CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Iqbal Sanggup Beralah, Tak Nak Lagi Bermusuhan Dengan Vida

10-8-2022 01:42 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1047| Komen: 12

Description: Usahawan sensasi Ahmad Iqbal Zulkefli memuat naik sebuah video di Instagramnya baru-baru ini dan mendedahkan status hubungan terkini dengan bekas majikannya, Datuk Seri Vida (DVS).
IG Iqbal


Usahawan sensasi Ahmad Iqbal Zulkefli memuat naik sebuah video di Instagramnya baru-baru ini dan mendedahkan status hubungan terkini dengan bekas majikannya, Datuk Seri Vida (DVS).



Setelah hampir setahun tidak berhubungan dengan bekas majikannya itu, Iqbal memilih untuk menjernihkan semula hubungannya bersama usahawan berkenaan dan sanggup beralah agar tidak lagi bermusuhan.

Melihat muat naik yang dikongsikannya, ramai yang memberi komen dan pelbagai reaksi serta mengesyaki bahawa apa yang ditunjukkan Iqbal menerusi video tersebut hanya sandiwara yang direka demi konten.



Ada juga yang memberi komen positif dan menitipkan pesanan yang baik kepada usahawan selebriti ini diruangan komen hantaran tersebut.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KamikuP 10-8-2022 02:43 PM
Berapi dua ketoi caprut sskjp bayar wartawan cari suruh up citer tahap vavi ni ekk?
Quote Thunderclouds 10-8-2022 02:46 PM
Sam..Pah..
Quote nakkomenjugak 10-8-2022 03:09 PM
Moga berjodohan dan masuk gua tak keluar2
Quote lattehazelnut 10-8-2022 03:13 PM
Xpernah lg jumpa attention whore selain 2 org ni.. kira level platinum gitu..
Quote akuHavocczz 10-8-2022 03:19 PM
go dai! no wan care!
Quote elzy 10-8-2022 03:34 PM
Diaorang ni memang sesuai bersama
Quote cekgihani 10-8-2022 06:21 PM
Dulu aku husnuzon jgk ngn kebal ni. Skg aku dh muak
Quote reporter_kalut 10-8-2022 06:57 PM
Cinta lama aaaaaa bertaik kembaliiiiii...
Quote friedfishsoup 10-8-2022 07:01 PM
Kalau dorang dua berjodohan dan nikah, harap dato' vida tolong jemput wartawan Cari ke majlis uols sebab tak henti2 buka thread korang sebagai tanda penghargaan
Quote DeLuna85 10-8-2022 08:03 PM
Kahwin je la Korang. Senang raya balik kampung sama2.
Quote ladybugz 11-8-2022 12:11 AM
iqbal dah sedar nak tak nak still kena guna vida jugak utk kekal popular? so minta maap adalah jalan terakhir.
Quote slyfynx 11-8-2022 12:36 AM
Wartawan cari ni kene bayar ke dengan dua tenuk ni.
Gi la join deme atas katil.
Rimas la mende yang sama bukak lima ratus pat belas kali

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 04:50 PM GMT+8 , Processed in 0.093187 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top