CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Yang Bagi Gift Itik Tu, Menyesal Tak Bila Neelofa Tak Hargai?

10-8-2022 10:20 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 19943| Komen: 198|Original author: LilRose

Description: Tidak habis lagi orang mengata tentang Neelofa, terbaru isu hadiah (gift) pula menjadi bualan netizen.
Tidak habis lagi orang mengata tentang Neelofa, terbaru isu hadiah (gift) pula menjadi bualan netizen.


Kredit foto: IG/TikTok

Dalam sesi live ketika berkongsi mengenai perancangannya mengeluarkan produk penjagaan kulit, ada penonton memberikan gift kepadanya, namun Neelofa kelihatan seolah-olah terlepas pandang dan meneruskan kata-katanya.


Kredit foto: TikTok


Selepas ditegur suaminya, Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz supaya menghargai dan berterima kasih kepada mereka yang bermurah hati tersebut, barulah Neelofa berbuat demikian sebelum meneruskan celotehnya.



Tindakan netizen memberi gift kepada Neelofa bagaimanapun dipertikaikan warganet lain.

Dalam video sama, Neelofa juga meluahkan rasa marah dengan meminta nama Diana disekat kerana meninggalkan komen provokasi apabila membayangkan Fazura mengeluarkan produk inai seperti dia.



Neelofa juga dengan angkuh mendakwa seolah-olah tidak terjejas dengan laporan reseller terhadapnya. 





Beberapa kali juga Pak Ustaz menegur tapi Neelofa buat tak endah je terhadap netizen yang memberi hadiah 'itik' itu. Tak kisah, katanya. Sombong, ya!




Banyak juga masalah dengan inai NunHa ya. Ini baru inai, kalau produk skincare dah berada di pasaran macam mana pula?  - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mini.Me 10-8-2022 10:32 PM
Bongkak laa selagi boleh...ingat boleh tutup ngan purdah ke dosa2 tu
Quote che-cikL 10-8-2022 10:34 PM
Thread apa benda ni?  Siapa org ni? Asyik ada thread bertubi2
Quote Nizleen86 10-8-2022 10:39 PM
Ada few videos yg viral in tiktok hari ni. Memang agak bongkak jahlop ni dlm live tu. Gaya dia berckp pun mcm i dont really care gitu.

Katanya nnt bakal keluarkan skin care. Takkan guna agent lagi menurut jah. Beli kat kedai je. So kita tunggu la benak2 gi serbu beli skincare pulak. Dan tunggu drama apa lagi akan datang.

P/s: Jah punggg pakai lancome / la mer. Takdenya dia nak pakai skincare timbang kilo yg dia nak jual kat korang tu benak2 oiii
Quote Mary_jane 10-8-2022 10:45 PM
Swan ni RM berapa ribu plak?
Quote reporter_kalut 10-8-2022 10:49 PM
Jahlopak hati2 ada lopak kat depan tu..
Quote dudaberhias 10-8-2022 10:54 PM
kenapa lah lagi sheols try hard nak naikkk nak market produk... lepastu nak pedajal lagi ramai supaya jadi agen... lagi banyak terlondeh... lepas satu satu isu sekarang ni... si seteru pun tak sebegitu dulu masa lobenak gigih mengigih kutuk mengutuk sheols...
Quote ladybugz 10-8-2022 11:34 PM
yes. bukak la kedai. xyah la aniaya agent2 ni lagi. kita tgk retail sale direct to customer mcmana. baru tau quality product sendiri di terima org awam atau tak
Quote winky1 10-8-2022 11:37 PM
Be like Diana ????
Quote she 10-8-2022 11:40 PM
Entah2 yang bagi itik tu sedara mara dia juga
Sebab tu dia teruja
Acah2 ada fans sultan macam Ryan Bakery
Modus operandi sebijik Amber Heard upah fans bagi bunga lepas keluar court
Quote Sazreena 10-8-2022 11:46 PM
Bodoh la korang yg support jilat namatey si lofak ni. Dia angkuh and she don't give a damn pasal apa pun..dia dan dunia dia je. Dapat laki acah setak tapi tak reti nak tarbiah bini sendiri yg riak, angkuh dan kuat membongak. Tu buat skincare, kilang mana dia redah.
Quote beatgirlX 10-8-2022 11:46 PM
Baru nak tau ka dia mmg berlagak sombong?
Sejak kes.saman Anzalna lagi angkuh sgt...ke mmg riak dia gitu?
Quote jari10 10-8-2022 11:48 PM
Angkuh!! Spesies macam ni pun masih ramai lagi ke hadap produk dia..euwwwwww
Quote nylliette 10-8-2022 11:51 PM
nampak gedik n berlagak jah di situ. niqab tapi tudung pun angkat atas bahu
Quote riena3321 10-8-2022 11:57 PM
Nk buat skincare pula. kiranya hayat inai jah ni tak lama dah yer. mcm susu dia juga.
Quote slyfynx 11-8-2022 12:05 AM
Bijik ape LIVE yang sama bukak sampai pat belas ratus thread.
Quote AnnaSendin 11-8-2022 12:20 AM
Yang bagi swan tuew rugi jer noks. Baik uols bagi kat iols jer, iols beribu2 lemon hargai.
Quote alieyrina 11-8-2022 12:28 AM
Bbnu ja byk kat titok. Tu yg dia berani kat sana ja pun. Try hard nak nampak manja dgn laki kesian laki x romantik. Tgk faz dgn fattah ok jahkepam ?

Dari zaman gaduh dgn anzalna aku dh pangkah pompuan ni. Yg benak2 semua tu buta perut
Quote Cekla 11-8-2022 12:33 AM
Macam tak sopan lak tgk jah sangkut lengan atas bahu laki dia..jaga sikit penampilan tu..ni silap hari bulan kalau gaduh beraku engkau je ni
Quote missHaidiD 11-8-2022 12:34 AM
alieyrina replied at 11-8-2022 12:28 AM
Bbnu ja byk kat titok. Tu yg dia berani kat sana ja pun. Try hard nak nampak manja dgn laki kesian l ...

Kan try hard nk bermanja depan benak.. Nti benak buat la video pasagan romantik konon.  Tp kesian laki tak berapa nk layan.  Puyu dok keras je situ

Lihat semua komen(198)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 04:34 AM GMT+8 , Processed in 0.068818 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top