CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jadi Diriku Katanya...Kanser Hilang, Tudung Elyana Pun Dah Terbang

7-8-2022 01:38 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 14265| Komen: 121|Original author: Saiful

Description: Kanser hilang, tudung pun terbang?
Kanser hilang, tudung pun terbang?

Tindakan Elyana memuat naik gambar tak bertudung di Instagramnya membuatkan ramai kurang senang.


Foto: IG

Ramai yang terkejut besar dan mempersoalkan niat Elyana bertindak sedemikian.

Apa yang menjadi perhatian adalah ada satu gambat dia memakai baju yang tertulis ‘jadi diriku’.



Bagaimanapun ruangan komen ditutup.

Sebelum ini kecoh bila Elyana bengang dengan orang yang bercakap kasar berkaitan aurat dengannya.




Setakat ini taida komen daripada Elyana. Sama-sama kita nantikan. -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rosedemon 7-8-2022 01:49 PM
nyah ko tak takut ke ditimpa bala? sebelum bala datang ko hadaplah kecaman netizen satu malaysia ni dulu
Quote pocongkiutss 7-8-2022 01:51 PM
Porumer yg suka Mizz Nina berubah utk Noh tu..let loose skit katanya mesti suka ceni..yelah tak kepam lan katenye
Quote siasia 7-8-2022 01:55 PM
Lepas ni doa je la sendiri utk diri sendiri..
X perlu nk minta netizen tlg doakan. Netizen tlg maki mmg cepat.
Quote jejaka_hensem 7-8-2022 02:02 PM
Cantik dia ni
Quote matjerk 7-8-2022 02:03 PM
Jadi diri ku katanya..
Itu lah diri dia yg sebenar2 nya...
Sebelum ni bertudung tutup tu.... dia tak jadi dirinya...
Dia jadi diri org lain....
Quote cicicumel 7-8-2022 02:05 PM
Tu kan tajuk lagu dia
Quote cucutokwan89 7-8-2022 02:17 PM
Mungkin sukar tuk difahami, kerna tak tercapai akal mu

Cam besa, kita doa yg baik2 shj
Quote Shamilia79 7-8-2022 02:21 PM
Kanser dia hilang buat masa ni tapi bukan cancer free... Cancer free akan diumumkan hanya setelah melepasi tempoh 5 tahun dan cancer tu tidak kembali... So jangan terlalu yakin ye... Tunggu melepasi tempoh tu dulu baru announce cancer free..
Quote dudaberhias 7-8-2022 02:30 PM
dia memang tak bertudung elok pun walaupun waktu sakit...
betul la tu dia jadi diri sendiri... dah takde masa nak sedapkan hati netizen yang sibuk pasal aurat dan dosa peribadi orang lain sedangkan dosa deorang sendiri bertimbun2 dalam bakul... entah2 penghuni neraka level paling bawah sekali nak2 orang kita ni kuat dengki suka santau menyantau menyirik kehulu kehilir... agittewww...

lagipun elyana tak kacau orang mahupun acik2 porum jadi orang dalam porum pun tak kisah sangat pasal sheols...

sekarang ni yang bertutup litup siap nampak mata sahaja yang kerja dok pedajal orang dan bawak keluar produk tiap2 bulan... yang tu lagi sensasi... setakat pakai tudung dekat public tu bukannya susah pun nak buat... serkup je dah siap... sape2 pun boleh... suruh nun pun boleh...
Quote Levespa 7-8-2022 02:31 PM
masa muda dulu chubby dia ni.. sekarang lawa
Quote KBW2 7-8-2022 02:32 PM
dudaberhias replied at 7-8-2022 02:30 PM
dia memang tak bertudung elok pun walaupun waktu sakit...
betul la tu dia jadi diri sendiri... dah t ...

betul betul betul           
Quote _blackbird 7-8-2022 02:32 PM
elyana ni mmg nampak lebih cantik & muda free hair. pakai tudung ntah ler, mcm acik2 gundu porem
Quote opie5662 7-8-2022 02:38 PM
Nasib baik aku tak penah kesian kat die... Hahahahah... Aku just #jadidiriku.
Quote harisbee 7-8-2022 02:43 PM
Mesti acik2 rambut hodoh liber free hair sini muncul mempertahankan elyana.....semoga rambut sama2 dibakar dineraka...acik2 gundu tutup aurat mungkin kena seksa kerana dosa2 lain..yg awak?
Quote Carcosa 7-8-2022 02:56 PM
Siapa yg pakai tudung, lepas tu bukak tudung, mesti dia rasa dia lagilah hot meletop tak pakai tudung.
Kihkihkih
Quote melinda_kerr 7-8-2022 02:58 PM
Kejamnya.. takkan nk doa die kena balik kanser.. doa yg terbaik untuknya sudahlah. Semua tu tuhan yg bagi dan ambil balik.
Quote missHaidiD 7-8-2022 03:16 PM
opie5662 replied at 7-8-2022 02:38 PM
Nasib baik aku tak penah kesian kat die... Hahahahah... Aku just #jadidiriku.

Knp kita sama.  Hahaha

Tak pernah suka walau masa tu kecoh 1 malaysia kt dia sakit
Quote sukacactus 7-8-2022 03:24 PM
Dah dewasa kan, boleh fikir sdr baik buruk
Semoga yg baik2 aje
Quote reporter_kalut 7-8-2022 03:49 PM
Sel kanser tak pernah mati.. Jgn seronok sgt yadik..

Lihat semua komen(121)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 04:36 AM GMT+8 , Processed in 0.065970 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top