CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

“Hati Saya Derdebar-Debar” Setahun ‘Bermusuhan’, Akhirnya DSV Dan Iqbal Digandingkan Dalam Filem Gui

9-8-2022 04:06 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 2691| Komen: 41

Description: Sebut saja usahawan sensasi, Datuk Seri Vida dan bekas pembantu peribadinya, Ahmad Iqbal Zulkefli, pasti semua tahu akan pergaduhan mereka yang sudah mencecah lebih setahun.



Sebut saja usahawan sensasi, Datuk Seri Vida dan bekas pembantu peribadinya, Ahmad Iqbal Zulkefli, pasti semua tahu akan pergaduhan mereka yang sudah mencecah lebih setahun.

Namun apa yang mengejutkan, Vida dan Iqbal dikatakan akan pertama kali digandingkan dengan Iqbal dalam sebuah filem berjudul Gui.

Akui Vida atau nama sebenarnya Hasmiza Othman, 50, dia terkejut kerana pihak produksi tidak memaklumkan terlebih dahulu mengenai penglibatan Iqbal dalam filem tersebut.

“Saya pergi ke set penggambaran tetapi tak tahu tentang skrip dan para pelakonnya. Dalam filem tersebut saya pelu jadi guru besar.

“Bila saya lihat dia, memang pandai pihak produksi mempermainkan kami tetapi tak akanlah saya nak bergaduh atau berbalah di situ.


“Saya tak mahu susahkan orang, hadap sajalah,” katanya kepada Kosmo! Online dketika ditemui di Majlis Pelancaran Drama Demi di sini hari ini.

Tambah pelantun lagu I Am Me berkenaan, dia turut melihat keperibadian Iqbal semakin matang berbanding sebelum ini.

Malah, dia turut mengakui tertanya-tanya mengapa pelantun lagu Hujan itu masih belum mendirikan rumah tangga sehingga hari ini.

“Nampak dia matang sikit sekarang dan tiada sebarang niat pun nak serang dia.

“Perasaan? Berdebar-debar tapi kenapa dia tak kahwin-kahwin? Dia masih menunggu ke?” ujarnya.

Katanya lagi, mereka juga tidak berkomunikasi di set penggambaran dan hanya melaksanakan kerja yang diberi.

Menerusi babak tersebut, mereka turut diminta menyanyikan single masing-masing iaitu Ku Ikhlaskan dan Hujan.


Terdahulu, Iqbal mengambil keputusan berhijrah ke seberang pada November 2021 untuk mencari ketenangan selepas kisah kahwin tak jadinya Vida dikecam hebat.

Hubungan mereka menjadi tegang sejak perancangan untuk mendirikan rumah tangga mendapat tentangan anak-anak wanita itu, sehinggalah berlanjutan dengan perpisahan kononnya angkara sihir dan akhirnya menjadi perang media sosial tanpa penghujung. 

Semoga gandingan kali ini dapat mengeratkan kembali hubungan mereka berdua. - CARI




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KamikuP 9-8-2022 04:19 PM
B - O - N - G- O - K nya berita ini
Quote Cokoro 9-8-2022 04:23 PM
Siapakah 10ribu org yg likes tu
Quote hasniey 9-8-2022 04:25 PM
Buncitnya perot si kebal tu.nasib baik xjual produk kurus mcm ex gf...kalau mmg betol2 sekufu
Quote prince_marhaen 9-8-2022 04:30 PM
butoooooooo dapat offer tak tahu skrip, tak tahu sparing, tak tahu jalan cerita....butooooooo! Cakap je lah pek pun berdenyut nak terkam si bebal buncit tu... kawen je lahh...rengsekkk taktik marketing bodoh korang ni...
Quote cikatilia 9-8-2022 04:34 PM
kebuduhan
elok la kan
bahlul geng bengap
Quote chandrahusin 9-8-2022 04:51 PM
Berita ini lh yg ditunggu2
Baru lah boleh tido lena mlm ni
Quote joyahPPR 9-8-2022 05:23 PM
subur tu jangan main2
Quote Thunderclouds 9-8-2022 05:56 PM
Sam...Pah...
Quote winky1 9-8-2022 06:02 PM
Iqbal hang kahwin lah dgn Vida so hampa boleh jadi pasangan Divo Diva Awan yg Terindah
Quote miss_perfect 9-8-2022 06:07 PM
Siotlahhh.
Sebab dua2 ni dah ada lagu, bolehlah senang2 masuk bod gosip. Kalau tak, mesti masuk bod satu lagi.
Quote nakkomenjugak 9-8-2022 06:45 PM
moga berjodohan dan masuk gua tak keluar2 dahhhh.
Quote Acikgomen 9-8-2022 06:51 PM
prince_marhaen replied at 9-8-2022 04:30 PM
butoooooooo dapat offer tak tahu skrip, tak tahu sparing, tak tahu jalan cerita....butooooooo! Cakap ...

Denyuuuuuut jantungku bedebar
Quote Carcosa 9-8-2022 08:47 PM
CM_Photogrid_1660049145574.jpg
Quote GegarVaganja 9-8-2022 08:47 PM
prince_marhaen replied at 9-8-2022 04:30 PM
butoooooooo dapat offer tak tahu skrip, tak tahu sparing, tak tahu jalan cerita....butooooooo! Cakap ...

Rasanya kalau bidah kawen dengan kebal ni, bidah yang top kebal votem rasanya


Quote Belibis 9-8-2022 09:00 PM
KamikuP replied at 9-8-2022 04:19 PM
B - O - N - G- O - K nya berita ini

Tak tau skrip..tak tau pelakon..tau2 dah masuk set..cubaan membongokkan diri sendiri.
Quote Mopiko 9-8-2022 09:07 PM
Macam mana lah cerita tu nanti.filem pulak tu
Quote sukacactus 9-8-2022 10:37 PM
Kah3 “Masih menunggu ke” katanya
Quote FrikoE 10-8-2022 12:00 AM
Grimace lagi muliaaa
Quote slyfynx 10-8-2022 12:05 AM
Bee Eh Bee Eye sgt eh.
Makin seronok deme2 ni buat mende bodoh, sbb dpt perhatian, dapat masuk pelem.
Mcm setan

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 03:18 AM GMT+8 , Processed in 0.090046 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top