CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Terdesak Sangat Ke? - Yadim Tegur Video ‘Soft Porn’ Aliff Syukri

5-8-2022 08:43 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1845| Komen: 24

Description: Nama usahawan kontroversi, Datuk Seri Aliff Syukri dikecam keras oleh netizen selepas memuat naik video seolah-olah sedang ‘beronani’ di atas katil.
Nama usahawan kontroversi, Datuk Seri Aliff Syukri dikecam keras oleh netizen selepas memuat naik video seolah-olah sedang ‘beronani’ di atas katil.

Perbuatannya itu bertujuan mempromosikan perniagaan tudung miliknya, As Hijab.



Video usahawan kosmetik ini turut mendapat teguran daripada pihak Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM) yang mempersoalkan tujuannya yang seolah melakukan ‘soft porn’ dengan bertujuan untuk memajukan perniagaan.

Dalam pada itu, agensi Islam ini turut menegur tujuan usahawan kosmetik berkenaan bahawa selagi mana video itu ditonton orang ramai, selagi itulah dosa tetap ditanggung.




Video yang dimuat naik Aliff turut mendapat teguran daripada ibunya, Rozita Ibrahim yang berang dengan tindakan anak lelakinya itu.




Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakikuDibibirmu 5-8-2022 08:44 PM
The Sin of Onan tersenyum sinis
Quote kakikuDibibirmu 5-8-2022 08:45 PM
Onani desuka?
Quote FlexyFox 6-8-2022 12:56 AM
Orang kaya dan terkenal, isteri berpakaian muslmah, tapi dua2 maruah  ke laut. Kenapa jadi mcm ni? Tak malu dgn diri sendiri, anak2 dan orangramai ke? Hanya kerana duit sanggup korbankan maruah diri. Soalan I, layakkah orang2 begini diberi gelaran kehormat 'datuk' atau 'datuk seri'?
Quote Orenn1 6-8-2022 05:58 AM
Bukan yadim ni ke org atasan dia salah guna duit beberapa tahun dulu g lawatan oversea main golf semua pakaiduit sumbangan otg ramai utk org miskin? Ingat org dah lupa ke parkata tu, acah2 bagus nak ambil limelight dlm kes ni?
Quote buapakperut 6-8-2022 11:04 PM
Pondan kocok2 gitu gak ke?

Btw samada derang laki bini ni terdesak sgt atau memang tak panjang akal. Eww low class
Quote kakikuDibibirmu 6-8-2022 11:08 PM
Orenn1 replied at 6-8-2022 05:58 AM
Bukan yadim ni ke org atasan dia salah guna duit beberapa tahun dulu g lawatan oversea main golf sem ...

YaPEIM tersenyum sinis
Quote Orenn1 6-8-2022 11:13 PM
kakikuDibibirmu replied at 6-8-2022 11:08 PM
YaPEIM tersenyum sinis{:mlw ...

Oh salah ye, yapeim ye yg itu, thanks sis kakikudibibirmu
Quote SalenaGomez 6-8-2022 11:27 PM
Padan muka..,terencat sangat perangai…nasib baik tgh cite MN & noh…kalau tidak, mmg kena teruks

Video yang dimuat naik Aliff turut mendapat teguran daripada ibunya, Rozita Ibrahim yang berang dengan tindakan anak lelakinya itu.

Yg ni mak nya acah2  je la konon menegur…asal boleh buat duit, apa kisah kan…sepatut nya sound laa betul2, bapak tiri kan alim…x faham laa depa ni
Quote kakikuDibibirmu 6-8-2022 11:32 PM
Ana Syukri lah! Yallah, Yallah!
Quote slyfynx 6-8-2022 11:33 PM
Ala, pasni tunjuk video anak ngaji, atau hantar anak duk madrasah, atau amik anak angkat baru, atau buat jamuan untuk anak yatim.
Pastu semua dok puji balik.
Bini lagi mudah, gi je mekah, terus semua puja serata alam
Quote Suchi 6-8-2022 11:50 PM
Tadi ada lalu lagi video aneh dia kali ni dia gadis cantik mana tah baca komen katanya pemes kat tiktok, iols tak kenal pun sbb bkn tiktokers
Quote hayrin86 7-8-2022 09:08 AM
Harapnya semua saluran radio tolong haramkan kesemua lagu-lagunya sebab dia bukan penyanyi..
Quote Solokkk 7-8-2022 09:46 AM
Nanti pondan ni gebang la pasal pembayar zakat tertinggi.
Quote Decaffeinated 7-8-2022 05:06 PM
Dulu aku ingat pondan ni bodoh.

Ternyata sekarang dia ni sebenarnya cerdik.

Quote akusukaq 7-8-2022 10:06 PM
Solokkk replied at 7-8-2022 09:46 AM
Nanti pondan ni gebang la pasal pembayar zakat tertinggi.

Tak bila nya dia ni pondan, saje saje berlakon jadi pondan. Padahal aku jumpa kat airport masa pergi holiday kat Gold Coast ok je. Nampak tangkas, serius mcm lelaki sejati.
Quote me12345 8-8-2022 09:06 AM
Mak ayah tak tegur ke , telan je ke sbb anak bagi duit byk?... sampai yadim pulak yg nk tegur..satu keluarga ke semua takde common sense?
Quote prince_marhaen 8-8-2022 11:08 AM
dia laki bini memang dah tau dah jenis lapar perhatian, saja buat benda bodoh, sama naik mulut camsial, tapi uols jangan terpedaya jugak dengan mak dia yang konon-konon tak suka, tegur-tegur dan komen konon2 marah tu, walhal sama je naik ngan mak dia tu...terpaling bonda dalam dunia... padahal tau je anak kau tu memondan kan...siap lepak sama-sama masa shooting video raya cacing kepanasan tu.... sampah!
Quote Artemesiaa 8-8-2022 11:24 AM
Makin kerap buat perangai buat orang tambah meluat
Quote salimrock 8-8-2022 12:28 PM
ceh , alip lancap tak best

igtkan datin syahida yg melacnp

kanine

Lihat semua komen(24)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 12:51 AM GMT+8 , Processed in 0.073268 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top