Quote she 11-8-2022 08:27 AM
lasagna replied at 11-8-2022 08:22 AM
alaa kaka she.. ghuma bebila jer bleh tour, agaknya tgu hasil yinnai dia kan. sket lagi tayang ler ...

Jarang2 Nekta humble bab harta benda
Sebab tu jadi curious takkan lah rumah jota2 tak sudi nak tunjuk

Wakakakaka
Quote krustykrab 11-8-2022 08:28 AM
che-cikL replied at 10-8-2022 11:43 PM
Tak faham iols
Masuk duduk rapat2 dengan crowd tak pakai mask.
Masa kat runway seorang2 buat catwalk ...

Sop bodoh..
Patut dh boleh buang face mask bagai tu...
Quote manehnya 11-8-2022 08:30 AM
alah benda pakai push up biase lerw...

Lihat semua komen(71)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 02:34 AM GMT+8 , Processed in 0.072715 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top