CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Jawatan Kosong Gaji RM346,080 Setahun, Kerja Dari Rumah Je Sambil Makan Gula-Gula

6-8-2022 09:44 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 965| Komen: 7

Description: OTTAWA, KANADA – Sebuah syarikat peruncit gula-gula online di Kanada menawarkan bayaran berjumlah £64,000 (RM346,080) setahun kepada sesiapa yang mahu bekerja dari rumah sambil makan makanan manis k ...
OTTAWA, KANADA – Sebuah syarikat peruncit gula-gula online di Kanada menawarkan bayaran berjumlah £64,000 (RM346,080) setahun kepada sesiapa yang mahu bekerja dari rumah sambil makan makanan manis keluarannya, lapor akhbar Daily Star.


Candy Funhouse, menyiarkan iklan jawatan ‘Ketua Pegawai Gula-Gula’ dengan tugas memimpin mesyuarat lembaga gula-gula, menjadi ketua penguji rasa serta beberapa tugas yang menyeronokkan.

Pekerjaan itu disiarkan di laman LinkedIn pada Julai lalu dan menerima beribu-ribu permohonan, kata Ketua Pegawai Eksekutifnya, Jamal Hejazi kepada stesen penyiaran CNN.


Foto: Youtube

Huraian iklan itu mengatakan bahawa jawatan berkenaan tidak terikat dengan umur dan terbuka kepada sesiapa yang berusia lebih dari lima tahun dan tinggal di Amerika Utara.

Syarikat yang berpangkalan di luar Toronto itu dikendalikan oleh empat beradik berusia 20-an hingga 30-an. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tikusmontok 6-8-2022 11:07 AM
Tak dan setahun potong kaki
Quote sambaldurian 6-8-2022 03:41 PM
maybe guna ingredients yg halal, tgk nama pegawai exec tu mcm muslim.
Quote mojarean_X 6-8-2022 04:07 PM
sambaldurian replied at 6-8-2022 03:41 PM
maybe guna ingredients yg halal, tgk nama pegawai exec tu mcm muslim.

iols tgk food network host Ali Khan tu selamba je mkn pork. muslim ke dia?
Quote sambaldurian 6-8-2022 05:21 PM
mojarean_X replied at 6-8-2022 04:07 PM
iols tgk food network host Ali Khan tu selamba je mkn pork. muslim ke dia?

ahaha saja je. nk sambung ayat mls nk dh tulis td. yela mostly nama mcm muslim tp x practising dh. even nama je ala2 muslim tp mmg bkn muslim pun, mcm org Asli sini. tgk google founder ni pun ala2 parsi. persian pun x semestinya semua muslim. tp mana tau candy dia vegan based ke, bhn2 kosher ke..gitu.
Quote mojarean_X 6-8-2022 05:33 PM
sambaldurian replied at 6-8-2022 05:21 PM
ahaha saja je. nk sambung ayat mls nk dh tulis td. yela mostly nama mcm muslim tp x practising dh. ...

tulah...iols rasa ramai persian yg migrate ke barat dh x jd  practising muslim pun. even yg arab pun sama. kalo bahan2nya halal apa salahnya...
Quote CiliPadiSedap 6-8-2022 10:33 PM
mojarean_X: iols tgk food network host Ali Khan tu selamba je mkn pork. muslim ke dia?


kt indon kadang jual babi oink2 tu pakai tudung alasan xnak rambut masuk makanan

Quote H0rr0rfan 6-8-2022 10:51 PM
Macam jalan cerita Charlie and the Chocolate Factory

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 01:19 AM GMT+8 , Processed in 0.061403 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top