CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sheila Rusly Tayang Bakal Menantu?

5-8-2022 12:29 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8340| Komen: 34|Original author: Saiful

Description: Beberapa hari yang lepas, tamatlah tempoh berpantang Elisya Sandha selepas melahirkan seorang bayi perempuan yang dinamakan Bunga Elhaq.
Beberapa hari yang lepas, tamatlah tempoh berpantang Elisya Sandha selepas melahirkan seorang bayi perempuan yang dinamakan Bunga Elhaq.

Di Instagram, Sheila Rusly ada memuat naik video, menunjukkan dia masak mi kari sempena meraikan habis pantang.

Foto IG

Elisya yang minta katanya. "Dia nak makan Mee Curry. Pantang 44 hari completed. Yeay!!"tulisnya di kapsyen.

Jengah di ruangan komen, ramai yang memuji-muji Sheila sebagai mak mentua idaman, sayang betul dengan menantu.


Bukan itu sahaja, ada juga yang perasan dengan kehadiran seorang wanita di dalam rakaman tersebut.

"Bakal menantu ke," tanya mereka. Manis orangnya.



Kalau betul, tak lama lagi sis Sheila bakal dapat menantu baharu lah.

Mesti sama bertuah macam Elisya Sandha dapat mentua macam sis, tak begitu? -CARI




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 5-8-2022 12:41 PM
mcm janna nick+ira kaza
Quote ashilalat 5-8-2022 12:47 PM
Macam tu manis? Mcm nicol david jah.
Quote 311gurl 5-8-2022 12:49 PM
eh influencer kan? athina?

lawa athina ni in real life
Quote reporter_kalut 5-8-2022 01:05 PM
Bila ada menantu perempuan yg baru.. Menantu perempuan yg lama pasti akan rasa jealous sikit2...
Quote minahmanja 5-8-2022 01:08 PM
mcm kaka jek aku tgk.. hehehe
Quote wtvmjls 5-8-2022 01:14 PM
311gurl replied at 5-8-2022 12:49 PM
eh influencer kan? athina?

lawa athina ni in real life

lawa athina tu. nampak expensive
Quote silampumeja 5-8-2022 01:16 PM
Tu bukan yg toksidang masukkan dlm ig dia ckp" anaknya" yg baru balik oversea tu ke... Rasa mcm dh agak tu awek anak dia .. ke orang lain? Dalam gambar sis tu mcm muka shalma aina pun ya
Quote mrssultan 5-8-2022 01:23 PM
Athina nie kakak athira ex anak tiri tokti kn?
Quote Lampuled 5-8-2022 02:05 PM
Dlm ig nmpak muka ala2 che puan khaleeda
Quote Atata 5-8-2022 02:14 PM
reporter_kalut replied at 5-8-2022 01:05 PM
Bila ada menantu perempuan yg baru.. Menantu perempuan yg lama pasti akan rasa jealous sikit2...

Emm kalau iols baguslah mak mentua ada menantu lain supaya artention dia tak kat kite sorang je. Stress la kalau dpt mak mentua asyik nak ngekor je
Quote reporter_kalut 5-8-2022 02:51 PM
Atata replied at 5-8-2022 02:14 PM
Emm kalau iols baguslah mak mentua ada menantu lain supaya artention dia tak kat kite sorang je. S ...

Itu le kan.. Semak kalau Mak mertua asik ngekor ni.. Baik jd menantu tercorot lg bagus dr jd menantu harapan..
Quote prince_marhaen 5-8-2022 02:52 PM
macam adik pasya sandar ni anak yatim piatu pulak kena tatang dengan sis ketuk... mak dia kan masih ada lagi.. sis ketuk kontrol abis ye..
Quote tipah89 5-8-2022 03:12 PM
untunglah dpt mertua jenis care ni. tapi care sgt pun menakutkan nyah
Quote opie5662 5-8-2022 03:16 PM
Expensive dr segi ape.... Tgk macam murahan je tayang bodi sane sini....
Quote pocongkiutss 5-8-2022 03:20 PM
Model plus size ke dia ni
Quote reporter_kalut 5-8-2022 05:00 PM
tipah89 replied at 5-8-2022 03:12 PM
untunglah dpt mertua jenis care ni. tapi care sgt pun menakutkan nyah

Semak care sgt ni pun.. Mcm ada mata sedang memerhatikan je wpun dlm jamban..
Quote reporter_kalut 5-8-2022 05:01 PM
prince_marhaen replied at 5-8-2022 02:52 PM
macam adik pasya sandar ni anak yatim piatu pulak kena tatang dengan sis ketuk... mak dia kan masih  ...

Nampak mcm kena control habis mcm nanti dia ni oku lak..
Quote Kurex 5-8-2022 05:04 PM
Muka anak kau yg sulong tu kan cyst, macam muka iqbal pondan. Yg second macam muka andina benandea pondan
Quote Kurex 5-8-2022 05:05 PM
Takde kerja netizen tanya bakal menantu3. Bila perut pompuan tu buncit mcm kena sumpahan ala kemut tu, tanya babybump ke tu. Takde standard

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 03:10 AM GMT+8 , Processed in 0.075463 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top