CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Alicia Amin Tak Kisah Jadi Whistleblower, Janji Dapat Bayaran

10-8-2022 06:40 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1965| Komen: 9

Description: Alicia Amin tampil bersuara terhadap isu pembayaran model yang tertangguh terlalu lama oleh pihak Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW).
Alicia Amin tampil bersuara terhadap isu pembayaran model yang tertangguh terlalu lama oleh pihak Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW).

Menerusi Insta Stories, Alicia menitipkan ucapan terima kasih terhadap pengasas KLFW yang membuat pembayaran setelah berlaku kekecohan yang dicetuskan oleh para peragawan yang menuntut pembayaran.


Andrew & Alicia - Foto: The Vives & IG Alicia

Tambahnya, dia telah berbual dengan pengasas KLFW itu untuk menjernihkan keadaan.

Dalam pada itu, Alicia turut menitipkan pesanan kepada para peragawan untuk menuntut pembayaran yang masih belum dijelaskan oleh pihak KLFW, malah dia turut menyifatkan bahawa kini adalah masa yang terbaik untuk para peragawan mendapatkan semula apa yang menjadi milik mereka.






Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 10-8-2022 06:44 PM
Say bye to catwalk i guess..
Tp mmg patut lah.. soal bayaran delay sampai bertahun.. mmg xpatut..
Quote nakkomenjugak 10-8-2022 07:34 PM
paham2
kalau bab bayaran delay ni
mana2 manusia pun hangin
Quote dudaberhias 10-8-2022 07:54 PM
sangkaknya... nak peragakan kain baju tapi nak bayar model pun tak mampu... lain kali catwalk je sendiri nyah... takpun upah je maid indon rm50 sekali catwalk... confirm dia dah fefeeling mendunia macam trisna dapat laki malaysia..
Quote dudaberhias 10-8-2022 07:54 PM
sangkaknya... nak peragakan kain baju tapi nak bayar model pun tak mampu... lain kali catwalk je sendiri nyah... takpun upah je maid indon rm50 sekali catwalk... confirm dia dah fefeeling mendunia macam trisna dapat laki malaysia..
Quote DeLuna85 10-8-2022 07:57 PM
Event gempak tapi payment???
Quote Samerosie 10-8-2022 08:01 PM
Andrew Models ni punya la lama bertahan.  I remember ikut classmate pergi rehearsal zaman 88-89an.
Quote Bulanbaru 10-8-2022 09:23 PM
Freelance dlm entertainment industri ni mcm ni lahhhh.

Kalo bukan dari famili have2 atau ada Gula Bapak, tanggung lah sendiri fixed outgoings uols.

Fact.
Quote mendeluk 10-8-2022 09:26 PM
Sheee ini orang tak suka sbb cara dress, bertatoo , bela anjing mcm2 liberal. Tapi sebenarnya dia ini baik kalau kenal dia.
Quote likilu 10-8-2022 10:17 PM
mendeluk replied at 10-8-2022 09:26 PM
Sheee ini orang tak suka sbb cara dress, bertatoo , bela anjing mcm2 liberal. Tapi sebenarnya dia in ...

Jadi? Baik doesn't justify benda tak baik dia buat? Apa benda u nak cakap sebenarnya?

Lihat semua komen(9)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 01:08 AM GMT+8 , Processed in 0.081852 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top